reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Piszecie o nebulizacja.:-) Ach... mały jak miał zapalenie pluc i lezal w szpitalu, tez mial zlecone inhalacje. To był horror, a nie inhalacje, nawet podczas snu wybudzal sie z wrzaskiem.:szok: Zakupilam na allegro nebulizator z nadzieja, ze kiedys wyrosnie z tej traumy i bedzie sie grzecznie leczyl.:tak:
Moj buntownik, jak kladzie sie paciu wieczorkiem czesto wrzeszczy, ze chce wyjsc z sypialni. Ja leze na lozku, a ten cwaniaczek przynosi mi papcie i ciagnie za reke. Jak uslyszy, ze schodzimy na dol to ma usmiech od ucha do ucha. Terrorysta i tyle!:-D
aguska - a propo babc i domowych histerii mam ten sam problem!

Starszaków mam w domu, stąd moja nieobecność.:sorry:
Rano zdążyłam wejść na BB z kawką , a już słyszałam za plecami " Mamoooo dłuuugoooo? " :eek:
Zrobiłam dyżury przy kompie i teraz moja kolej.:-p

Nie zabawię z wami długo, bo muszę pogrzebać w sieci i znależć na weekend jakieś tanie pole namiotowe , ew. domki w Sielpi. :sorry: Siostra ze szwagrem namawiają nas na weekendowy wypad.:tak:

As hellou. :-) Zaraz luknę na filmiki. :tak:

No, to miłego dzionka mamuśki.;-)

Jestesmy po bilansie i szczepieniu;)
Gaja wazy 12,2 długa 80 cm:)
12 zębów na stanie :)
Ciemiaczko zarosniete;)
Jednak zaszczepiłam na meningokoki bo wiecej było za niz przeciw kiedy sobie rozmyslałam a teraz uciekam do pracy papa

Lenka, fajnie, że wszytko gra :tak:. Spokojnej pracy i udanego dnia :-).
Justa, no to teraz nie posiedzisz za często na BB, ale wpadaj jak znajdziesz chwilkę czasu :tak:. Bym mogła podać Ci napiary na pola namiotowe i kempingowe bo teściowie jeżdżą z przyczepą :tak:. Zazwyczaj jażdżą do Człuchowa ale to chyba inny kierunek :eek:. Owocnych poszukiwań :tak:

Starszaków mam w domu, stąd moja nieobecność.:sorry:
Rano zdążyłam wejść na BB z kawką , a już słyszałam za plecami " Mamoooo dłuuugoooo? " :eek:
Zrobiłam dyżury przy kompie i teraz moja kolej.:-p

Nie zabawię z wami długo, bo muszę pogrzebać w sieci i znależć na weekend jakieś tanie pole namiotowe , ew. domki w Sielpi. :sorry: Siostra ze szwagrem namawiają nas na weekendowy wypad.:tak:

As hellou. :-) Zaraz luknę na filmiki. :tak:

No, to miłego dzionka mamuśki.;-)
Taki wypad fajna rzecz .
Ja byłam tu -jest super
http://www.kasia-sielpia.pl/

Gimpelka, nie potrzebnie jest Ci głupio :tak:. Większość jest zalatana, są dni że się nikt nie odzywa, a są dni że wszyscy piszą. Zdrówka dla Wojtusia, oby na przeziębieniu się skończyło. Ja robię inhalacje małemu podgrzewaczem <na noc wypełniam wodą i włączam i dodaje inhalolu no i pomaga>. Ale z astmatykami to raczej co innego :eek:. Może nie będzie tak źle i się u nigo nie uaktywni. Paskudztwo okropne <moja młodsza siostra ma astmę oskrzelową i lata z nebuliaztorami :-(, okropieństwo>. 3mam kciuki za kartkówki z niemca :tak:.

Ja jeszcze na chwilkę
Tak jak widzicie pielgrzymka to nie tylko modlitwy jak to co niektórzy sądzą ,ale również : mecz piłki nożnej paulini-reszta świata :-D:-D oj działo się działo :-D:-D
Niektórzy w korkach grali a niektórzy na bosaka :szok::szok::-D:-D:-)

Sacrosong -czyli przegląd piosenki pielgrzymkowej (piosenki układane są podczas pielgrzymki przez poszczególne grupy ;-)
Tu jeszcze jeden link tyle,że kiepska kopia ,a innej jeszcze w necie nie ma :no:
WPP 2011 Sacrosong 15 Niebieska część 1 - YouTube

A tu jak się tańczy belgijkę na postojach.
Filmik stary ,bo jeszcze nowe nie są wklejone ,ale dokładnie tak samo wygląda teraz
Przeprośna Górka Taniec belgijski 2 - YouTube

Budowanie piramidy wygląda tak :-D:-D
Budujemy Góra Pątnicza - YouTube

Oj i dużo by jeszcze takich fajnych scenek można opisywać...:-D:-D:-D

reklama
Cześć Dziewczyny,
trochę mnie tu nie było :-( teraz postaram się częściej zaglądać. Dach już mamy, Marcin chodzi jak szalony i jest wszędzie ;-)
Miłego wieczorku!

Do góry