reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kurcze znowu kopia nam ze swiatlem............
Iwonka ja tylko zapytalam i oczekiwalm odpowiedzi, wyjasnienia a nie chcilam powodowac jakis frustracji oki?

reklama
Ja pozwalam i juz!SUPER NIANIA jest dobra ale niech dziesiecioro dzieci na 100 nie oglada telewizji a moje dziecko bedzie w tej wiekszej grupie.Nie siedzi calymi dniami przed telewizorem tylko wtedy kiedy ja uwazam to za sluszne czyli jesli jestem w domu i mam cos do roboty rano to na jedynce leca bajki i moje dziecko oglada a ja mam czas na ogarniecie w czasie tej godzinki a wiecz0rem oglada dobranocke i mysle ze to nie jest duzo ;-) :-)

to moje dziecko mi wyslalo tego posta krotkiego bo nie zdazylam wiecej napisac i dlatego tak wyszedl krotki i tak brzmiacy lobuziak jeden!Siedzi u mnie na kolanach i bawi sie klawiatura .....I to tez jest ulubione zajecie mojej corki

jakos dziwne jest to forum-nie wiecie dlaczego jak sie wejdzie w KTO JEST NA FORUM niektore czynnosci sa po polsku a niektore po angielsku- nigdzie sie z tym nie spotkalam?

Moja Karolcia przez tydzień ogląda tylko wieczorynki, bo jest w przedszkolu. W weekendy czasem włączę jej Mini Mini, albo jakąś baję na dvd, bo inaczej nie mielibyśmy czasu, żeby cokolwiek zrobić, ale nie siedzi cały czas przed TV. Kubusia telewizor na razie nie interesuje, woli oglądać siostrę lub kota:-D.
Figielek - to super, że będziecie budować domek. Dla dziecka nie ma nic lepszego, jak własny ogródek:tak:. My też o tym myślimy, ale działać zaczniemy na wiosnę, jak wrócę do pracy. No i działkę musimy najpierw znaleźć taką, która będzie nam odpowiadać, a u nas działki są straszliwie drogie:szok:

Figielek gratulacje z okazji kupna działki i budowy nowego domku ,a projekt macie juz wybrany ,nie pokazywałam nam juz go kiedyś?co mi swita jak nie to pokaż ,zobaczymy z przyjemnoscią

Moja oglada telewizję ale nie że ona siedzi i tylko patrzy ,ona nawet jak teletubisie leca to sobie łazi i czym innym się zajmuje ,jakoś nie ciagnie jej zabardzo telewizja ,woli owiele bardziej na nogach na spacer iśc ,po trawie i kałuzach połazić :tak: :-D

Moja panna znów o 5 się obudziła i chciała da da iśc :szok: :-D ,nieźle musiałam z nia walczyć ,i po dwóch godzinkach zasneła na godzinkę ,w naszym łóżku ,:-)

od wczoraj ćwicze po troszku narazie mój krzyż zblały i jest już lepiej;-)

Figielek - u nas ceny dochodzą nawet do 250 zł/m2, a droższe też pewnie się znajdą:tak:. Ludzie poszaleli:wściekła/y:. My oczywiście szukamy czegoś tańszego, ale pewnie i tak 50/m2 musimy liczyć:-(.

reklama
Witamy, wszystkim chorowitkom zyczymy zdrowka!!! U nas pogoda typowo jesienna, plucha jak cholera, ze nawet nosa wysciubic za drzwi sie nie chce. Maly wlasnie uskutecznia drzemke popoludniowo i niech sobie spi jak najdluzej:tak: ;-) .

Do góry