aguska2017
Fanka BB :)
No za 3 miesiące skończe 25 a co ma mój wiek wspólnago?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe , luna PW .;-)Tak czytam, ze się zachwycacie tym Dukanem, może i ja spróbuję? Wiem, ze już było podane gdzie to poczytać, ale jakby mi któraś na tacy podała to bym się nei obraziła. O ten blog ( chyba Justysi) głównie mi chodzi.
Nie no nie złośc sie tak tylko zapytałam nic nie ma wiek do tego ze bojisz sie o dziecko.No za 3 miesiące skończe 25 a co ma mój wiek wspólnago?
to widzę że Twoja rośnie tak szybko jak moja jak miała 10 msc już nosiła ciuszki na 18-24 i były na nią lekko luźnawe ale mniejsze były za małe... a teraz te 18-24 są za małe na nią , i właśnie trzeba będzie jej zakupic nowe większe... a ma zaledwie 13 miesięcyBo 74 ma na styk
to widzę że Twoja rośnie tak szybko jak moja jak miała 10 msc już nosiła ciuszki na 18-24 i były na nią lekko luźnawe ale mniejsze były za małe... a teraz te 18-24 są za małe na nią , i właśnie trzeba będzie jej zakupic nowe większe... a ma zaledwie 13 miesięcy
witam nowe mamy ...
fanta śmieszne porównanie... hehe kot a dziecko.. naprawdę ktoś musi mieć nierówno pod sufitem;-)
wiadomo ze kot równiez wymaga opieki , trezeba go karmić i zmieniac kuwetę... ale to wszystko;-)
ale nie ma co porównyuwania z opieką nad dzieckiem... gdzie tu poświęca sie całym sobą... ehhh szkoda słów
agusiek współczuje, ale czasem tak jest że inni nas nie rozymieją.. i nawet może własna matka, porozmawiaj z nia powiedz jak się boisz o małego.. moze to cos da..
witam dziewczynki ja dzisaij nie taka jakaś..
od wczoraj jakos nie czuje dzidzi:-( znaczy wczorasj coś tam czułam, ale mało ... i się boję że coś nie tak...
[/B]