reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta zdrówka i przyłączam się do życzeń rocznicowych:-)
Amelka śpi;)
Za godzinke ciotka ma przyjść do Nas bo przyjechała z Bełchatowa aż;)
Amelka wczoraj dostała nocnik i lubi na nim siedzieć:) Ale nic jeszcze na niego nie zrobiła, narazie poznaje co to jest;)
Ja też lubię tą piosenkę dobry djeń:D
Mamuśki w Pon Was opuszczam na jakiś czas bo jedziemy do Niemiec;)Więc jak wrócę to się odezwę;)

reklama
Hej Mamuski :)
Mozna dolaczyc ? Jestem mama 2-latka, od zajscia w ciaze nie pracuje, siedze w domu, obecnie oczekuje na przyjecie malego do zlobko-przedszkola...i oczywiscie milion razy slucham jak to ja nic nie robie, obijam sie, leniem jestem, leze cale dnie...bo wkoncu wychowanie dziecka, sprzatanie, pranie, mycie naczyn, podlog, zamiatanie, okna, spacery, zakupy, sniadanka dla meza do pracy i potem dla nas, obiady, kolacje, to NIC.

dalipska witaj i zapraszamy:-)
My byliśmy dzi na działce u Bartka prababci było fajnie mały sie naszalał z tym że po jakimś czasie dostał uczulenia prawdopodobnie na jakieś pyłki bo dostał czerwonych plam:-( po powrocie dostał od razu leki i jest juz ok.

fanta i ja życzę Ci wszystkiego dobrego z połówką swoją. dużo miłości i wielu dalszych lat razem:) na dobre i złe:)
pisze bo mogę przeoczyć w dniu odpowiednim. zalatana jestem.

Pozdrawiam was
miłego wieczorku
i spokojnej nocy:)

A tu weekend i pustki pewnie dziewczyny jakieś plany macie?U nas pogoda taka sobie liczę na wypogodzenie no ale zobaczymy
Bartuś z mężem leża na podłodze i oglądaja Bzyczka:-D
słodki widok hihi

Cześć dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę. CHCIAŁAM WAM WSZYTKIM PODZIĘKOWAĆ ZA ŻYCZENIA ROCZNICOWE! JESTEŚCIE KOCHANE <ROCZNICĘ MAMY DOPIERO JUTRO ALE I TAK DZIĘKUJEMY! T RÓWNIEŻ :tak:>.
Mężuś mój dzisiaj wzorowo wszytko porobił od rana wzioł się za odkurznie i mycie podłóg więc mi wiele do sprzątania nie zostało :tak:. W poniedziałek idę już na 100% do lekarza, doszedł mi katar :baffled:. Pogoda w Szczecinie w końcu ładna, nawet świeci słoneczko :tak:. Miłego weekendu i buziaki dla Wszystkich i Waszych maluchów!

fanta to mężuś sie stara i dobrze;-)jeszcze raz zdrówka dla Ciebie a powiedz mi jak Kubuś?coś go bierze?czy marudzenie sie skończyło?
a u nas pogoda brzydka już troche padało
bartuś dziś nie śpi:szok: nie chce zasnąć na drzemke i teraz sie zastanawiam jak to zrobić przetrzymać go żeby nie zasnął mi popołudniu a potem hulaj dusza do nocy!nie mogę na to pozwolić:no:mam nadzieje że jednak zaraz przyśnie a jak nie to jakoś wytrzyma do 19 no chyba że gdzieś przyśnie podczas zabawy:-D
Miłego dnia

reklama
Fanta no to mąż na medal jednym słowem;)
Do lekarza idź bo to nie ma żartów, pełno wirusów jest teraz.
Aguśka też czasami mamy ten problem ze spaniem, tylko że Amelka ma drzemkę po południu ok 14-16 ale czasami śpi od 16-19 i wtedy idziemy na spacer bez wózka żeby szybciej się wymęczyła hehe;)Tylko że rano to śpi długo, np do 9 dziś;)zazwyczaj jakoś do 8,30;)
Kochane wzięłam się za pakowanie i nie mieszcze się:szok:Niby nic nie spakowałam bo ciuchy Amelki i moje a nie mam już miejsca na kosmetyki itp:wściekła/y:
Więc lecę dopychać;)
Miłego dnia;):-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry