reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
to trzymam kciuki żeby sie przebiły i dały mu narazie spooj pozostałe;-)bo chłopak sie już namęczyl
moje dziecko zjadło już drugie śniadanko i widze że nie wie co z soba zrobić ma nadmiar energii:-Dza godzinke sobie z nim wyjde bo i tak musze iść do banku to akurat sie przejdzie szybciej zmęczy

ja własnie wruciłam ze sklepu kupiłam dziewuszką rajstopy i po podkoszulce i majtkach mieso się odmraża na obiad zaraz ziemiaki obiore i jak wruce od fotografa to tylko wstawie ziemiaki io mięso i obiad bedzie gotowy

Witajcie!
My dzisiaj sprzatamy. zamierzam wziasc sie za garderobe. Buuuu a tak mi sie nie chce.
Jutro Wigilia Foto Mamus, wiec trzeba jakies ciasto przygotowac.
Lena - duzo zdrowka dla Wiktorii! Sliczne ciuszki, a kaski na ciuszki brak.
Krolcia - napisz jak tam po jaselkach i pochwal sie torcikiem.
Ja na roczek kupowalam z Kubuskiem ze Starolskiej.
Milego Dzionka babeczki!
A gdzie ten snieg? Wiecie moze?

Później do Was zawitam i na spokojnei wszystko poczytam, a raczej się postaram :tak:.
Wziełam się za zmiane pościeli, to zaraz pranie, prasowanie i cała reszta :tak:.
Miłego dnia życzę!!! <puki co ;-)>

dziewczyny trzymajcie mnie bo mnie dziś szlag trafi!!!!!!!!!!!
poszłam z Bartusiem na poczte ten oczywiście uciekał ale spoko jeszcze było mówie babce jaka chce koperte a ona i tak dała mi nie taka jak chciałam a że bartus wtedy uciekał to wzięłam już nie patrząc jaka mi dała .krowa i tyle laske robi że tam pracuje wr........
potem oczywiście młody nie chciał iść za rękę:no::crazy:ciągkle na tyłek siadał a ja go twardo za ręke!chciałam iść zaplacić do banku za wode i zaszłam do bankomatu czekam aż kase mi wyplaci a ja dostałam tylko pokwitowanie a kasy ni ma!!!!!!!!!:angry::angry::angry:no myślałam że walne jak zaczęłam na ten bankomat dawać a bartek do tego mi uciekał!!!facet taki ciągle sie gapił już myślałam że zaraz moja złość na niego skieruje ale sie opanowałam Bartka wzięłam na ręce i poszam wściekła do domu!!!na szczęście patrzyłam i nie zjadło mi kasy z konta uf...
a Bartkowi oznajmiłam że z nim więcej nigdzie nie wychodze chyba że w wózku bo jest okropny!!!!!!!!!

Kerna współczuję z tortem :dry:
Aguska może bunt dwulatka Bartek przechodzi

Witam, pogoda taka sobie coś dzisiaj wieje :sorry2: Kuba dzisiaj w domu bo coś za bardzo rano kaszlał ale jutro idzie do przedszkola, już za długo w domu siedział :tak: obiadek mam już zrobione jeszcze tylko potem ryż ugotować i git :-) trzeba iść Kubę czyś zająć żeby nie marudził :sorry2:

Aguska, grunt, że kasiorka się znalazła, z Bartkiem musisz jakoś wytrzymać <taki wiek, choć mój Kuba nigdy mi jeszcze nie uciekał, tylko buntował się i ciągnoł w stronę w którą chciał iść :-D>. Co do babki na poczcie, to wrednych babsztyli niestety nie brakuje :dry:. Lecę sobie kawulca strzelić :tak:

reklama
Przepraszam , że tylko o sobie, ale czas mnie goni. :zawstydzona/y:

Aguś moja najmłodsza też dziś nieznośna. :crazy:

Julka ma zapalenie oskrzeli, dostała antybiotyk Amotaks i syrop Flavamed i na razie wolne do końca tygodnia.:tak: Amelka na tą rozdrapaną opryszczkę dostała też antybiotyk - Dawercin i maść Laticort.:tak: Coś doktorka wspominała o sterydach, ale nie usłyszałam dokładnie , bo młoda gadała o naklejce dla "Grzecznego pacjenta" .:dry:

Kacper wrócił ze szkoły, odrobię z nim lekcje , bo potem idzie na 16:00 na rekolekcje. :tak:

Do góry