reklama
Aguśka u nas te pianki nie przechodza, Amelka na ich widok mówi bleee
A ze słodyczami to uważam ale zauważyłam że włąsnie jak się nie może mała załątwić to po czekoladzie idzie bez problemu
U Nas pogoda koszmarna;/
Ale za To widać już powoli dolne dwójeczki i dolną trójkę jedną też już coś tam widać
Nie mam jak Amelce zajrzeć do buźki bo nie daje
Ale jaki płacz dziś był o te zęby , że dałam jej Osanit aż i trochę pomogło
A ze słodyczami to uważam ale zauważyłam że włąsnie jak się nie może mała załątwić to po czekoladzie idzie bez problemu
U Nas pogoda koszmarna;/
Ale za To widać już powoli dolne dwójeczki i dolną trójkę jedną też już coś tam widać
Nie mam jak Amelce zajrzeć do buźki bo nie daje
Ale jaki płacz dziś był o te zęby , że dałam jej Osanit aż i trochę pomogło
ewuniaf
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny!!!
Znów nie zdążyłam doczytać- wczoraj miałam taki zalatany dzień ze nie było czasu....
Gimpelka tak patrze za okno i w sumie to chyba nie bedzie padac... ? MOże rzeczywiście gdzieś jedzmy- tylko nie do zoo bo teraz w weekendy tam takie tłumy a ja ostatnio jakaś taka aspołecnz sie zrobiłam
Myślimy albo o lesie albo o górkach jakiś.... Wiesz może jutro bedzie lepsza pogoda. Czytałaś albo oglądałaś jakąś prognoze???
Znów nie zdążyłam doczytać- wczoraj miałam taki zalatany dzień ze nie było czasu....
Gimpelka tak patrze za okno i w sumie to chyba nie bedzie padac... ? MOże rzeczywiście gdzieś jedzmy- tylko nie do zoo bo teraz w weekendy tam takie tłumy a ja ostatnio jakaś taka aspołecnz sie zrobiłam
Myślimy albo o lesie albo o górkach jakiś.... Wiesz może jutro bedzie lepsza pogoda. Czytałaś albo oglądałaś jakąś prognoze???
aguska2017
Fanka BB :)
U nas tak samo ciągle leje
Bartuś jak zwykle szaleje miał dziś kolege na pół godzinki więc zawsze jakaś atrakcja w taka pogode.
Bartuś jak zwykle szaleje miał dziś kolege na pół godzinki więc zawsze jakaś atrakcja w taka pogode.
Pogoda nas nie rozpieszcza ale cóż trzeba sobie radzić
Ja Amelce zamówiłam ostatnio fajną zabawkę
O takie coś: EDUKACYJNY STOLIK Smily mówi PL /POLECAM Zobacz To (1675299785) - Aukcje internetowe Allegro
I Amelka już się nie nudzi w takie dni jak dzisiejszy
Ja Amelce zamówiłam ostatnio fajną zabawkę
O takie coś: EDUKACYJNY STOLIK Smily mówi PL /POLECAM Zobacz To (1675299785) - Aukcje internetowe Allegro
I Amelka już się nie nudzi w takie dni jak dzisiejszy
reklama
I Ja również się witam
Eh koszmarny dzień dziś;/
od 4 na nogach, wirusa część dalsza tylko że teraz u mnie a nie u Amelki(na szczęście),Węgiel mi nie pomaga;/
Dziadkowie Amelkę zabrali a ja się kuruje:/
Miłego dnia:-)
Eh koszmarny dzień dziś;/
od 4 na nogach, wirusa część dalsza tylko że teraz u mnie a nie u Amelki(na szczęście),Węgiel mi nie pomaga;/
Dziadkowie Amelkę zabrali a ja się kuruje:/
Miłego dnia:-)
Podziel się: