reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Noelia znam to z kas choc dzis noc przespałam.....ale dzien :wściekła/y: mały tak daje czadu ze juz niewyrabiam

Wielkie zyczonka dla ERYCZKA
zaraz zmykam na spacerek moze małemu chumorek sie poprawi

Erik serdecznie dziekuje babyboomowym ciociom za zyczenia i wlasnie odpoczywa po sutym obiadku:tak: ;-) Wlasnie wzielam sie troche za sprzatanie,a maz gotuje:-) taki podzial rol mi odpowiada:tak:

wszystkiego najlepszego dla Erika!!!!!!!!!

Oskar wlasnie cyrk urzadzil- wyl i piszczal az mi nerwy puscily, poszedl spac teraz; ja tez ide po ciezkiej nocy cos sie nalezy :happy:
dobranoc hihi

Witam po dluuuuuugiej przerwie ! Wogole nie mam ostatnio czasu pisac.Powoli konczy mi sie remoncik i troche jestem z tego powodu zalatana bo i pare rzeczy musze jeszcze kupic no i przeprowadzka nas bedzie czekac.... A tak wogole to nic ciekawego u nas nie slychac.We wtorek idziemy na szczepienie i badanie kontrolne.Juz sie tego dnia boje.Biedna Vanesska jak ona nie lubi chodzic do tej przychodni. Moj tata wlasnie pojechal teraz w Polske po kuchnie ceramiczna z piekarnikiem do zabudowy.Dostalam ja za darmo ,jest uzywana ale podobno na chodzie.Nie bede czytac co tam napisalyscie przez te wszystkie dni bo pewnie calu dzien by mi to zajelo.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ERIKA!!!!!
Widze po suwaczkach ze za kilka dni niektore dzieciaczki skoncza 1 rok swojego zycia! Ale ten czas leci ...POZDRAWIAM

Spóznione ale Wszystkiego dobrego dla ERYKA duzo zdrówka.

Witam w niedziele po bezsennej nocy , moja niunia jeszcze sobie śpi zjadla o 21 40ml mleczka i spi do tej pory. ciekawe jak wstanie ??Czy do9 wytrzyma czywczesniej zgłodnieje.

czesc
no ja tez na nozkach od 7.30 moje dziecko juz było wyspane...a i nocka nienajlepsza,wczoraj mały miał goraczke popołudniu 38.7 i był marudny a dzis 38 miał o 8.00........mam nadzieje ze to od zabkow bo zadnych oznak choroby nie widac,chyba ze cos sie w srodku dopiero rozwija:-(

reklama
tez twierdze ze lepiej zebym ja była chora niz mały ....ale ja niechoruje...mnie nawet katar sie nie łapie:-)
a trzydniowka to jeszcze tylko jutro i patrzec za wysypka

ale mam nadzieje ze to zeby bo jeszcze nie mamy ani jednego :tak: i czas najwyzszy zeby powyłaziły;-)

Do góry