reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta zaraz poczytam artykuł... Super ze u ciebie słonko- u mnie chmury za oknem:-(
Hania tez jeszcze do tyłu chodzi zamiast do przodu :) a co do Michałka to on juz zapomniał że coś było nie tak :-D jeszcze mu szewki wychodza ale najwyraźniej nic go nie boli bo szaleje jak dziki!!!!

reklama
fanta ja też do końca w to nie wierze bo w sumie co w tych czasach jest zdrowe?wszędzie czegoś dodaja.Bartek ma rózne ubranka i lepsze i gorsze jakoś nigdy nic mu nie bylo a zamki to przez jakiś czas lądowały cały czas w buzi więc napewno były przez Bartka wyssane i nic mu nie było:-D:no:
u nas ciepło bardzo sie zrobiło po spacerku od razu lepiej małemu kupiłam koszule na długi rękaw bo babeczka miała przecenione na 15 zł a fajna elegancka napewno sie gdzieś przyda i właśnie kupiłam na rynku gdzie tam pewnie CZEGOŚ dodaja;-)do ubranek.
ja zaraz Bartka usypiam a miałam sie pochwalic dzi Bartuś spal do....7.10!!!!!:-D normalnie w szoku byliśmy że tak długo.
a my idziemy z Bartkiem i moja mama do babci(prababci) bo przyjechała dalsza rodzina i Bartka jeszcze nigdy na oczy nie widzieli wiec sie do nich przejdziemy.a najgorsze że dzis rano babcia dzwoni że przyjechali i dziś wyjeżdżaja i żebyśmy przyszli a ja taka nie wyjściowo no ale co przebiore sie zepnę włosy i będzie dobrze;-)zreszta najważniejszy i tak jest Bartuś:-)

my już po smykolandii:) Fiol zadowolony.
Zaszłam też do kuzynki sobie.
Pogoda śliczna u nas!
a jak u was???

agniesia witaj! :)

Gimpelka dobrze ze już czujecie sie lepiej i że Otka nie dorwało- może jednak zjdliście coś niedobrego....
Widzisz twój Otus siedzi a Hania nie ma zamiaru i to najmniejszego:-D

Znów do Was wpadłam ale tylko na chwilkę.
Kubusiowego dopiero położyłam spać, bo wpadła do mnie kumpela ze swoim brzdącem, my piłyśmy kawkę, a chłopcy próbowali się dotrzeć. W sumie, to skończyło się na tym, że jeden siedział w jednym pokoju, drugi w drugim, a my w kuchni :-D.
Dzwoniła też do mnie babka od kredytu i..........
uruchamiają nam go w tym miesiącu :tak:;-):-):-). Jestem coraz to bardziej szczęśliwa :-):tak:. Oczywiście trzeba znów donieść mnustwo dokumentów ale to już na szczęście do umowy.
Aguska, widzę, że nie dosyć, że humorek się poprawił, to i okazja się trafiła :-). Udanego spotkania rodzinnego. Dopero teraz doczytałam, że Bartkowi udało się spać do 7:10. Widzisz masz już więcej czasu żeby się wyspać ;-).
Ewuniaf, dobrze, że Michałek tak szybko doszedł do siebie :tak:. Szwy ma rozpuszczalne czy będziecie jechali na ściągnięcie?
Kinga, u nas również pogoda ładna :-)<w końcu przestało padać:tak:>.
Agniesia, witam kolejną nową siedzącą w domu mamę :-):tak:. Gratuluję kolejnego maluszka!
Gimpelka, jak zdrówko? Mam nadzieję, że już troszkę lepiej. Widzę, że Wojtuś coraz więcej umie :tak:. Gratuluję tak zdolnej pociechy. Teraz ani się obejrzysz a zacznie raczkować :tak:

Fanta Misiek ma szewki rozpuszczalne (są tak cieniutkie że ledwie je widać) A na kontrole bedziemy jechać w połowie sierpnia :)
Super że dostaniecie ten kredyt!!!!! Ciesze sie razem z tobą:tak:

agniesia witaj
gimpelka dobrze że wam przechodzi i co najważniejsze że Wojtuś sie nie zaraził:tak:;-)a i gratuluje samodzielnego siedzenia;-):-)
Ewuniaf fajnie że Michałek juz zapomniał o zabiegu twardy chłopak
fanta bardzo sie ciesze że z kredytem wszystko do przodu idzie:-)nie oszalej tylko z tej radosci:-D;-)
My po spaotkanku oczywiście wszyscy zauroczeni byli Bartusiem
teraz czekam na mężusia ide robić obiad spagethi;-) to do później

reklama
Do góry