reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja sie dlugo zastanawialam o jakie zlaczki Ci chozi:-D:-D:-D:-D
o te w klockach?
ja tez myslaalm ze latwo je polamac ale mowie Ci ze Paulina od 4 lat je ma i bardzo czesto sie nimi bawi.o tych w przedszkolu to juz nie mowie.na prwde moe ze 3 te piora przez tyle odpadly
one sa niezniszczalne:tak::tak::tak::tak::tak:
n to mnie pzrekonałaś

A ja włąśnie sobie przypomnialam, że za kilka dni mam iśc do pracy, hehe, jesi aktualne, hmmm
musze uszykowac big liste zakupów, żeby po robocie jeszcze z ytym sie nie użerac, ile sie da zmieścić w szafkach i lodówce tyle kupię, heheheh

A młoda jeszcze śpi, cos niesamowitego. Ostatnio co do niej o 7 szłam to ta już w bajkach siedziała:rofl2:

reklama
Lunka do jakies pracy>?
w drukarni?
no ja tez mysle ze musze przez ten mieisac ogarnac tyle ile sie da.
i trzymajcie kciuki za dluga jesien,zeby snieg za szybko nie spadl;) bo ja nie umiem po sniegu rowerem jezdzic;)

moja niedawno wstala i oglada owocowe ludki na tvp1

Tak, do drukarni:tak:Zawsze to coś.

Lekarka powiedziałą, ze do czwartku można młoda spokojnie od przedszkola już prowadzać. najpierw myslalam, ze zaprowadze jaa w poniedziałek, zeby tego weekendu - przerwy od razu znów nie było, al etera zmyślę, ze zaprowadze ja w czwartek, i piątek na króciutko, bo to jak znów na nowo a od poniedzialku jakbym miala iść do pracy, zeby lżej już było.

Boziu, 9.30 a ONA ŚPI !

Bubka to było tylko pół piwa :-D fajnie że z pracą się poukładało :-) a te klocki dobre są :tak: Kuba ma coś podobnego ale drogę dla samochodów taki elastyczny :tak: przynajmniej wiem że nie połamie :-)
Kołtunek zdrówka dla Was :tak:
MH dla Was też dużo zdrówka :-)
Luna ładne rybki :-D

Witam z rana :tak: pochmurno ale na szczęście nie pada :tak: i chyba będę musiała do sklepu iść z Kuba bo M dzisiaj cały chleb do roboty zabrał :sorry2: a musiał pojechać bo jakieś strzelanie przed poligonem mają :tak: wczoraj jak M pojechał pomóc koledze to wrócił po 22,00 :dry: a najlepsze w tym wszystkim jest to że zostawił nasz samochód na strefie ekonomicznej w Zaganiu i pojechał z kolegą do żąr odholować auto jego mamy :tak: a w naszym samochodzie został jego brat bo nie chciał na pace jechać :tak: a M jak zamykał auto to założył blokadę na skrzynie biegów że nie można jej ruszać :tak: a ten debil jak siedział bawił się tą skrzynią i ją zablokował na amen :wściekła/y: no myślałam że mnie szlag trafi jak mi to M powiedział :crazy: a ten brat 24 lata jeszcze:wściekła/y: no myślałam że go zabije :wściekła/y: i M musiał przez pół miasta na wstecznym jechać :no: dobrze że ten kolega jechał przed nim i go prowadził :tak: dobrze że M wie jak to naprawić a jak nie to będzie płacić za nową skrzynię biegów :tak: no masakra co za debile chodzą po tym świecie :no: a ja dzisiaj nie wyspana bo z M zapasy trenowaliśmy przez pół nocy :zawstydzona/y::-D dzisiaj padnę jak nie wiem :-) idę zjeść do końca śniadanko i za robotę się wezmę :tak: do potem laseczki :-D

To się młody nie popisał, Wy za to owszem :)

spadam, młoda się obudziła, zrobię jej śniadanko i sama też cos zjem. Później o chlebek skoczę a jak wpłynie kasa to w koncu na zakupy porządne, bo bida w lodówce, ze hej.
hehe
no to do póżniej

A ja tak się zastanawiam co by tutaj dzisiaj na obiad wykombinować i jakoś pomysłu brak, może wy mi coś podpowiecie :sorry2::sorry2:
Beata bratu to porządny kopniak w tyłek się należy :crazy::crazy: po co grzebał przy blokadzie jak się nie zna :crazy::crazy:
Lunka do pracy mykasz? To coś nowego :szok::szok:

