reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie w ten mroźny dzień .;-)
Justa pytałaś gdzie jestem tak że odpowiadam mam męża w domu :-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:
Ale że wujek zapił to biedny musiał iść na parking bo wujek prowadzi parking jak jest u nas targ zawsze we środy a taki zły był ze musi tam iść.Na wujka to kija i wychłostać to by sie opamiętał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Martynka w szkole dzisiaj mają jasełka a ona gra 2 kobietę bidulka się stresowała ale będzie dobrze :tak:

reklama
Lena hop hop ,a Ty już odzyskałaś głos?
Fanta tak mnie nastroiłaś , że lecę do garażu po choinkę. :tak::-D
A nowa mamuśka różyczka@ zagląda do nas jeszcze?

Justa krówke robie sama pieke biszkopt kupuje krem o smaku krówki i na wieszk czekolade a kopiec kreta robieć bede pierwszy raz więc z paczki a co do chłopskiego garka to kupuje pomysł na ..... chlopski garnek i do gara wrzycam poszatkowaną kapuste pokrojone w kostkie ziemiaki i kełbaskie podsmażoną na patelni można dodać jeszcze paprykie jedną ale my nie lubimy ten pomysł na rozmieszć w 400 militrach wody i dodać do resztydusić na wolnym ogniu około 30 minut

Justa, :-D i dobrze. Ja mam ochotę skskać i cieszę się jak dziecko :-D;-). Dziś z małym na sanki pójdziemy :-).
Poczekaj na dziciaczki nich z Tobą ubiorą choinkę, czyta frajda. Co do różyczki, to nie orientuje się czy wpada, bo ja ostatnio rzadko zaglądam do Was, a jak wadam, to zazwyczaj piszę co tam u mnie i nie nadrabiam postów :cool:

Smakowicie brzmi ten przepis na chłopski garnek. :tak: Podobnie robi się zupkę kapuśniak. Tyle , że zamiast tego gotowca "pomysł na" dodaję kminek. :tak:

Ale fajnie z tym śniegiem macie:tak:. W tv dziś mówili, że od jutra znowu cieplej ma być. Do d..y taka zima:crazy:. Jak nie wykosi tak konkretnie to robactwa w przyszłym roku będzie co nie miara!

=====

Słuchajcie czy jak dzisiaj kupie pieczarki to wytrzymają mi do soboty? Trochę się obawiam, ze potem może już nie być. Nigdy na tyle wcześniej nie kupowałam, zawsze wolałam świeże no ale w tej sytuacji...

Ostatnia edycja:
A jaki dziś dzień? :eek:

Chyba w lodówce powinny. A jak nie to zesmaż i zamroź.

krolcia ucałuj Danielka ode mnie z okazji I urodzinek. :-) Niech synek zdrowo rośnie !

reklama
Karolcia, dla Danielka z okazji urodzin :-)
Sto lat! Sto lat! wujek krzyczy,
ciocia wręcza kosz słodyczy,
dziadek w nowej swej koszuli,
babcia Cię do siebie tuli,
mama torcik dekoruje,
tato wszystko to filmuje...
Skąd to całe zamieszanie?
Urodzinki masz kochanie!

Do góry