reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja też witam:-)
Wczoraj mnie nie było-byliśmy u babci, a wieczorkiem byłam wykończona. Teraz mężuś poszedł do pracy, więc znowu mogę nic nie robić;-):-D.
Spóźnione życzenia dla Erika :-):-):-):-):-):-)
Iwonka - wpadaj częściej i pisz jak remoncik:tak:.
Brenda - jestem w szoku, że Twój maluch jeszcze bez ząbków:szok:. To chyba rzeczywiście lada moment się zacznie, ale z tą gorączką to obserwuj malucha, bo trochę wysoka, jak na ząbkowanie. Dużo zdrówka dla małego:-).
A u nas też górne dziąsła spuchnięte, mały w nocy po kilka razy budzi się z płaczem, a ja już ledwo żyję z tego niewyspania, a na dodatek dziasiaj leje:-:)-p:dry:.

Witam! U nas tez pogoda brzudka i pada deszczyk ale jak moje dziecko sie obudzi to jedziemy do naszego domku sprawdzic czy dziala kuchnia ceramiczna no i tak wogole sie przewietrzyc.Pewnie bedzie maly problem z dojazdem bo zamkneli kilka ulic i puszczaja tylko autobusy ktore jada pod cmentarz.....

Ja dopiero teraz zobaczylam ze zmieniony jest czas,wogole o tym zapomnialam....:-D :-D :-D
U nas na szczescie juz zabkowanie do biega prawie konca i obylo sie bez zadnych dolegliwosci.......Ale wspolczuje dzieciaczkom co cierpia z tego powodu

Dziekujemy serdecznie za zyczonka!:tak: Erik ucina sobie drzemke popoludniowa. Zupelnie dzisiaj zapomnialam, ze przestawia sie godzine do tylu i spimy dluzej!:tak: Co za super uczucie moc pospac dluzej, tylko dziecie nie da sie przestawic i zawsze wstaje o tej samej porze:laugh2:, ale co tam,on i tak daje mamie pospac.:tak:
U nas pogoda fatalna, raz leje, raz swieci slonce, zupelnie nie wiadomo jak sie ubrac. Jakos nie mam dzisiaj ochoty na zadno przechadzke, na sama mysl o wyjsciu z domu mnie telepie.

Hej

Moje dziewcze o 5 rano zażyczyło sobie mleczka to jej dałam i mówię jej że ma spać ,a ona pospala sobie jeszcze do 10 godziny ,więc jestem super wyspana:tak: :-D teraz mleczko sobie pije i zaraz na deszczowy spacerek zmykamy ,ostatnio chodzimy na spacery bez wózka ,jest fajnie tak ,całkiem inaczej:-)

oj ten czas ,ja też dopiero zauważyłam że jest zmieniony:-D :szok: :-D

Brenda mojej Emi też pózno zęby wychodziły i do teraz ma osiem ,najpierw wyszły dwa dolne potem od razu cztery górne a ostatnio dolne dwójki jej wylazły ,i odpukac tfu tfu obyło sie bez jakis sensacji

Mojemu malemu tez jeszcze ani jeden zabek nie wyszedl. Tak to juz bywa. U jednych dzieci wychodza one wczesniej a u innych pozniej. Kazde dziecko rozwija sie przeciez w swoim tempie.:tak:

reklama
Mojemu małemu przez te egipskie ciemności coś się pomyliło i zasnął:baffled:. Ciekawe ile pośpi:confused:, mam nadzieję, że nie długo, bo potem wieczorem będą problemy:-p. Starsza za to chyba ma gorączkę, boję się, żeby Kubusia czymś nie zaraziła:eek:.

Do góry