reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie kochane .
Właśnie wróciłam z kliniki.
Malenstwo jest zdrowe tyle lekarz powiedział z 3 minutowego podglądu :-D:-D:-D
Serce 147 na min ,kręgosłup łączny i szybko kopie :-D:-D:-D
Podejrzenie na płeć jest 70 % ,więc na razie nie ujawniam .;-);-)
Yuppi łożysko poszło w górę i już nie jest przodujące UFFFFF...
szyjka całkowicie zamknięta i pełna długość .
Jest super :tak::tak::tak:

reklama
Witajcie kochane .
Właśnie wróciłam z kliniki.
Malenstwo jest zdrowe tyle lekarz powiedział z 3 minutowego podglądu :-D:-D:-D
Serce 147 na min ,kręgosłup łączny i szybko kopie :-D:-D:-D
Podejrzenie na płeć jest 70 % ,więc na razie nie ujawniam .;-);-)
Yuppi łożysko poszło w górę i już nie jest przodujące UFFFFF...
szyjka całkowicie zamknięta i pełna długość .
Jest super :tak::tak::tak:
No i czekałam cały wieczór na takie wieści! :-D Zuch iskierka! :-)
As świetne wiadomości:tak:! I nic nam tu nie zdradzisz z płcią? Ty to zła kobieta jesteś!
Ja będę w tej sytuacji obstawiać, ze to chłopiec!:-p
A ja mimo ,iż marna ze mnie wróżka,to obstawiam od początku dziewczynkę . :-p Bo sama mam dwie ! :-D I jednego rodzynka. :rofl2:
As jak lekarz % rozłożył?

Mój Ł. miał dziś urodziny, prezent udany, aczkolwiek ja martwa. :rofl2:

I ja się witam.:tak::-)
Jakoś kawa na pusty brzuszek mi nie wchodzi. :no: Potem sobie zrobię, bo dziś też oczka mi się kleją. :tak:

krolcia Danielek chory czy coś mu się sniło?

I co? Zimy brak? :confused2:
U nas mgła, świata nie widać.

A gdzie podziała się anulla, Bodzinka, fanta, Wiki , Asieńka ?

Aguś
jak tam Bartuś , wstał? Dokucza?
Moja wróżka śpi. :-D Miałam się koło niej bachnąć i dospać nockę, ale wolałam do Was wpaść. :-D

witam z rana ja wstałąm o 6:30 bo mężuś wstawał to mnie obudził zaraz kawke zrobie sobie córcią śniadanie po 9 skocze do warzywniaka kupie kapuste i zrobie na obiad chłopski garnek mnniammmmmmm a na święta zrobie 2 ciasta krówke i kopiec kreta

To ja bez kawy jako pierwszy posiłek nie wytrzymam :-Dhe he. A Daniel, nie wiem co mu. Trochę pokasływał ale jakoś nie specjalnie więcej niż zwykle. Może po prostu gorsza noc i tyle.:tak:
No i rano u nas skrobańsko szyb.

krolcia te skrobanie szyb to chyba wszedzie wczoraj mąż wrucił z pracy o 16:15 o 17 jechaliśmy do miasta i przez ten czas tak szyby oblodziały czy jak to mówi że mósiał przez 15 minut skrobać a córeczki tato zostaw ten śnieg że nie sbadł śniego to musisz niszczyć ten który przysiadł na naszym samochodzie:-D

reklama
skocze do warzywniaka kupie kapuste i zrobie na obiad chłopski garnek mnniammmmmmm a na święta zrobie 2 ciasta krówke i kopiec kreta
Chłopski garnek? A ja właśnie dumam co dziś ugotować. :rolleyes2: Co tam do gara wrzucasz oprócz kapuchy?
Temat świątecznych ciast. :-D
Sama pieczesz czy gotowce w proszku kupujesz?
Ja szarlotkę upiekę, bo mam tyyyyyle jabłek, że gnić zaczynają a szkoda by się zmarnowały.
My uwielbiamy szarlotkę na ciepło. Pyk do mikrofali i gotowe. :tak: Niebo w gębie. :tak:

o 17 jechaliśmy do miasta i przez ten czas tak szyby oblodziały czy jak to mówi że musiał przez 15 minut skrobać a córeczki tato zostaw ten śnieg że nie sbadł śniego to musisz niszczyć ten który przysiadł na naszym samochodzie:-D
:-D Dzieciom też śniegu brakuje. :-D
Ja się obawiam, że jak sypnie, to z domów nie wyjdziemy przez najbliższy miesiąc. :-D

krolcia no to oby nic małego nie dopadło. :tak:

Moja panna wstała, spojrzała, że w pokoju zasłonięte okna i buch spać. :eek: Wczoraj poszliśmy w ogóle jakoś późno spać. :sorry:
Dam jej jeszcze z godzinkę. :-p

Do góry