reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam kochaniutkie mamuśki ja przed chwilą wruciłąm z miasta miałąm okazje wyjść sama bo męża brat nie miał lekcji i szedł dopiero na 13 do szkoly więc siedział z dziewczynkami a ja moglam iść na zakupy kypilam sobie 2 tuniki i dla męża jeany i sweterek i zakupy świąteczne zrobiłam i wrocając do domu miałam nie miłe spotkanie z chodnikiem jakoś nogi mi się ugieły i zaliczyłam glebe:wściekła/y:

asia nic ci sie nie stało?
krolcia no właśnie najlepiej na żywo zobaczyć

a ja już wrciłam bo moje dziecie nie usnęło!!!!!!!ja go w tym wózku lulałam chodziłam godzine i nic!i kolejny dzień bez tatusia b,ędzie bo już pewnie nie zaśnie:dry:
poszłam tylko do biedrony na zakupy a maiłam takie plany a tu du...
pije kawke

Zasiadam z kawulcem :tak:.
Młody mi śpi, pomyłam już podłogi, pocykałam zdjęcia ciuszków do sprzedaży, poprasowałam <kurczę cały tydzień prasuje i jakoś efektów brak :dry:>, obiad zrobiony i zostało mi na T czekać, bo na zakupy muszę lecieć większe i kilka kartek świątecznych wysłać :-).
Już dostałam cynk, że jutro przyjdzie zabawka dla małego pod choinkę <organki mu zamówiłam>, a w poniedziałek wypatruję paczki dla T :tak: <ten dostanie od mitołaja telefon nowy>. Ciekawa jestem czy mitołaj będzie chojny i dla mnie :-D.
As-asia, ale trzeba mieć "szczęście" żeby orła wywinąć. Współczuję kochana :tak:. Kolana całe?
Aguska, to nie udane zakupki? Ja w bierdonce 9 łańcuchów na choinkę kupiłam bo tam są za 3,99 i grubaśne :-p i obrusik sobie świąteczny w dzwoneczki :-)
Karolcia, kto pyta nie błądzi :tak:, a swoją drogą "pyta" to brzydkie słowo :-D;-)

fancia ja wieczorkiem skoczę na tego typu zakupy bo z małym to wiesz on wszystko łapie chce biegać więc tylko do jedzonka wzięłam to co trzeba i do domku
a widziałam łańcuchy ale nie wiedziałam że takie tanie

reklama
Do góry