reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kerna witaj fajnie że u was do przodu;-)wspłczuje trzydniówki bartek w kwietniu ją przechodził

a ja dziś dałam Bartkowi dwie paróweczki cielęce na śniadanko i go obserwuje ale nie widzę żadnych suchości ani plam więc jest ok mam nadzieje że od czasu do czasu będzie mógł je jeść bo ostatnio jak mu dawałam (3 msc temu) to miał nawet na nie uczulenie.oby ta alergia mijała.
zobaczymy do jutra

reklama
Aguśka mnie rozmowy nie których ludzi to dosłownie dobijają.... O Jaki ładny chłopiec często słysze, jak Amelka nawet jest ubrana cała na różowo(nie lubie tego koloru ale Babcia go kocha to wiece jakie ubranka kupuję;P;)

Gimpelka u mnie w rodzinie właśnie dużo takich chorób było, za to u Mojego M wszyscy zdrowi;D
Też chyba będę musiałą go zastrzelić jak mnie będzie denerwował;P chociaż teraz już na niego nie narzekm, zrobił się po prostu ideałem;)

lyla to u nas na odwrót Bartusia uważają za dziewczynke jak byl malęnki to wiadomo można pomylić ale teraz?często ktoś pyta tak nie pewnie to chłopczyk?jakby nie było widac że ubrany jak chłopak eh to ludzie a ja ci się przyznam że lubię różowy i jak kiedyś będę może miała córcie jeszcze to będzie taka mała różowa księżniczka hihi a Bartka najczęściej ubieram na niebiesko;-)

Aguśka jeszcze nie mąż:) M od imienia-Mateusz;)
Amelka dziś położyła się koło dziadka i powiedziała Aaaaa po czym przytuliła się i zasnęła;)
Nie mam nic do różowego ale w nadmiarze mi się nie podoba:p
Na niebiesko-ładnie;)
Jak byłam w ciąży i szykowałam wyprawke to miałam jakąś manie koloru zielonego, takiego jaśniutkiego i prawie wszystko w tym kolorze bylo, albo w innym odcieniu ale zielone;)
Wanienka, wózek, przewijak, pościel itp;)

Lyla, Aguska no ludzie tacy są, zawsze coś powiedzą nie tak :sorry2: mi nawet teraz mówią że Kuba to ładna dziewczynka :-D
Gimpelka oby to nic poważnego :tak:

Witam wieczorem :tak: my już po kolacji :tak: Kuba się bawi a ja pranie robie, że jutro nie stać bo M od dzisiaj urlop :tak: poznosił pełno mundurów i trzeba poprać ;-) spać mi się chce jak nie wiem co :-) na szczęście głowa przestała boleć, mogła by się pogoda ustatkować bo człowiek zwariować może :tak: auto dzisiaj w końcu sprzedane :tak: ach przynajmniej parę groszy wpadło :-) idę zaraz się wykąpać, jutro dokończę pranie ;-) spokojnej nocki życzę :-)

Ja wózek kupywałam od znajomej i akurat był zielony;)
SPacerówkę kupiłam nową i kolor taki różowy z fioletem ciemnym;)

Mojej Amelce we wszystkim ładnie hehe:-D Ale ubieram ją na jasne kolory, jednak do piaskownicy, na plac zabaw to oczywiście ciemne rzeczy to ludzie wtedy mówią że ładny chłopiec;):-D

Witajcie, a ja sieze i rozważam czy nie usunąć się z tego wątku, ponieważ już nie będę mamą siedzącą w domu:)
W pon wracam do pracy:)

Dziń dyybry! :-)

lena no co Ty. :-p Ogromnie Gratuluję ! :tak:Ależ Ci zazdroszczę. :sorry2: Wpadaj do nas w każdej wolnej chwili.:tak:
gimpelka a ty kochana w zupełności udomowiona. :-);-) Lubię Cię czytać. :tak:
Bea pakowanie trwa?
A tam mebelki jakieś już macie czy wsio swoje trzeba?
Super , że wreszcie autko sprzedane. Kaska teraz pewnie bardzo się przyda.:tak:
lyla1992 witaj.:-) Zauważyłam , że na naszym wątku Amelki królują. :-D
fanta 20062 przeczytałam o Twoich dolegliwościach i dreszcze mnie przeszły. I czekaj teraz do 6 lipca i nie denerwuj się .:baffled: Mam nadzieję, że to nic poważnego.:tak:
aguska2017 bo człowiek najpierw coś palnie, a później dopiero się zastanowi. :dry:
kerna kuuupę czasu. :-D Laura robi postępy. Brawo! :tak::-)Może obejdzie się bez operacji?
As gdzie się podziewasz? Jak nóżka?Jak mijają wakacje?

Jestem.
Z resztą cały czas byłam, tylko nie pisałam.:sorry2:
Dół mija.
Wieczorami , by odetchnąć od swojej gromadki zostawiamy z mężem dzieci u babci , a sami wyruszamy na godzinną jazdę rowerkiem po okolicznych wioskach.:tak:
Miło tak przez chwilę nie myśleć o problemach.
Starszaki mają już wakacje.:cool2: Do szkoły od poniedziałku przychodziła garstka dzieci , więc i moje zbuntowały się. Niech im tam będzie...:dry:
Amelka opanowała siusianie na nocnik. Ależ się cieszę. :tak: Noce też są suchutkie. :-) Sprawnie i szybko nam to poszło.:tak:
Właśnie nadeszła pora , by ustalić kolejkę , kto i ile na kompie będzie grał. :crazy: Znowu kłótnia.:baffled: A najwięcej i najgłośniej domaga się swojego najmłodsza. :-D

Zmykam do kuchni.:dry:

Lena ale Ci zazdroszczę pracy :tak: a zaglądać przecież możesz jak będziesz miała chwilę :-)
Justa na razie się nie pakujemy bo nie mamy nawet kluczy od mieszkania, pod koniec tyg idziemy zapłacić kaucję i wtedy pomału będziemy się wprowadzać :tak: a meble zbierane od rodziców :-D nie stać nas na nowe :dry:

Witam :-) pogoda jakaś dziwna, spać się chce :tak: Kuba się kręci z namiotem po pokoju, M sprząta w łazience w końcu a ja w końcu usiadłam :-) pranie już zrobione, kuchnia czysta, zupka sie gotuje jeszcze potem drugie i wolne :tak: dzisiaj może pójdziemy zapłacić kaucję i będzie z głowy :tak: dzisiaj zaćmienie księżyca mam nadzieję że nie będzie chmur to się popatrzy :-D

reklama
Do góry