Hej dziopki kochane :happy2::happy2::happy2::happy2:
Jaka pizgawa za oknem :szok::szok::szok::szok:całą noc wiało tak że :szok::szok::szok::szok::szok:budziłam się Pietruszka zresztą też :baffled: o 2 w nocy sobie zrobiliśmy nasiadówkę w kuchni przy dzbanku herbaty :sorry2:i tak sobie do 4 siedzieliśmy i gadaliśmy o wszystkim :tak::tak::tak::tak:
Anabubka do pracy wracasz????ale fajnie :tak::tak::tak::tak::tak:bardzo się cieszę a ty kochana te 5 km to dzień w dzień masz zamiar piechotką????????? no ja robie niby 4 razy po 2.5 km i ci powiem że to nie mało :baffled::baffled::baffled:
Medea ja Antoniemu bodziaki na 80-86 to teraz zakładam:szok::szok::szok::szok::szok: ty nie żartuj że Max już z 74 ci wyrósł :szok::szok::szok::szok::szok: tak więc kochana nie będe miała bodziaków dla ciebie :-:)-:)-(a kochana w lumpku nie byłaś?? tam zawsze można coś ciekawego znaleźć :tak::tak::tak::tak:
Lunka super że mała zdrowieje i pewnie puść ją w czwartek do przedszkola żeby potem nie było bólu :tak::tak::tak: kochana a ty do tej drukarni od kiedy???? a mopem teściowej :-D:-D:-D:-D:-D:-Dkochana ty masz pomysły:-D:-D:-D:-D:-D a za te zdjęcia rybek zabiję:-D:-D:-D:-D:-D Toni je przez 30 minut oglądał i ni cholery nie mogłam doczytać dalej :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ale są naprawdę cudne:tak::tak::tak:one te kropeczki to mają turkusowe????????
Kołtunek zdrówka dla Maciusia :tak::tak::tak::tak::tak::tak: jak dziecko chore to i mama do niczego się czuje :blink:
Dowiklus ale mnie zaskoczyłaś :szok::szok::szok::szok:bardzo dziękuję wczoraj o 17 dostałam od ciebie paczkę :tak::tak::tak::tak::tak: kurteczka świetna dziś na tą pizgawę ją małemu założę :tak::tak::tak::tak: a butami był tak zauroczony że Pietruszka je jemu ściągał jak zasnął :szok::szok::szok:bo sobie kazał do piżamy założyć i nie było przeproś:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:bardzo ci kochana dziękuję :tak::tak::tak::tak:
Ja czekam jak na szpilkach na wieści od mamy ze szpitala bo nie wiem czy dziś wyjdzie po tej koronografi no i co i jak z tymi baypasami bo dziś miało być konsylium w tej sprawie :baffled:
dziękuję dziewczyny za kciukasy :tak::tak::tak::tak:kochane jesteście :tak::tak::tak::tak::-******
Ps proszę o kciukasy Julka pisze dziś test kompetencyjny 1 klasisty:tak::tak::tak::tak: zresztą wszystkie dzieci to piszą????wiecie jak to wygląda???przecież moja Julka nie umie jeszcze pisać :baffled::baffled::baffled:

no wlasnie malinka w lumpku body same szmaty a ja chcialam takie ładniejsze, bo to nie tylko do spania, bo do spania takie wykłe szmatki ma, tylko do ubierania do chodzenia na chlodniejsze dni chciałam:p

Lunka nie chwaliłaś się,że jednak do drukarni idziesz.:rofl2::rofl2:
Pewnie młodą od czwartku zaprowadź.
Potem będzie łatwiej.:tak::tak:
Rybki cudo .:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Już je Kubuś doszczętnie oblukał.
Zauroczony kropeczkami jest.
Najgorszy będzie transport.
Paczka jest tak ciężka,że mój się zlitował i jutro sam ją na pocztę zabierze.:-D:-D
A ja znów się zastanawiam co tam jeszcze dopakować skoro taki chętny do pomocy.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anakonda witaj.
Duża panna już urosła :tak::tak:

MH zdrówka dla dziewczynek.:tak::-):-)

Beata ,no nie powiem pomysły to mają Ci faceci...:baffled::baffled::baffled::rofl2::rofl2::rofl2:
A pół miasta na wstecznym to też nieźle musiało wyglądać.:szok::szok::szok::szok::szok:

Malina test kompetencji to nie tylko pisanie.
Tam pisania w zasadzie nie ma.:no:
Na pewno będą rytmy,rozpoznawanie kształtów,coś dorysować,coś odnaleźć,może jakiś szlaczek do narysowania ,odwzorowanie figury ,chyba młody miał jeszcze (nad,pod ,obok ) itp :rofl2::rofl2:

Widzę,że Toni już ubrany i zakochany w ciuchach.:-D:-D
Ja też tak z młodym miałam.

A zapomniałam Wam napisać :baffled::baffled::baffled:
Wczoraj młody "zgubił " w domu adidasy i na rzepy i nie chciał do szkoły iść w wiązanych butach...:baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Walka trwała 40 minut ,ale go przekonałam jakoś.:baffled::baffled::baffled:
Walczyłam z nim o to,że padało ,a on chciał sandały założyć.:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś już pojechał z D. do szkoły to mam ciszę i spokój.:tak::-):-)
Wpadnę jeszcze na farmeramę pozbierać plony i trzeba do angielskiego przysiąść,bo po wakacjach to niewiele pamiętam...:baffled::baffled::baffled:

reklama
Witam i ja
Znowu na szybcika bo trzeba za jakies snaidanko sie wziasc i chate ogarnac:tak::tak::tak:
U nas tez mega zimno i cholernie wieje:no::no::no:No masakra jakas:no:A moje dzieci w samych gaciorach biegaja:szok:Niby w domu mam 22 stopnie ale mi jest jakos chlodno:szok::no:

MH
Koniecznie daj znac po lekarzu:tak:

LUNKA
Super ze mala wyzdrowiala:tak::tak::tak:No wkoncu:-)Pewnie wychorowala sie za wszystkie czasy:tak:
No i fajnie ze wracasz do pracy:tak::tak::tak:

MALINUS
Kciuki za Julke zacisniete&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak::tak:
Ciesze sie ze malemu podobaly sie buciki a Tobie kurteczka:tak::tak:A paczke obiecalam Tobei jzu dawno i tak jakos stale mi z glowy wypadalo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jesli chodzi o body to jak moje laseczki beda jeszcze nosily w tym roku to tak pomiedzy 68 a 80 wlasnie zalezy od firmy:tak::tak::tak:Te z h&m to wlasnie od 68 sa Im dobre lub wzglednie dobre np pod jakas cienka bluzeczke:tak::tak::tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry