reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie, ja tylko na moment bo złapałam jakiś internet :tak: ja już z Kubą od piątku tu siedzimy :sorry: nudno jak nie wiem, szkoda że pogoda się zepsuła i nie ma jak wyjść :sorry: dobrze że nie pada :-) wczoraj robiłam Kubie urodziny, teraz w weekend będę robić dla teściów, mam nadzieję że chrzestny z żoną w końcu będą mogli przyjechać, ostatni raz byli jak dobrze pamiętam rok temu :sorry: jutro chyba pojedziemy sobie neta załatwić :tak: podobno z tp tutaj udostępniają :tak: to dobrze że przez kabel bo z zasięgiem tutaj ciężko :sorry: to tyle co u mnie, uciekam bo Kuba wstał, dam mu jeść i idziemy na rowerek :tak:

reklama
Anetko Kochana ale ja tak samo trzęse portkami i mam do dziś przed oczami to co on ze mną wyprawiał:-( Kochana ja mu ciągle to wypominam i mu mówię żeby nie liczył na nic z mojej strony ponieważ mnie serce do dziś dnia boli jak sobie przypomnę co kolwiej. A on się głupio tłumaczy ze to w nerwach a to w złości itd. Nie ma i jeszcze raz mówię ze nie ma czego szukać u mnie, żadnej dobroci itd. Powiedziałam dobitnie i wyraźnie ze jestem tu i byłam z nim tam tylko i wyłącznie ze względu na Igora. Bo on jest dla mnie najważniejszy. Jest poprostu wszystkim tym co mam!!.. :-:)-:)-(

Witajcie wieczorowo!:-)
Maly zjadl jajeczniczke z pomidorke, wykapal sie, a teraz go tatus usypia. Trwa usilna konwersacja, wiec to moze conieco potrwac.:tak:
aguska - jakiego masz zdolnego synusia!:-) Musze tez powrocic do zabaw z bankami i zobacze jak teraz zareaguje.:-)
Spokojnej i przespanej nocki dla wszystkich!!!;-)

Mąz na treningu , to mam chwilkę....

No i dzionek minął.
Jeny czas mi leci strasznie:szok:. A te suwaczki na dole boleśnie to pokazują:baffled:. Dopiero co z brzuchem chodziłam....eh.
Dobrej nocki
Oj tak, doba jest zdecydowanie za krótka. :tak:

Do 18 lat dłużyło mi się , po 18- leci jak z bicza strzelił.:no:

Aleksia to i ja zapytam. :sorry: :zawstydzona/y:Nie szkoda ci zdrowia i nerwów na to co wszystko? Padłaś nerwicowo, jak długo tak pociągniesz?

AsienkaPL wzajemnie! :-) Lecę do wyra , choć młoda pora. :zawstydzona/y:

Beata1988 szybko z przeprowadzką uporaliście się.:tak: Witaj na nowym! Znasz już otoczenie? Masz znajome, znajomych?

aguska2017 chyba wszystkie dzieci kochają bąbelki. :tak::-D

As i takie wyprawy z przypadkami pamięta się całe życie. :tak::-D

Gromadka śpi, mąż na treningu...Sporo roboty dziś miałam z ogarnięciem wszystkiego w domu. Na wieczór wyszliśmy na spacerek , na Rynek. :tak: Z racji tego, że u nas obchodzone jest 100- lecie straży pożarnej i na Rynku mnóstwo atrakcji, to fajnie było. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:;-);-);-);-);-)

Hej.
Dziś już z normalną kawką przy kompie. Od razu leeepiej! He he:-D

Wszystkie dzieci kochają bąbelki nie chyba a na pewno!:-)

Wiele razy wyszliśmy z opresji w sklepie dzięki tym bańkom:tak:. Mati zawsze nas prosi o jakąś zabawkę jak jesteśmy w markecie(a jesteśmy rzadko) a jak mu pokażę samochód za kilkadziesiąt zł i bańki do wyboru to zawsze wybiera bańki! Uwielbia je robić:tak:. Na wakacjach kupiliśmy mu taki pistolecik na baterie, który sam robi bańki, nie było dziecka!!! Szał normalnie:-)!

Dzisiaj czeka mnie wyprawa z maluchem do jakieś galerii po prezent urodzinowy dla 6-latki.

Aleksia witaj Kochana :-D fajnie że już jesteś :tak: ja do tyłu jestem z czytaniem i na pewno nie nadrobię :sorry2:
Krolcia to masz fajnie że tylko bańki chce :-) mój Kuba za bardzo wybredny :dry: po mamie to ma :-p

Witam, nadal odbieram jakiegoś neta to korzystam :-D Kuba już po śniadaniu ja zaraz siadam bo już mi się w głowie kręci :sorry2: dzisiaj na miasto skoczymy i do teściowej więc zajrzę wieczorem jak będzie net :tak:uciekam bo to już 8,30 :szok:

Witajcie kobietki:-) tyle się z rana opisałam i nie mogłam wkleic:-( czemu?:-:)-:)-( a teraz się wkleilo:-). My od 6 dziś na nogach byliśmy:-) bułeczki na śniadanie i do szkoły:-) potem kawa:-) bo strasznie mnie dziś głowa bolała:-) obudziłam się z takim bulem. Dziś o 17 pierwsze zebranie szkole moje jako rodzica:-) już się denerwuje:-):-):-) nie wiem dlaczego:-) JUSTA kochana ja nerwicy już się nie pozbęde:-( tyle ze jak jestem sama z Igorem jest ok, bez nerwów itd. A jak tylko się piątek zbliża i wiem ze przyjeżdża to już chodzę jak nakręcona:-( nie mogę jeść, żołądek mnie boli i taka napięta do niedzieli chodzę. Tam jak byłam razem z nim przez ten czas było tak samo. Ciągle tylko myślałam kiedy coś się wydarzy nowego:-:)-:)-(. Ja dziś gotuje barszczyk biały z ziemniakami i okrasa:-) mmm pycha:-) już mi ta słoninka pachnie. A Wy co dzisiaj dobrego dziewczyny na obiadek robicie?:-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie wtoreczkowo Kochane e-cioteczki!:-)
My dzisiaj idziemy do tej sali zabaw o ktorej juz wspominalam. :tak:Podobno dzisiaj zadnych urodzinek nie ma, wiec mozna wejsc. Mam do wykorzystania dwa vouchery na wejscie do 28.09 wiec czas nas nagli, bo szkoda, aby kasiorka przepadla. :-)Dzisiaj za to wykupilam kolejne wejscie 2 godzinne do innej sali zabaw. Voucher ten moge wykorzystac przez 3 miechy, wiec mamy czas.:-)
:-)Jutro jade do Torunia na
Foto - Matki, Toruń, 14 września, Foto-Matki | mamywsieci.pl
krolcia - udanych zakupow zycze!;-)
Milego dzionka dziewczyny!

Do góry