reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej hej. Wpadam się pożegnać i życzyć Wam kochane dobrej i spokojnej nocy:-) Agnes to mała dopiero się wystraszyłą i Wy tak samo. Nie dziwię się. Ona pewnie ze strachu nie dała rady otworzyć. Oglądałam o kubicy w info:-:)-:)-:)-( masakra:-( idę kochane spać bo rano o 3.40 pobudka:-:)-( kaszel mnie tak męczy ze chce mnie udusic:-) a ja mam kochane jakiegoś cichego wielbiciela. Pisze do mnie, ale nie wiem kto to. Za to on o mnie wszystko wie. Co za idiota to nie wiem:-:)-( do jutra mamusie. Jak wrócę z pracy to do Was wpadne:-):-) buziaki:-)

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Zaglądam tylko napisać że już wróciliśmy ale jakoś z poczytaniem was nie ma czasu. Zauważyłam tylko że u Anabubki jelitówka panuję więc dużo zdrówka podsyłam :tak::tak::tak:
Agnes u Mai w drzwiach do pokoju też jest taka zasuwka i już wiele razy się zastanawiałam żeby ją odkręcić ale że to nie nasz dom to tak zostało do tej pory i na szczęście Majka tam nie rusza nic
Aleksia cichy wielbiciel? Ciekawe kto to? :confused::confused::confused:

Witajcie porannie:-):-):-) Anaconda no ja właśnie nie wiem kto to ale podejrzewam mojego eks męża ze pewnie kogoś podstawił. Bo ten ktoś prawie wszystko wie o mnie he he he. Ignoruje go cały czas totalnie ale on nie odpuszcza. Zrobię chyba użytek z tego:-) miłego dnia kobietki:-) buziaki.

Witam laseczki po weekendowo :happy:
Z oknem ponuro ale nie pada i nie wieje a to już big plus :tak::tak::tak::tak:
Anabubka zdrówka dla was :tak::tak::tak::tak: u nas sąsiadów córeczka miała grypę żołądkową mam nadzieję że my nie załapaliśmy tej cholery :baffled::baffled::baffled::baffled: a ty odważna jesteś :szok::szok::szok: zimę już wyganiasz z szafy :-D:-D:-D:-D ja jeszcze patrząc na długoterminowe prognozy nie wyganiam zimy z szafy :-):-):-):-)
Dowikluś bólu głowy współczuję mnie ostatnio odpuściło :tak::tak:
Anaconda jak Maja po balu???
Aleksia kochana a może to sam mężowy bez pomocników..może chce ciebie odzyskać???? a nie jesteś w stanie mu wybaczyć i być z nim???? czujesz jeszcze coś do niego?????
Ja mam dziś w planach pranie prasowanie i sprzątanie ale na razie się relaksuję z kawką i bb po wyczerpującym weekendzie należy mi się a co :-D:-D:-D:-D
we wtorek mamy w pracy ważne zebranie chciałam się z niego jakoś wykręcić ale powiedziało mi szefostwo że obecność obowiązkowa :eek::eek::eek: może podwyżki nam zafundują :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: taaaaaa prędzej więcej obowiązków ...i jakiś opierdziel za coś się pewnie trafi bo to jest zawsze stały element zebrania :baffled::baffled::-D:-D:-D:-D

hej u nas takie wiartrzysko znowu, że szkoda gadać.. nici z dzisiejszych planów.. :-(
mały pokaszluje, więc wolę go podkurować, niż miałby mi się całkiem rozłożyć :-(

wczoraj oglądałam film Wyspa śmierci.. całkiem fajny.. trochę napięcia..
polecam :-)

dzisiaj na poprawę humoru obejrzę sobie IT'S COMPLICATED
już raz oglądałam i uśmiałam się :-)

Cześć dziewczyny!
Dziś jestem tylko przelotem. Zdąrzyłam już nadrobić weekendowe zaległości w czytaniu:tak:. Apropo weekendu, to miałam wszystko zaplanowane. Niestety w sobotę po południu wyłączyli prąd i ewakułowałam się do teściów:-D. Dziś mój T wraca ze szkolenia więc będę musiała mu coś dobrego na obiadek zrobić. Zajrzę do Was jak tylko znajdę chwilkę czasu. Miłego dnia!:-)

Bubka zdrówka Kochana :tak:
Dowikla chyba tak po tych tabsach mam większy apetyt :-)
Agnes to żeście się wszyscy przestraszyli :tak:
Malinka możesz i do mnie wpaść i trochę sprzątnąć i obiad zrobić :-D

Witam. U mnie nadal wieje :sorry: ale za to prawie 10 stopni :tak: więc cieplutko jest i jak dla mnie może tak zostać :-) Kuba ogląda dorę a ja muszę się podnieść :tak: tak się wczoraj wieczorem najadłam że dzisiaj za to płacę mega bólem brzucha :eek: co chwilę do wc latam :no: mam nadzieję że mi przejdzie dzisiaj :tak: a spać mi się chce jak nie wiem co :sorry: miałam iśc do sklepu ale przez ten brzuch nie dam rady :no: dzisiaj sobie obiecałam zrobić porządek w ciuchach Kuby ale jakoś chęci mi brak :tak:

Witam i ja
Dzieci daly mi w miare pospac chociaz i tak Ich słyszałam:tak::tak::tak:Wika w nocy spadla z lozka:szok:ale tylko sie obudzila i mi powiedziala ze spadla to kazalam Jej z powrotem wejsc do wyrka i weszla i spala dalej:tak::tak::tak:Klaudia tez sie raz obudzila i plakala ze nie moze znalsc przytulasa ,no to musialam wstac i isc do Niej zeby Jej go poszukac
U nas niby cieplej ale znowu mocno wieje i slonca brak:no::no:
Ja tam tez nie chowam zimowych ciuchow bo jeszcze maja przyjsc duuuze mrozy:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mialam juz plany poprac te najcieplejsze kurtki ale po obejrzeniu wczorajszej pogody tak jakby zmienilam zdanie hehe:no:
Dzisiaj znowu przyjezdza Patyczak z dzieciaczkami:tak::tak::tak:Kacper zostanie u nas do srody ,a wsrode zawioze do siorki Dominika i zostanie tam do soboty:tak::tak::tak:W sobote przywioza mi GO razem bo w sobote robie moje urodzinki:tak::tak::tak:Kurde to bedzie juz prawie pol wieku:szok::szok::szok:
I szykuje sie calkiem fajna imprezka:tak::tak::tak:

reklama
Witam nową mamę Brzoskwinko witaj u nas :happy::happy::happy::happy: jaki masz smakowity nick :-D:-D:-D:-D:-D a przepraszam że zapytam jeżeli nie chcesz to nie odpowiadaj pisałaś wczoraj że nie mieszkasz z mężem ..ale to co rozstaliście się ?separacja?czy po prostu tak was życie zmusiło??
Fanta prądu nie miałaś????? u nas w sobotę podobno mrugali prądem iale na szczęście cały czas był :tak::tak::tak::tak::tak::tak: co robisz mężowemu dobrego na obiadek ???
Lena kurcze katar dopiero co odstawiłyście antybiotyk:szok::-:)-:)-( kochana a byłas z nią u kontroli??jaki ten katar jest????? a słuchaj nie jest to może reakcja na odbudowę flory bakteryjnej??nie wiem jak sie to fachowo nazywa (As albo Anabubka będą wiedziały:tak:) ale Julka moja kiedyś bardzo często chorowała i była nieomal non top na antybiotykach i właśnie zawsze po odstawieniu zntybiotyku miała mega katar lub chrypkę i pani doktor nam tłumaczyła że to jest właśnie taka jej reakcja organizmu na obronę czy właśnie odbudowę flory bakteryjnej wyjałowionej po antybiotykoterapi :tak::tak::tak:
Antoszka juz mi ziewa:szok::szok::szok::szok: a wstał o 7.30 i jeszcze trolił w łóżku o 8.15 :szok::szok::szok:

Do góry