A
Aleksia123
Gość
Witajcie kobietki :-):-):-) Gimpelka wogule się z Tobą nie zgadzam co do Uwagi Vikamci. Nie masz wogule racji, nie tylko vikamci się nie spodobał ten post ale innym dziewczynom również. Justa i ja też się wypowiedziałymy na ten temat ale są dziewczyny które wolały to przemilczeć . Tu zawsze było fajnie i był spokój, nie było takich cudów. Myślę ze za krótko jesteś żeby osądzać koleżanki:-):-) fakt mnie trochę nie było ale odkąd pamiętam zawsze jest miło i wesoło z naszymi dziewczynami. Joaszka nie pisała o poradę tylko raczej uzalala się jak to jej się zygac chce jak ma przewijac swoją córkę i szykować jej jedzonko itd. Wybacz ale to dla mnie jest nienormalne. Ja zostałam w to wciągnięta ze co będzie jak mąż ja zostawi jak aleksie? Uważasz ze mnie to nie zabolalo? Jak ja zostawi to zobaczy jak to jest wtedy. Tylko ze mnie zostawił nie dlatego ze nie dbalam o siebie a dlatego ze siadłam na wózek:-
-( a to różnica:-):-):-) wybacz ale trochę mnie zaskoczyłas ta obrona swoją:-( :-) ! ! ! No i moderatorem Kochana a nie modernizatorem:-). Miłego dnia Wam życzę mamusie, zapraszam do mnie na lazanki dzisiaj:-):-) my idziemy na 8.30 dziś do szkoły i do 13.30 bo rada jest:-):-) sniadanko już zrobiłam:-) zaraz make up jakiś walne:-) ciuszki wdzieje i gotowa będę:-) sąsiad nas zabiera więc trzeba jakoś wyglądać prawda kobietki:-):-):-) buziaki:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: