reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc, u nas tez deszczowo i zimno. Ogolnie nie przyjemnie. U nas niestety nie obchodzi sie Swieta Zmarlych, a nawet jakby, to moi bliscy pochowani sa w Polsce. Mysle, ze gdybym szla na cmentarz, to zabralabym malego ze soba wczesniej oczywiscie tlumaczac dokad idziemy i dlaczego.

Zuzia1 to fajnie, ze maz taki cierpliwy. A ekipy nadzorujace nie za bardzo sie sprawdzaja a slono ich trzeba oplacic.

reklama
Aga - o nie, mój mąż wcale nie jest cierpliwy:-D. On po prostu jest z tych, co potrafią wszystko załatwić i żadne trudności nie są mu straszne. Dlatego wszędzie, gdzie przewiduję kłopoty, to go wysyłam:-D.

Dzień dobry! Ależ u nas znowu wieje. Normalnie łeb urywa.

Kunda to świetnie, że z Maciusiem wszystko OK. Co do jutrzejszego dnia, to ja nie zabieram Agi na cmentarz. To trwa za długo i boję się, że zmarznie za bardzo.

Uwaga! Moje dziecko krzyczy z radości....zaczęły się Teletubisie.

Ja Emi zabiore na cmentarz jak spać nie bedzie,i w ogóle na cmentarz czesto chodzimy bo mam bliziutko,i mówie Emi że idziemy do dziadka zobaczyć ,i że dziadek robi tam nyny ,chyba tak jej dobrze mówię na jej wiek co?:confused:

Trochę się przed chwilą podłamałam. Zapłaciłam wszystkie rachunki i z wypłaty mężulka zostało wielkie g...o. Te opłaty są coraz wyższe. Człowiek ma wrażenie, że wyrzuca pieniędze w błoto. Zastanawiam się jak ludzie żyją? Wszystkich rachunków mam na 1300 zł !!!!:-(

Z pieniędzmi na życie to samo. Co teraz można kupić za 50 złotych?:szok:

witajcie :)
mam na imie Kasia i jestem mamą 2,5 letniej Natalki - od samego poczatku siedze w domku z dzieckiem.
przyjmiecie mnie do swojego grona ? :)

Witaj Katna! Zapraszamy serdecznie! Myślę, że każda nowa mama jest tu witana bardzo ciepło. Sama jestem na tym wątku dopiero od 3 miesięcy, a już zdążyłam zżyć się z mamami siedzącymi i nie wyobrażam sobie dnia, żebym nie zajrzała co słychać u innych.

reklama
Do góry