reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
widzę, że rozmawiacie o spaniu z dziećmi.. cóż.. ja mieszkam u rodziców, mam jeden pokój i śpię z małym w jednym łóżku odkąd męża nie ma, bo tak to mały spał w łóżeczku. nie dość, że nie miałabym miejsca na osobne łóżko dla małego, a on nie lubi spać już w łóżeczku, to od pewnego czasu często budził się w nocy i płakał, więc jak śpimy razem, to on śpi spokojniej i jest dłużej śpi, pewnie czuje się bardziej bezpieczny.. a wiem, że to wszystko jest spowodowane wyprowadzką m.
chciałabym go nauczyć już spać samodzielnie, ale gdzie ja postawie drugie łóżko.

My juz po spacerku:tak::tak::tak:W sumei zeszlo nam ponad godzinke wiec nie tak zle;-):-)Gdyby nie to ze tak mocno wieje to na dworze byloby super:tak::tak::tak:NO i troszke popadalo:no::no:
Na obiad smaze dzisiaj nalesniczki bo juz dluugo za nami chodza:-):tak:
Jesli chodzi o spanie z dziecmi to ja tez czasami bralam moje do wyrka:tak::tak:Nie widze w tym nic zlego:-)
Teraz czasami tez robi Im "Dzien Dziecka" i spia ze mna:tak::tak::tak:

Witam nowa mamusie:-)
Skad dokladnie jestes z Poznania?

kwiatowe jest niedaleko :-) ja najczęściej chodzę do biedronki tuż przed K.C. :-)
ale w kingu bardzo często jestem. wiadomo najbliżej.

ja moją marudę próbuję od 12 uśpić, ale mimo, że jest śpiący to i tak rozrabia na całego.

Witam w sobotę. Ja korzystam z okazji póki net mi działa :sorry: bo co chwilę wyłączają :sorry: u mnie ciepło ale wietrznie i to bardzo :sorry: siedzimy w domku, nawet się z domu nie chce wychodzić :tak: Obiadek mam zrobiony, ciasto dochodzi do siebie w lodówce, muszę tylko gary zmyć i będę miała wolne :-) Kuba z M się bawią klockami :tak: wczoraj Kubek coś lekko pod gorączką był, dałam mu od razu czopek na noc i dzisiaj mu nic nie jest :sorry: tylko trochę marudny na tą pogodę :tak:

Witajcie popołudniowo.
Witam nową mamę.
Czym nas więcej tym weselej ,więc rozgość się .

Dowikla ten nasz dom wcale nie jest taki duży ;-),tylko tak się wydaje.;-):-D:-D:-D
Co do spania dzieciaków z rodziców.
Nauczyłam tak swoje smyki,że to my się kładziemy do nich ,a nie odwrotnie.:tak:;-):-):-) I spokój mam .
Czasami jak mały wpadnie do naszej sypialni to raczej po to ,by ściągnąć kołdrę z nas i się z nami podroczyć niż władować nam się do łóżka.:-):-)

Wróciłam ze szkoły i zrobiłam obiadek.
Zaraz biorę się za karpatkę i sernik na zimno.
Sałatkę gyros zrobiłam wczoraj ,więc mi tylko ryżowa została do zrobienia i też mam luz.:tak::-):-)
A zapomniałam pochwalić moich domowników.
Jak ja byłam w szkole posprzątali mi całą chatkę .:tak::szok::szok::-):-):-)

reklama
Do góry