reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam. Ja tylko na moment :tak: zaraz muszę się ubrać i iść do sklepu a nie chce mi się wychodzić jak nie wiem co :sorry2: lenistwo :-D Kuba ogląda Dorę jak zawsze rano :tak: ja mam obiadek ze wczoraj, gary już umyte więc mam już labę :-) u mnie dzisiaj pochmurno i deszcz padał w nocy :tak: głowa mnie coś zaczyna szmerać zaraz tabsa sobie wezmę żeby bardziej nie bolała :tak:

reklama
Witajcie Kochane:-) Dowikluś zdrówka dla Wiktorii:-):-):-) Anaconda i ja tak właśnie zrobię a właściwie to już zrobiłam:-) w czwartek jak przyjedzie to tylko mu wszystko w oczy powiem:-) myślę ze się nie rozkleje i dam radę:-:)-:)-( Malinus po mojej interwencji:-):-) he he na bb dziewczynki się chyba wzięły ostro do pisania:-):-) ale to bardzo miło i przynajmniej coś się dzieje:-):-) As na bank nie może sypiać w nocy bo zawsze coś robi:-):-):-) podziw dla tej Kobiety:-):-):-) a i ja ostatnio sypiać nie mogę:-) dzisiaj zaspałan niestety po chlebek:-) poszłam spać około 5 albo i po 5:-( to ciężko było wstać o 6.30:-) tel dzwonił i dzwonił:-):-):-) teraz się szykujemy z małym na Brody:-) do centrum. Fryzjer jakieś zakupy małe:-):-) może ciucholand zalicze:-) bo dziś dostawa:-):-):-) wpadne po powrocie do Was. Pa pa Kochane. Buziaki dla wszystkich:-) Z WAMI KOCHANE KOBIETKI AŻ CHCE MI SIĘ ŻYĆ. Opowiadam Igorowi o cioteczkach z bb a on bardzo ciekawy , słucha , fotki ogląda i mówi ze on takich nie zna:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Może i ja się dzisiaj do lumpeksiku wybiorę i coś dla Mai wynajdę :sorry2::sorry2: ostatnio byłam i za całe 5,50zł kupiłam jej dwie jeansowe spódniczki barbie i bluzeczkę na lato, wszystko jak nowe, miałam farta bo teraz większość poluje tylko na zimowe rzeczy :tak::tak::tak:
Aleksia będziemy trzymam kciuki za czwartkowe spotkanie z M :tak::tak::tak:

My juz po sniadanku i zaraz wlacze dziewczynkom piosenki ktore pani przedszkolanka wyslala mi na maila:tak::tak::tak:Beda spiewaly i tanczyly do tego rokendrolla;-):-)
U mnie pogoda sie pierniczy i podejrzewam ze moje sloneczko zawedrowalo do Ciebie ANACONDZIU:tak::tak::tak:

Ja jakos nigdy nie umialam szukac w lumpeksach:no::no::no:Za to Patyczak wyora tam wszystko hehe;-):-)

ALEKSIA
Moje zdanie na temat Twojego eks jest takie same jak dziewczyn:tak::tak:

MALINUS
NO to widze ze nie tylko moj Dominik jest taki wybuchowy i potrafi zastrzelic jakims glupim tekstem:tak::no::no::no:I oczywiscie nigdy nie jest niczemu winien:no::no:
Juz nie wiem jak mam Jemu niektore rzeczy tlumaczyc:no:

Jesli chodzi o zachowanie dzieci po cesarce to u mnie jest wrecz odwrotnie:szok::tak:Dziewczynki od zawsze uwielbialy byc tulone,głaskane a do spania zawsze byly jako pierwsze:tak::tak::tak:

Eddi
Mój synek też urodził się przez cc jako noworodek chciał być tylko i wyłącznie na rękach najlepiej moich a spał tyle co kot napłakał.później zaczął więcej sypiać ale po 30 minut i wstawał.Gdy skończył 3 miesiące przesypiał już prawie cała noc.ale jeśli chodzi o samo zaśniecie to tragedia była.jak miał 8-9 miesięcy to do usypiania była daleka droga jemu wiecznie spać sie nie chciało.Czasem szalał do 23-24 bo nie chciał spać.Lulanie śpiewanie nic na niego nie działało i ja wtedy zaczęłam wierzyć że gdy zacznie chodzić to będzie spać.I tak sie stało.w ciągu dnia sie wyhasa i o godz.19.30 on poprostu zasypia.jeśli chodzi o to czy sam zasypia to odpowiadam że nie.nie potrafi położony do łóżeczka zamknąć oczek i zasnąć zawsze muszę go choć chwile poprzytulać bądź pokołysać.
Od początku także każdy mówił na niego żywe srebro on do tej pory nie posiedzi ani nie poleży nawet 1 minuty- wiecznie w ruchu.
ogólnie rozwija sie bardzo dobrze mial 6 miesięcy zaczął raczkowac,7 jak sam siedział,8 jak chodził przy meblach a nie spełna 11 jak sam zacząl chodzić.
Może i twoja córcia będzie później chętna do spania trzymam za to kciuki.daj jej jeszcze kilka miesięcy:-)Będzie dobrze poprostu każde dziecko jest inne jedno kocha spac a drugie wręcz przeciwnie.nasze maluchy są ruchliwe a inne nie.

A co dzisiaj tutaj takie pustki :szok: Kuba zabrał mi loda i uciekł :-D a niech chociaż kawałek zje :-) brzydal nie chciał spać :tak: mam nadzieję że na wieczór padnie :tak: sklep zaliczony, oczywiście autem :-p jak M przyjedzie to i tak znowu będzie trzeba jechać :tak: co polecicie na pleśń na ścianach? Ale coś na prawdę dobrego :sorry2: bo ja się na tym nie znam a mam w łazience i dużym pokoju i muszę to zrobić :tak:

Na pleśń teściowa jakiś preparat kupowała do spryskiwania ale nazwy niestety nie pamiętam :no::no::no:
A ja zmykam po Maję a potem razem przejdziemy się do reala :tak::tak::tak:

Witam i ja dopiero teraz ale lepiej później niż wcale. Rano byłam u dentysty,siedziałam tam ponad 2 godziny tyle ludzi było.Lecze teraz 3 zęby kanałowo i pytam że ile mnie to wykosztuje że chce sie przygotować a ona mi mówi ze za bląbe i leczenie kanałowe bieże 180 zł ale mówi ze leczymy 3 zęby to policzymy bez bląb i tylko po 90 zł każdego tak ze taniej mi wyjdzie :-) z czego sie ciesze :-).Później na zakupy poszłam i do domku fajna pogoda dzisiaj była słoneczko wyszło koło południa i było nawet ciepło.
No i auta odkurzyłam gumy powkładałam i gotowe.
Kawe wypiłam już a teraz jezcze po pranie lece bo juz mi wyprało..
A jeszcze jak byliśmy na polu z dziecmi to Kamil podszedł do psa a pies jeszcze młody i Kamil chciał usiąsc na niego tak ze tyłkiem był do głowy psa pies sie odsuną i Kamil walną głową o skały bo pies ma wyłożone takimi skałami przed budą cały w gów...nie upaprany i dotego jak sie Kamil przewrócił to pies jeszcze łapami na niego noge mu w łańcuch zaplątał nie mogłam odplątać no aale byłam zła..

A słyszałyście wczoraj w faktach,wiadomościach albo w wydażeniach jak faceci zapieli psa za samochów i tak go wlekli po drodze ?? to jedna wioska od nas.I teraz ich sądzili

Joasiu to mój Adacho jest wygadany z tym że on zwala winę na innych do nauki nie ma ochoty często nas okłamuje np odrobiłem lekcje Pietruszka pyta ale Adam na pewno wszystko odrobiłeś??Tak na serio ...no to pokaż..i wtedy jest np płacz a czemu mi sprawdzasz lekcje dlaczego mi nie ufasz...P sprawdza i co???matma nie zrobiona polski na odwal byle jak ...pyta no i jak Adaś z tobą jest??dlaczego mówisz że zrobione a co do czego to lekcje nie zrobione...a Adacho się obraża strzela fochy albo na czułą nutę nie wiedziałem ....zapomniałem.....na to akurat nie patrzyłem..ale nigdny się nie przyzna nie chciało mi się albo tego nie rozumiem:no::no::no: ciężko jest wychowywać takie dziecko ale tak jak piszesz kochamy ich bardzo i boli to że tak ciężko im pomóc :-(
Antek skakał na swoim motorku tak szalał że sobie wargę przegryzł i z nosa krew leciała:-:)-:)-:)-(
Oj bidulek pewnie musiał dużo płakać
A co dzisiaj tutaj takie pustki :szok: Kuba zabrał mi loda i uciekł :-D a niech chociaż kawałek zje :-) brzydal nie chciał spać :tak: mam nadzieję że na wieczór padnie :tak: sklep zaliczony, oczywiście autem :-p jak M przyjedzie to i tak znowu będzie trzeba jechać :tak: co polecicie na pleśń na ścianach? Ale coś na prawdę dobrego :sorry2: bo ja się na tym nie znam a mam w łazience i dużym pokoju i muszę to zrobić :tak:

Ja na plesn mam takie do spryskiwania jest bardzo dobre polega na tym ze spryskujesz plesń i za 10 minut scierasz szmatką i gotowe tylko ze strasznie smierdzi i ciężoko wywietrzyć

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie ponownie:-) kochane ja dziś jestem cała w skowronkach:-):-):-) uff dzisiaj dzień udany:-) fryzjer zaliczony:-) kosmetyczka też:-) henna też:-) zakupy po części też:-):-):-) kupiłam dziś te otręby pszenne granulowane:-) od jutra startuje z dukanem:-):-):-) w drodze powrotnej do domu zadzwoniła pani do mnie z Pkc tam gdzie składalam w tamtym tygodniu podanie o pracę:-):-) i kazała mi jutro przyjechać na rozmowę o pracę na 10 rano:-). Oczywiście jadę:-):-):-) jestem happy:-):-):-). Trzymajcie mocno kciuki dziewczyny:-):-):-) musi się udać:-):-):-) długo nie czekałam. Zaledwie 3 dni. No ale jest ok jak narazie:-) może i wkońcu do mnie się słoneczko uśmiechnię :-):-):-) ps. Kosmetyczkę miałam na myśli henne, bo narazie na więcej mnie nie stać:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry