reklama
aguska2017
Fanka BB :)
lyla to i tak gratuluje;-) a poprawke napewno zdasz;-):-)
lena ojej! a co z tym ukąszeniem tzn ma tylko czerwone czy ma opuchlizne?bylaś z nią u lekarza?mnie to zawsze przeraża że Bartka coś ugryzie
lena ojej! a co z tym ukąszeniem tzn ma tylko czerwone czy ma opuchlizne?bylaś z nią u lekarza?mnie to zawsze przeraża że Bartka coś ugryzie
Ostatnia edycja:
Lena okład z octem też gdzieś słyszałam tak
A co do guzów to mieliśmy to samo po roczku
Teraz rzadko guzy ma, ale czasami szybko chce gdzies isc i nie wyrobi w futrynie np.
U Nas strasznie parno;/ Mogło by popadać
Muszę jutro iść wysłać gimpelce spudniczkę i popatrzec za jakąs półką do pokoju bo nie mam gdzie kosmetyków Amelii trzymać już;(
A co do guzów to mieliśmy to samo po roczku
Teraz rzadko guzy ma, ale czasami szybko chce gdzies isc i nie wyrobi w futrynie np.
U Nas strasznie parno;/ Mogło by popadać
Muszę jutro iść wysłać gimpelce spudniczkę i popatrzec za jakąs półką do pokoju bo nie mam gdzie kosmetyków Amelii trzymać już;(
aguska2017
A u nas nadal guzy i siniaki są i pewnie jak narazie będą mam szalone dziecko więc to nieuniknione;-)
U nas też gorąco a zapowiadali burze i ulewy nie wiem gdzie hehe
bartek siż kisi w łóżeczku jeszcze troche i dostanie mleczko i lulu
jak zaśnie to do was zajrze mam nadzieje że któraś będzie
U nas też gorąco a zapowiadali burze i ulewy nie wiem gdzie hehe
bartek siż kisi w łóżeczku jeszcze troche i dostanie mleczko i lulu
jak zaśnie to do was zajrze mam nadzieje że któraś będzie
Kochani ZDAŁAM MATURĘ !!!!!!!
i to całkiem nieźle ;-):-):-):-):-) choć jak zwykle mogło być lepiej :-):-):-)
egz ustny
polski -60%
angielski 45 %
egz pisemny
polski 59 %
matematyka 46 %
angielski 98 %
To teraz idę pić !!!!
i to całkiem nieźle ;-):-):-):-):-) choć jak zwykle mogło być lepiej :-):-):-)
egz ustny
polski -60%
angielski 45 %
egz pisemny
polski 59 %
matematyka 46 %
angielski 98 %
To teraz idę pić !!!!
reklama
ewuniaf
Hej dziewczyny!!!
Lena to ciesze sie ze kropelki pomogły i że prawie śladu nie ma po użądleniu!!!! A guzami sie nie przejmuj- wszystkie dzieci muszą przejsc ten etap Bedzie dobrze!!!
My już od godzinki na nogach. Ide prasować mundurek i śmigam na praktykę!!! Słonecznego dnia zycze wszystkim!!!!
Lena to ciesze sie ze kropelki pomogły i że prawie śladu nie ma po użądleniu!!!! A guzami sie nie przejmuj- wszystkie dzieci muszą przejsc ten etap Bedzie dobrze!!!
My już od godzinki na nogach. Ide prasować mundurek i śmigam na praktykę!!! Słonecznego dnia zycze wszystkim!!!!
Podziel się: