reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Podobają mi się te pierwsze butki. :tak: już zapowiedziałam swojemu, że jak tylko kasa wpłynie z rozliczenia podatkowego jadę i biorę.:tak:

A pełno tego typu bucików , z podobnym fasonem stoi w Centrum Chińskim. :-p Ceny od 29,99 w górę :tak:;-):-).

Miłego dnia i dłuuugiego, spokojnego weekendu.:-)

reklama
Witam z rana :-):-)
U nas piękne słonko świeci, mam nadzieję że taka pogoda utrzyma się przez cały dzień chociaż na termometrze -4st.C :tak::tak:
Oczywiście Maja obudziła się dzisiaj przed budzikiem bo mają w przedszkolu przedstawienie zaległe z okazji dnia babci i dziadka, no i Maja dospać nie mogła. I tak sobie skubana wymyśliła ze jak dzisiaj babcia przyjedzie to ona z nią jedzie a my jutro dołączymy do niej więc chyba szykuje się szalona noc :-p:-p:-p
Iwcik jak Lenka? Przeszły jej trochę te wymioty?
Malinka a do was babcia dotarła?
Dowikla to masz teraz do soboty luz w domku ;-);-)
Natalineczka super ze praca nie taka zła i że umowy dają, to najważniejsze :tak::tak::tak:
Brzoskwinka ja bym raczej z gorączka dziecka z domu nie wyprowadzała :no::no:
Justa uwielbiam te "nasze" centra chińskie, tego najbardziej mi tu w Lublinie brakuje i chyba dlatego tak często do Radomia bym jeździła ;-);-)

Ostatnia edycja:
Amelko
Twoje urodziny, które są raz w roku,
niech będą szczęśliwe i pełne uroku.
Ja ze swej strony ślę Ci życzenia -
by się spełniły wszystkie Twe marzenia​

Justa samych wspaniałości dla Amelki życzę :-) spełnienia marzeń i radosnych dni :-)

Anaconda wiem, wiem.. ja też nigdzie nie wychodzę z nim.. bo temp mu rośnie.. :-(

Amelko
Twoje urodziny, które są raz w roku,
niech będą szczęśliwe i pełne uroku.
Ja ze swej strony ślę Ci życzenia -
by się spełniły wszystkie Twe marzenia​

Witam, na poczatek przyłaczam się do pięknych zyczonek dal Amelki :tak:

U nas dzisiaj piękny błękit na niebie :tak:, ale moje dziewczyny obie w domu i paskudnie pokasłuja, mam nadieje, ze uda mi sie to chorubsko w zarodku zdusić :sorry:

No i robimy kolejne podejście do nocnika :eek: zobaczymy cio tym razem z tego bedzie:-D

Też się dołączam do życzonek :-D
MH zdrówka dla dziewczynek :tak:
Aguska super buty :tak:

Witam w słoneczny czwartek :tak: ja właśnie dopijam ciepłą herbatkę i się biorę za robotę :-) wczoraj jak usiadłam przed tv i włączyłam japońską bajkę tak zapomniałam o łazience :sorry: więc zaraz drugie pranie nastwie, głowę umyję i będę walczyć z grzybem :baffled: zupke ze wczoraj mam, więc tylko drugie będzie trzeba jakieś wymyśleć, ale jak pojedziemy do żar to obiadu nie będę musiała robić :-) mam tylko nadzieję że dzisiaj nikt nie zaplanuje żeby do mnie wpaść bo ja ni ciasta ni ciastek w domu :sorry:

No moja niki zasikała juz 3 pary spodni :szok::-D:-D:-D:-D chycba się juz wysikała nie ?:rofl2:

BETA, STO LAT !!!
Pociechy z męża i dzieciata, oraz spełnienia marzeń :tak:

Witam i ja
Ale mi sie dzisiaj dobrze spalo:tak::tak::tak:Wieczorem tez byla cisza bo male szybciutko padly:-):tak:
ZA oknem poajwia sie sloneczko,wiec zapowiada sie calkiem fajny dzien:tak::tak::tak:No i ma byc cieplo bo zapowiadali chyba 6 stopni:tak::tak::tak:
Moze dzisiaj porobie sobie zakupki na sobotnia imprezke:tak::tak:A jak nie dzisiaj to jutro juz bankowo,bo gosci mam miec chyba od 15:-):tak:

Dolaczam sie do zyczonek dla BEATKI i Amelki:tak::tak::tak:Wszystkiego najlepszego i najpiekniejszego drogie Panie;-):-):tak::tak::tak:

reklama
Wpadam do Was z życzeniami dla Beatki i Amelki .
Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń .

Nie mam dziś czasu ,bo zaczynam pranie ,sprzątanie i pakowanie przedwyjazdowe.;-)
MH zdrówka dla Was ,obyś to chorubsko w zarodku zdusiła ;-):-):-)
Ja na dziś mam w planach :
Wstawić pranie -pewnie razy 3 :szok::szok:
sprzątanie,gotowanie,prasowanie ,pakowanie ,spacer z psem ,bo trzeba go wybiegać ,
Kuba zaprosił kolegę na dziś ,więc będzie wesoło :rofl2::rofl2::rofl2:,potem go do domu trzeba odwieźć ,a wieczorkiem jeszcze muszę wypracowanie napisać. :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry