reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!My spalismy sobie dzisiaj do prawie 9;00.Za oknem swieci piekne sloneczko wiec zapowiada sie mily dzien.Co do kataru to moja corka miala go prawie dwa tygodnie ale oprocz tego nic jej nie dolegalo.Do lekarza trzeba isc jezeli katar zmienil kolor na ciemno zielony to wtedy jest oznaka wirusa.My jutro idziemy do przychodni na badania kontrolne i szczepienie......

reklama
moja tez oglada ten program i lubi tez Domisie jak i Teletubisie no i Domowe przedszkole tez czasami oglada bo tam dzieci spiewaja:-) :-) :-)

:-) Teraz zaczely sie Teletubisie a moje dziecko wyglada jakby bylo w transie:-) A na koniec jak robia pa pa to ona tez robi im pa pa.:-D Po bajce uciekamy wiec zycze milego dnia wszystkim!

No właśnie! Z tego co wiem bakteryjny katar jest żółto-zielonkawy (taki ropny). Wtedy podaje się antybiotyk. Wirusów nie leczy się antybiotykami. Agnieszka ma przezroczysty, wiec myśle że jeszcze dam sobie spokój z wizytą w przychodni.

Aga też uwielbia Domisie, Jedyneczkę i Teletubisie. Szczególnie jak śpiewają. Moje dziecko jest w ogóle bardzo muzykalne i cały dzień podryguje w takt jakiś zasłyszanych melodii. Czasami woli oglądać VIVĘ niż bajki.

Hej:-)
Posadziłam też Kubulę przed Teletubisiami, ale nie widzę zainteresowania:baffled:. U nas też trochę słoneczka, ale niestety spacer odpada. Karolinka co prawda już nie ma 39.0 tylko 37.6, ale na spacer się nie kwalifikuje, a w domu jej samej zostawić nie mogę:no:. Leczymy się wszelkimi sposobami i mam nadzieję, że szybko jej przejdzie. Żeby tylko Kubula czegoś od niej nie złapał.
Wczoraj Kuba zaczął mówić ta-ta ta-ta i tatuś jest wniebowzięty;-):-D.
Dużo zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków:tak::-).

Hejka
Hmmmm moze nie powinnam , no ale zapytam, bo przciez pytac mozna-dlaczego pozwalacie tak malym dzieciom ogladac telewizje????? Moja Madziulka oglada TYLKO dobranocke i to nie kazda
Ogladala ktoras z was wczoraj spotkanie z "superniania" w onet.pl??

No a tak z tego co u mnie- ide dzis do lakarza, zobaczymy ile malenstwo uroslo i jak sie rozwiaja
Wczoraj uiscilismy oplaty na "sylwestra" troche wczesnie nie??? Ciekawe jak ja sie bede czuc - no ale narazie nic nie widac wiec moze bedzie dobrze-trzeba korzystac poki mozna nie, bo za rok to bede siedziec w domciu
A o maly wlos bym zapomniala-kupilismy dzialecze na wiosne zaczynamy budowe!!!! ale sie ciesze

Mały usnoł wiec mam troche czasu:-)
Macio tez troche zastrajkował z mlekiem i kaszka wczoraj na noc wypił tylko 60ml kaszki. Zaczełam robic mniejsze porcje bo mam dosc ciaglełego wylewania:-) U nas tez przyplatał sie lekki katarek ale mam nadzieje ze szybko minie. Co do telewizji to teraz Maciusia interesuje dotykanie ekranu sprawdza co tam widzi:-)

reklama
Do góry