reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oooooo snieg pada!!!!!!
aga No chyba sie cieszyc bo cos pamietam chyba ze pisalas ze prezent ma dla ciebie kupic co sobie wybralas.....
Ja teraz troche buszuje na innych watkach bo moje dziecko skonczylo roczek wiec zaczynam podczytywac co tam slychac w drugim i trzecim roczku zycia.Mam pare pytan......Ale tu tez oczywiscie zagladam!!!
Moje dziecko tez wlasnie usnelo i nie wiem czy i ja sie zaraz nie poloze albo nie zrobie sobie kawke z mlekiem moze ciut pomoze na oczy przejzec.Komu jeszcze zrobic ?

reklama
Iwonka prezent prezentem, a ja chyba wole moja tesciowa z daleka ogladac:laugh2: :laugh2: Kawki nie pije, ale herbatke zielona z checia:tak: ;-)

Iwonka - chętnie się napiję z Tobą:-), a do kawy mam pączusia:tak:
Ja też za bardzo jeszcze nie wiem co dzieciakom kupimy pod choinkę, ale mam nadzieję, że coś ciekawego mi podpowiecie.
A na wątku Co na obiad? proponuję wymienić się przepisami na świąteczne pyszności:-).

Juz mi slinka leci na sama mysl o tych przysmakach swiatecznych.Ostatnio jadlam cos pysznego ale nie dam przepisu bo to bylo kupne w takim malym sklepiku, wlasnej roboty tam sprzedaja garmazerke.Nazywa to sie SCHAB PO WARSZAWSKU Jest to schab w galarecie,najpierw jest jeden plaster gruby schabu a na nim jakby jakas pasta jajeczna z chrzanem i to przykryte drugim plasterem grubym schabu.Przepyszne!
Swieta i wydatki....A jakie choinki beda w waszych domach?Zywe czy sztuczne bo ja sie zastanawiam jaka w tym roku postawic.Na ogrodku przed oknem mam 4 choineczki i je ozdobie lampkami ale w domu to sie jeszcze zastanawiam jaka wybrac...

Majeczka jescze raz wszystkiego naj naj ,spełnienia wszystkich twoich marzeń,uśmiechu i śmiechu dużo zdrówka, czekoladowego tortu:tak:
i dużo dużo prezentów;-) :tak: ;-) :tak: :-D

tortdlamaiqe0.jpg

Cześć wszystkim w ten piękny jesienny dzień ,Byłam już na spacerku ,ubrane już całe po zimowemu ,pozapalałyśmy jeszcze znicze na cmentarzu,teraz Emi śpi a ja kawusie sącze,obiadek zrobiony i teraz jest u mnie słodki nic nie robienie;-) :-D

Ja dzis tak w doskokach bo jestem w trakcje pieczenia ciast na roczek:-)

U mnie bedzie sztuczna choinka :-) nie podobaja mi sie zywe choinki w domu wole zywa w ogrodzie:-)

Co do prezentow to jeszcze sie nie zastanawiałam zaczna mysliec po roczku

reklama
Do góry