reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta no to ładnie wam Kuba w domu rządzi hehe:-D;-)no i dobrze przynajmniej masz pewność że rozwija sie prawidłowo i jest ciekawy świata;-)
Bartuś jak to Bartuś ostatnio uwielbia brać talerzyki, kubki itp (szkoda że nie swoje tylko szklane) i karmi swoje misiaki a dziś rozbił pierwszy raz talerz !na szczęście szybko go złapałam i nic mu sie w nóżke nie wbiło.
wczoraj oderwał nam od stacji dysków ta klapke m był troche zły ale cóż to tylko dziecko;-)

u nas za to piękna pogoda ciepło słoneczko świeci

reklama
Aguska, ja myślała, że mam grzeczne dziecko :-D, a jednak zaczyna mój mały broić. Z Bartka chyba kucharz będzie albo jakiś restaurator, że tak misiaki dokarmia :-D. Twój mały też tak ma, że już próbuje z łóżeczka wychodzić? Bo mój już powoli zarzuca nogę na szczebelki i zaczyna się podcągać :shocked2:. Myślę nad tym by wyciągnąć mu szczebelki ale się boję...
Komputer mi się coś zawiesza jak otworzę więcej niż dwie karty :eek:.

Fanta no mój to juz wyleciał z łóżeczka 2 razy ale to już kiedyś pisałam.My mamy do wyjęcia 2 szczebelki i je wyciągamy bo wtedy jak mały chce sobie wejść do łóżeczka to sam wchodzi z tym że on wtedy wariuje np wychodzi głową a nie nóżkami bo tak jest już za nudno albo zawiśnie mi i sie cieszy.
górą też ostatnio próbuje sie podciągać i powiem ci że jeszcze troche i chyba mi tak wyjdzie:szok:
tak ostatnio myślałam kiedy sie kupuje jakiś tapczanik?tak koło 2 roku życia chyba nie?

za to zaczął sie u niego etap wstydu i sie chowa mi za nogi

Aguska, no to niezły giguś z Bartka :-D. My mamy trzy szczebelki do wyciągnięcia. Wiesz co wyciągne je dziś na próbę i zobaczymy co z tego będzie. Tapczaniki dla dzieci chyba od 4roku życia, bo tak to się nie orientuję. W każdyb bądź razie warto zerknąć do allegro. Ostatnio patrzyłam i wypatrzyłam łóżko typu wóz strażacki :tak:. Normalnie cuuuco!
Kubulec w końcu usnoł, a ja lecę kawkę sobie zrobić bo zaraz usn :eek:

Aguśka, świetna jest ta zielona kanapa w samochody :tak: i w dodatku nie droga. Ta w dinusie co prawda mniej mi się podoba <choć wydaje mi się że to, to amo> ale kształt i kolorystyka robią swoje :-).
Wydaje mi się, że na takiej kanapie <tapczanie> Bartek spokojnie będzie się wysypiał i nie zrobi sobie krzywdy :tak:. Nie wiem tylko czy Ci nie spadnie :eek:. Wysokie to jest?
Ja teraz czytam na temat pogody:
Nadchodzą gwałtowne burze z gradem - synoptycy ostrzegają - Wiadomości - WP.PL
oj nie fajnie się zapowiada :-(, a tak ma być w weekend <zdjęcia burzy są bardzo ładne>
http://wiadomosci.wp.pl/gid,13574734,title,Ulewy-i-wichury,galeria.html

Ostatnia edycja:
Fantaja dałam tylko przykład;-)Bartkowi bym kupiła typowo chłopięce łóżeczko;-) podoba mi sie właśnie to zielone i jeszcze takie
KANAPA SOFA ŁÓŻKO DLA DZIECI 168cm + PUFA + JAŚ (1707155545) - Aukcje internetowe Allegro
Sofa kanapa łózko dzieci JUNIOR NEXT SUPER TKANINY (1690838608) - Aukcje internetowe Allegro
a te w dinusie do było wcześniej takie niebieskie też ładne.
jak sie rozłoży to materac ma tylko 8 cm więc gdyby mały wywędrował z niego to raczej krzywdy by sobie nie zrobił.
pewnie za takie pieniądze to nic super ale może takie przejściowe póki byśmy mu nie kupili już bardziej dorosłego łóżka.zastanawiam sie właśnie ale to jeszcze poczekam pare msc ;-)
a pogoda nie zła!:szok:nienawidzę burz i takich wichur okropne

Aguska, właśnie dzwonili do mnie z Getin i przyznają nam kredyt! Strasznie się cieszę!!!!!!!!! :tak::-):-)
I wiesz co skuszę się na taką kanpę dla Kuby ale dopiero też za kilka miesięcy jak już będziemy na swoim. Jak narazie priorytetem jest lodówka i kuchenka :-D.
Ja się tam burz boję...:eek:

fanta bardzo się cieszę i gratuluje ze szczerego serducha że sie udało:-D;-):-)
super naprawde

my lodówke kupiliśmy rok temu więc jakbyśmy sie wyprowadzali to mamy:tak:ale kiedy to nastąpi to nie wiem :zawstydzona/y:

ja burz też sie boje i chyba już nigdy nie przestane.

reklama
Aguska, dzięki, dzięki! :-) Jestem strasznie szczęśliwa :-):tak:. My ze sprzętu, to mamy tylko swoją pralkę, sokowirówkę i blendera :-D ale dobre i to ;-). Od razu dzwoniłam do T by mu powiedzieć, a on mi mówi, że miał mały wypadek w pracy :szok:, aż mi się gorąco zrobiło... rozcioł sobie dolną wargę i nos. Siedzi w poczekalni czeka na zszycię :shocked2:. Hmm... mam nadziję, że to nic poważnego. Obejrzę go jak wróci do domu. Dalej się cieszę jak głupia tym kredytem, a T schodzi na drógi plan <to chyba nie dobrze :dry:>. Będę się martwiła jak wróci do domu...

Do góry