reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas tez biało...wogole to mnie ten sniezek zaskoczył. Jutro jedziemy na cwiczonka i jestem ciekawa czy wozek przetrzyma te zaspy...bo a noz trzeba sie bedzie zaopatrzyc w podreczna łopatke:-) :-) :-)

reklama
4.png
[/URL][/IMG]

to juz tuz tuz :)

No tak, dziewczynki:-) Święta, jak już się ma dzieci, nabierają całkiem nowego wymiaru:tak:. Już nie mogę się doczekać;-).

My wlasnie mamy zamiar zmienic oponki letnie na zimowe w ten weekend. U nas niestety rzadko pada snieg, a wolalabym czesciej, wogole pogoda tu to najczesciej jest "angielska", nawet nie wiem,c zy sie dziecku oplaca saneczki kupowac:-(. Pocieszajace jest tylko to, ze tesciowie i brat meza mieszkaja w gorach!:tak: to tam pewnie sniezku napada od cholery:-D.
My mielismy w planach w tym roku spedzic Wigilie w Polsce. Niestety nie polecimy do Polski, bo moj maz ma dyzur nocny bezposrednio przed Wigilia:-(. Bardzo zaluje, bo moja rodzina juz tak dawno nie widziala Erynia:), moze oni w przyszlym roku znajda czas i przyjada.:tak:

A ja nie wiem co w tym roku ze switeami bo moj dziadek jest chory wiec chyba na wigile pojedziemy na chwile do niego a potem do moich rodzicow

Własnie zabrałam sie za pieczenie cias na roczek:-)

Joanna saneczki mam :-) i moze jak bedzie tak biało to wybierzemy sie na spacerek tylko ze najpierw trzeba sie wykurowac a do autobusy z saneczkami to tez nie zaciekawie juz wole wozek

No tak swieta tuz tuz....My prawdopodobnie wigilie robimy u nas w nowym domku.Juz od jakiegos czasu sie zastanawiem nad prezentami a szczegolnie dla mojej corki bo na 6 grudnia to raczej nic nie dostanie a pod choinke to mamy problem....Tyle juz tego ma a i ja tez juz nie mam co z tymi zabawkami robic.Kazdemu mowie zeby nie kupowal zadnych duzych zabawek ewentualnie jakas mala zabawke.

Iwonka znam ten bol:tak: my tez kazdemu powtarzamy, by nie kupowali malemu zadnych pluszowych misiow i maskotek, bo ma ich sterty, a i tak wszystkimi sie nie bawi. Pokoik prawie caly nimi zawalony. Ja mysle, ze kupimy malemu pod choinke duuuze klocki, coby nie mogl ich polknac z Fischer Price, albo z Duplo:tak:

My Swieta tez bedziemy robic w domu, nigdzie nie wyjezdzamy, zaprosilismy tesciow, niech sobie troche pobeda z wnukiem. Tesciowa to i tak juz zapowiedziala wizyte w grudniu na moje urodziny, zostanie na caly weekend. :szok: Nie wiem czy sie cieszyc....:szok: ;-)

Cześć Dziewczyny!
My też od rana na nogach Szymon wstał po 6 i koniec nawet leżenia w łóżku, więc zostawilismy go z dziadkami i na 7 pojechalismy do Kościoła i na cmentarz znicze zapalić. I teraz siedzimy w domu tj ja siedzę bo moi mężczyźni spią.

reklama
widzę że zaczęłyście mój ulubiony wątek : ŚWIĘTA :-) to prawda że odkąd są dzieci to święta nabierają innego uroku. Też zastanawiam się juz od dawna nad prezentami a i tak największy problem to z mężem będzie dla Szymonka myślimy kupić też jakies duże klocki lub jakies ciekawe krzesełeczko

Do góry