reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie ale u nas piękna pogoda masakra;)
Gaja urzęduje w łóżeczku a ja biorę się za sprzątanie, wczoraj zrobiłam bigosik więc dzisiaj nie robię obiadku bo nie ma komu jeść:)

DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTEK STO LAT:)

reklama
Cześć dziewczyny!
Ja dziś tylko przelotem:-(. Brak czasu, brak czasu... Fajnie, że się trochę pośmiałyście z tego co pisałam.
Brzoskwinkaa, mój mały też katarzy od wczoraj ale na szczęćsie nie ma gorączki. Ufff. Malinka1, doczekała się Julka w końcu na tą babcię? Aguska, butki fajne:tak:. Natalineczka555, nie spodziewała bym się po Tobie zerkania na kciuka:-D. Też jestem ruda <w sumie to zafarbowałam sobie włosy na ciemną miedź>. Mój T powiedział, że na złom mnie odda bo miedź dobrze stoi, a karzdy kto mnie widzi mówi: o masz rude włosy:-(, a przecież to nie rudy tylko miedziany:tak:. Miłego dnia!!

wiecie co mój Bartek ma od jakiś 2 tygodni krostki na buzi taka kaszke.Nie miał wcześniej żadnej skazy białkowej i boje się że teraz ja będzie mial.wszystko zaczęło się gdy zaczął pić mleko Junior nestle.Pije o naturalnym smaku albo z wanilia.Nie wiem czy dawać mu może tylko to o naturalnym smaku może ma uczulenie na wanilie?Bo nic w sumie nowego to mu nie podaje.A do lekarza pójdę jak nic się nie zmieni za tydzień ale już słyszę jak mówi że to śladowe i nic mu nie jest.

wiecie co mój Bartek ma od jakiś 2 tygodni krostki na buzi taka kaszke.Nie miał wcześniej żadnej skazy białkowej i boje się że teraz ja będzie mial.wszystko zaczęło się gdy zaczął pić mleko Junior nestle.Pije o naturalnym smaku albo z wanilia.Nie wiem czy dawać mu może tylko to o naturalnym smaku może ma uczulenie na wanilie?Bo nic w sumie nowego to mu nie podaje.A do lekarza pójdę jak nic się nie zmieni za tydzień ale już słyszę jak mówi że to śladowe i nic mu nie jest.

Może mu nie służy Gaja też nie przepada za wanilią i morelą:(

Ja bym odstawiła to mleko na 2 tygodnie i zobzaczyła czy to znika.
Jak znika to znaczy od mleka.;-)
Nie ma innego sposobu na odkrycie co dziecko uczula tylko wyeliminowanie danego składnika.
Niektóre dzieci wysypuje od razu jak mają alergię ,a niektóre nawet po kilku-klikunastu miesiącach jak mają nietolerancję pokarmową na dany składnik .
Mam 2 dzieci w tym jedno z nietolerancją ,a drugie z alergią ;-):-):-)

Tylko teraz nie wiem czy może mu poprostu zmienić na inne np.hip bo jakieś mleko jeszcze pic powinien.chyba ze wróce do poprzedniego dzięki za rady coś pokombinuje.

reklama
Hej kobietki kochane :happy:
Ale dziś piękna pogoda :tak::tak::tak::tak:
Beatko sto lat sto lat własnego interesu świetnie prosperującego ,chłopa co wie o co kamman bez słów pociechy z Kubusia i wszystkiego naj naj naj :happy::happy::happy::happy:
Amelko kochany nasz robaczku zdrówka szczęścia beztroski dzieciństwa i co by rodzeństwo zbytnio nie dokuczało a rodzice nie przeszkadzali w najbardziej wymyślnych zabawach życzy ciocia Malinka ze swoją ferajną :happy::happy::happy:
No więc kochane Julka doczekała się babci o ........................17 :angry::angry::angry::angry: oj usłyszała mamusia ode mnie to i owo:eek::eek::eek: ale posiedziała wypiła kawę choć widziałam że jej to było wybitnie nie na rękę:eek::eek:ale jej powiedziałam siadaj i czekaj zaraz Adam araca ze szkoły może byś łaskwie na niego poczekała co????????????????no i oczekała i była do 19 ale ja już byłam w pracy :-D:-D:-D:-D...ps Pietruszka to przeżył (to sam na sam z nią ) i trupów nie stwierdzono :-D:-D:-D:-D
A ja dziś się wybrałam na mega długi spacer z Antoszką oglądaliśmy pierwsze przebiśniegi i oczywiście koparki było super :tak::tak::tak:jak ja kocham słonko na twarzy :-D:-D:-D:-D:-D:-D
a dziewczyny info w biedronce ciastolina disneya po 19.90 duży wybór i dużo jej w tej cenie się opłaca bardzo bardzo:tak::tak::tak:akupiliśmy po obiadku będziemy się z Tonim bawić :tak::tak::tak::tak:
Aguśka tak jak pisały dziewczyny odstaw mleko na 2 tygodnie a wtedy wszystko będzie jasne :tak::tak::tak:a co do picia mleka mój synuś Antoni przestał pić mleko jak miał 9 m-cy i żyje ma się świetnie :tak::tak::tak::tak:

Do góry