helo helo
witam sie nocnie
a wiec rano jakso sie obrobilam,polecialam do gminy,zolozylam o rodzinne
bylam pewna ze w tamtym roku przekroczylam dochod a sie okazalo ze 60gr mi zabraklo do przekroczenia
no i na jutro pilnie mam doniesc podanie o usług zeby terapeutka mogla przychodzic
zebym miala kasa to samam bym ja zatrudnila ale nie mam top trzeba z panstwa korzystac
no i szybko do szkoly,po drodze zakupy,pozniej szybko do szkoly,dzieciom jesc,lekcje.pzniej przsyzla moja mama a ja na zebranie
zaczelo sie o 17 ogolnym,pozniej w klasach
no i zostalam wrolowana do 3 klasowej
dobrze ze przewodniczacy zostal ten sam i chlop obrotny(byl przewodniczacym skzoly tez) to wie co ijak
no a potem musialam zostac chiwle a ze mnie panie na koniec zostawily to wyszlam ze szkoly po 19
w domu bylam jaso przed 20chwile
Paulina ogolnie juz ok.teraz jak bierzez elki to jest sposkojna
i teraz glowny problem to taki ze jak cos robia w cwiczeniach to ona jak zrobi co trzeba to robi dalje mimo ze nie wolno i pozniej jak ja pani pyta to nie w temacie jest
albo prace domowa na lekcji odrabia zamaist uwazac
wiec nie wiem czemu ja zostalam na koniec....
pamietajcie ze na dniach mam dzwonic do poradni psycholo-pedag i umowic Pauline bo zeby w 4 klasei byla klasa integracyna to trzeba znow papiery skaldac
no i jak bylam na zebraniu tos ie okazalo ze mnie tesciowa ze szwageirka odwiedzily
no nic razem z moja mama wybawily sie z dzewczynami
obejrzalam na wspolnej gdzies w miedzy czasie dzieci sie myly,posprztalam i mam luzik
zmywanie zostawilam na jutro rano zeby miec co robic
Tak, do drukarni
Zawsze to coś.
Lekarka powiedziałą, ze do czwartku można młoda spokojnie od przedszkola już prowadzać. najpierw myslalam, ze zaprowadze jaa w poniedziałek, zeby tego weekendu - przerwy od razu znów nie było, al etera zmyślę, ze zaprowadze ja w czwartek, i piątek na króciutko, bo to jak znów na nowo a od poniedzialku jakbym miala iść do pracy, zeby lżej już było.
Boziu, 9.30 a ONA ŚPI !
no kochana to trzymam kciukiz ebys ie ulozyalo
Witam z rana
pochmurno ale na szczęście nie pada
i chyba będę musiała do sklepu iść z Kuba bo M dzisiaj cały chleb do roboty zabrał
a musiał pojechać bo jakieś strzelanie przed poligonem mają
wczoraj jak M pojechał pomóc koledze to wrócił po 22,00
a najlepsze w tym wszystkim jest to że zostawił nasz samochód na strefie ekonomicznej w Zaganiu i pojechał z kolegą do żąr odholować auto jego mamy
a w naszym samochodzie został jego brat bo nie chciał na pace jechać
a M jak zamykał auto to założył blokadę na skrzynie biegów że nie można jej ruszać
a ten debil jak siedział bawił się tą skrzynią i ją zablokował na amen
no myślałam że mnie szlag trafi jak mi to M powiedział
a ten brat 24 lata jeszcze
no myślałam że go zabije
i M musiał przez pół miasta na wstecznym jechać
dobrze że ten kolega jechał przed nim i go prowadził
dobrze że M wie jak to naprawić a jak nie to będzie płacić za nową skrzynię biegów
no masakra co za debile chodzą po tym świecie
a ja dzisiaj nie wyspana bo z M zapasy trenowaliśmy przez pół nocy
dzisiaj padnę jak nie wiem :-) idę zjeść do końca śniadanko i za robotę się wezmę
do potem laseczki
no to niezle was urzadzil
A ja tak się zastanawiam co by tutaj dzisiaj na obiad wykombinować i jakoś pomysłu brak, może wy mi coś podpowiecie
Beata bratu to porządny kopniak w tyłek się należy po co grzebał przy blokadzie jak się nie zna
Lunka do pracy mykasz? To coś nowego
ja robila klopsiki w sosie pomidorowym
ajak cos na szybkiego toz awsze mam w szafce kotley sojowe i do tego ryz
samo sie robi,jest zdrowe i malo kosztuje
i jak poszedl test?
moj to w zyciu by sie na sen nie zamienil
ztymi butkami to Antoni niezly agent
a co km-poki nie bedzie sniegu to planuje te km pokonywac rowerem
razem z Weronika
bedzie sie musiala szybko hartowac
Pauline tez tak wozilam tyle ze byla w zerowce ale dzieki temu nawet kataru nie miala
nastepny niezly agent:-)
[
Jesli chodzi o body to jak moje laseczki beda jeszcze nosily w tym roku to tak pomiedzy 68 a 80 wlasnie zalezy od firmy
Te z h&m to wlasnie od 68 sa Im dobre lub wzglednie dobre np pod jakas cienka bluzeczke
[/B]
ło matko
moja to na 104 albo a 110 nosi
Witam, ponownie,
dziewcztyny gadła maja czerwone, Helenka jeszcze 2 dni w domu ma siedzieć
Niśka tylko syropek
Ale z noska cieknie i marudza małolaty
:
zdrokwa dl dzieczynek