reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witaj Edzia u nas :happy::happy::happy: napisz nam coś więcej o sobie :tak::tak::tak:
A mnie właśnie Pietruszkowy wkurzył :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czekam na niego z obiadem sami nie jemy bo zjemy razem a ten mi pisze smsa że jedzie do centrum bo kumpel go podrzuci musi kupić jakąś kolejną cholerną pierdołe do udoskonalenia swojego sprzętu :eek::eek::eek::angry::angry::angry: czy wszyscy faceci mają takie priorytety :eek::eek::eek::eek:
A w nosie go mam zaraz siadam i jem z dzieciakami a jemu nawet nie myślę odgrzewać obiadu :angry::angry:

witam :-) niedawno wróciłam z pracy ,poleciałam tez na ciuchy bo niedaleko mnie otwarli ale kupiłam tyklko Zuzi bluzeczke błekitną za 2.2 a potem jezecz epoleciałam po suwak do spodni i biały biustonosz bo mam same kolorowe i jak chcce załozyc biała bluzke to klapa :-D Dzis w pracy miałam jakąs głupawkę razem z koleżanką :baffled: chichrałyśmy sie sama nie wiem z czego :tak: nawet co niektórym klientom się udzieliło
Moja mam wyszła troche z Gabi na spacer chyba od wrzesnia pójdzie do przedszkola przy kosciele co siostry zakonne prowadzą Jeszcze z mężem podyskutuje na ten temat
MALINKA nie złosc sie szkoda Twoich nerwów faceci tak mają :tak:
LENADTR ja zazwyczaj robię pizzę :tak:

witam :-) niedawno wróciłam z pracy ,poleciałam tez na ciuchy bo niedaleko mnie otwarli ale kupiłam tyklko Zuzi bluzeczke błekitną za 2.2 a potem jezecz epoleciałam po suwak do spodni i biały biustonosz bo mam same kolorowe i jak chcce załozyc biała bluzke to klapa :-D Dzis w pracy miałam jakąs głupawkę razem z koleżanką :baffled: chichrałyśmy sie sama nie wiem z czego :tak: nawet co niektórym klientom się udzieliło
Moja mam wyszła troche z Gabi na spacer chyba od wrzesnia pójdzie do przedszkola przy kosciele co siostry zakonne prowadzą Jeszcze z mężem podyskutuje na ten temat
MALINKA nie złosc sie szkoda Twoich nerwów faceci tak mają :tak:
LENADTR ja zazwyczaj robię pizzę :tak:

w sobotę miałam;)

Ja wlasnie posprzatalam chate po obiadku i po wizycie siory:tak::tak::tak:Oj a tyle tego było ze szok:no::no:No ale dalam rade:tak:
Dzieciaki sie ladnie bawia i poki co chlopacy sie nawet nie kloca:szok::tak::tak::tak:Oby do srody hehe;-):-)

MALINUS
Chyba wszyscy facieci tak niestety maja:no:Dobrze zrobilas ze zasiadlas z dziecmi do obiadku:tak::tak::tak:
Tez bym tak zrobila

Witam nowa mamusie:-)

Hej;-)jestem też mamą siedzącą w domu i niedocenianą przez faceta w dodatku:-(Czy mogę do WAS dołączyć:)Pozdrawiam.Jestem z Wrocka.

witam nową mamusię.

a skąd jesteś dokładnie?bo ja tez z Wrocka :tak::tak::tak:

Dostaliśmy dziś zdjęcia Oliwki z balu.wreszcie fotohraf przyniósł,czekalismy tydzień ale wyszła slicznie.bardzo mi sie podoba :tak::tak::tak::tak:

Brzoskwinka a nie ma szans na to żebyście mieszkali razem czekając na to swoje własne M??? Nie zrozum mnie źle sama jestem "po przejściach " z tym że to ja odeszłam i wiem że rozstanie nie sprzyjają związkom :sorry: Macie dziecko warto byc razem mieszkać toczyć normalne codzienne życie:tak::tak::tak: chyba że sytuacja jest tak zawiła że nie macie szans na to by mieszkać razem ....
niestety nie ma szans, bo M. tylko pracuje, a w Poznaniu wynajem to koszty 1200 za mieszkanie plus opłaty a gdzie wyżywienie i inne sprawy... :-( dlatego tak się sytuacja kijowo potoczyła :-(
Brzoskwinka powalcz o wasz związek :tak::tak::tak: a gdzieś wynająć nie macie szans jakiegoś mieszkanka? :confused2::confused2:[/B]
szukamy od 2 lat mieszkania i nic.. wszystko dla nas za drogie :-( a jak cenowo jest ok, to bardzo daleko do pracy M.
Kochana cały czas walczę o naszą rodzinę, o nasz związek mimo wszystko, że M. mnie skrzywdził. on ma tego świadomość, że wyrządził wiele złego, ale twierdzi, że nas kocha i chce naszego szczęśćia i dlatego stara się dla nas o mieszkanie.. staram się mu wierzyć.. bo co mogę zrobić..
Hej;-)jestem też mamą siedzącą w domu i niedocenianą przez faceta w dodatku:-(Czy mogę do WAS dołączyć:)Pozdrawiam.Jestem z Wrocka.

witaj na pokładzie :-)

reklama
Do góry