reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie...u nas nieciekawy tydzien gaja po roczku ostro przeziebiona a wczoraj użąlił ja trzmiel w dwie raczki wrrrr a pozniej spadła z łóżka i ma mega guza!!!A tak pozatym jest super;)

reklama
lyla to i tak gratuluje;-) a poprawke napewno zdasz;-):-)
lena ojej! a co z tym ukąszeniem tzn ma tylko czerwone czy ma opuchlizne?bylaś z nią u lekarza?mnie to zawsze przeraża że Bartka coś ugryzie

Ostatnia edycja:
Lena spróbuj zrobic jej okłady z zimnej wody z octem - naprawde pomaga przy ukąszeniach- opuchlizna szybciej schodzi i nie piecze tak. Zdrówka dla córci!!!!!

Lyla na pewnio zdasz te poprawke!!! Trzymam mocno kciuki :)

Lena okład z octem też gdzieś słyszałam tak:)
A co do guzów to mieliśmy to samo po roczku:)
Teraz rzadko guzy ma, ale czasami szybko chce gdzies isc i nie wyrobi w futrynie np.

U Nas strasznie parno;/ Mogło by popadać;)
Muszę jutro iść wysłać gimpelce spudniczkę i popatrzec za jakąs półką do pokoju bo nie mam gdzie kosmetyków Amelii trzymać już;(

A u nas nadal guzy i siniaki są i pewnie jak narazie będą:-D mam szalone dziecko więc to nieuniknione;-)
U nas też gorąco a zapowiadali burze i ulewy nie wiem gdzie hehe

bartek siż kisi w łóżeczku jeszcze troche i dostanie mleczko i lulu
jak zaśnie to do was zajrze mam nadzieje że któraś będzie

Kochani ZDAŁAM MATURĘ !!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i to całkiem nieźle ;-):-):-):-):-) choć jak zwykle mogło być lepiej :-):-):-)

egz ustny

polski -60%
angielski 45 %

egz pisemny

polski 59 %
matematyka 46 %
angielski 98 % :-D:-D:-D:-D:-D
To teraz idę pić !!!!:-D:-D:-D:-D

Okład z octem to na ose na trzmiela podobno nie:)
dzisiaj nie ma sladu prawie;)Kupiłam kropelki doustne enistil i to wszystko:)

reklama
Hej dziewczyny!!!

Lena to ciesze sie ze kropelki pomogły i że prawie śladu nie ma po użądleniu:tak:!!!! A guzami sie nie przejmuj- wszystkie dzieci muszą przejsc ten etap:-D:-D:-D Bedzie dobrze!!!

My już od godzinki na nogach. Ide prasować mundurek i śmigam na praktykę!!! Słonecznego dnia zycze wszystkim!!!!

Do góry