reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny, wróciłam!

Nie było mnie 2 tygodnie więc nie mam szans nadrobić, nawet nie będę próbować, ale prosiłabym o skrót :-):-):-)

Wakacje były super, i gdyby nie tęsknota za ojcem, mężem i kochankiem siedziałybyśmy do końca sierpnia. Młoda wyszalała się za wszystkie czasy, ja wypoczęłam. Ciężko było zostawiać hamak, no ale co zrobić:-D. Realia wzywają, trzeba zabrać się za szukanie pracy:tak:.

reklama
Pati śliczna sukienka właściwie dwie śliczne :-D:-D:-D normalnie laski zadacie szyku :tak::tak::tak:a ty planowałaś kupować koszule swojemu?????? bo w realu sa ładne koszule ju,ż od 19.99:tak::tak::tak:
dzieki ale da sie to dopiero stwierdzic na weselu albo i po :-p:-p:-p:-p:-p :-D:-D:-D hehe
no a swojemu zastanawialam sie w czy kupic koszule ale juz stwierdzil ze nie pojdzie w koszuli... :sorry::sorry::sorry:
hej

PATRYSIU
Super kreacje macie:tak::tak::tak:Ale zrobicie furore hehe;-):-)

dzieki :laugh2: zobaczy sie na zdjeciach :tak::-D:laugh2:
malinka nie pokaywałam go Wam? myślałam, że tak:-)
kupiłam taki, bo tylko ten mis ie podobał z tych tanich, bo reszta dla mnie zbyt nawalona kolorami i wogóle;-)
ROWEREK TRÓJKOŁOWY MILLY MILLY DASZEK HIT 2010 (1185880371) - Aukcje internetowe Allegro

ale najbardziej m sie podobał ten czarny krówka, no ale cena powalająca...
Rowerek rower SMART TRIKE ZOO 6 kolorów+GRATIS (1178322200) - Aukcje internetowe Allegro

dziewczyny bylam wczoraj w H&M i fajnie sweterki sa chlopięce za 19,90:tak: rozpinane i nie:tak: ja Maksa zaopatrzyłam w trzy:-) pomarańczowy szary rozpinane i błękitny całość:-)

W C&A był jeden ładny kombineon za 59zł ale tylko 86 był, a boje się że byłby na Maksa za mały bo teraz Maks nosi 74/80 ubrania, a pod kombinezon jakbym coś cieplejszego ubrała to juz teraz miałby praaawie na styk....
fajne rowerki ale jak dla mnie za drogie... :sorry:;-)
Hej Dziewczyny, ja tylko z tęsknoty na chwilę zaglądam ...:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że wszystko u Was o.k.
U nas na razie wszystko dobrze Jaś rośnie jak na drożdżach, szaleje ze starszymi ;-)
A u mnie nic nowego, odrzuciłam propozycję dobrej pracy , bo za dużo godzin by było, a szkoda mi na razie maluchów więc dalej w domciu posiedzę ... :tak:
witaj :-)

ja tylkloo na chwile
wpadlam zeby powiedziec dobranoc... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

lunka witaj kochanie, fajnie ze wypoczelas.... no i teraz znow to samo Cie czeka czyli jak wspomnialas realia :)

Ostatnia edycja:
Natali no pępowinkę czas powoli odcinać, WAM OBOJGU, hehehe, nie peniaj kochana, jeszcze zatęsknisz za tym spokojem. A co do męża pracy-pewnie, ze szukaj, też bym szukałą, ja to bym nie mogła tak na dłuższą metę, wiadomo, zycie wszystko koryguje...
No i robota widze pełną para Ci idzie. Brawo!

Agnes co za dziaąłlność???- w tyle jestem, mów szybciutko!!!

AS ales narobiła tych słoików, może i mnie byś coś naszykowała, kuchnia stoi otworem:-D:-D:-Dzapraszam:-D:-D:-D
Gratki pielgrzymki!!!
Wypadki okropne, ja całkiem niedawno też byłam świadkiem niefajnego wypadku, nawet kobitę z samochoduz bratem wyciągaliśy, bo dachowała, ale przeżyła-ale chyba Wam opowiadałam-bo nie wierzę, że nie:-):-):-)

Spóźnione życzonka zdrówka i miłości Dla Kerny i Młodej Klaudusi!

Jestem :happy:
Byłam z moją rebiatą na zakupach :eek::eek::eek::eek:albo ja nerwowa albo oni jacyś ...............
Adam przed wakacjami miał numer buta 37 i na taki rozmiar kupowałam mu sandały jak pojechał do babci po tygodnuiu mama mówi że mu paluchy wychodza z nich no to skwitowałam że nie umie w nich chodzic i tyle:eek::eek:potem jak wrócił nie miał adidasów bo jedne rozwalił u babci a drugie mówił że cisną go jakoś...babcia mu kupiła takie ala crosy i w nich śmigał a ostatnio pognał w moich adidasach z ojcem do kina..mówił że są ok..ale ja numer 41:eek:no i dziś mnie oświeciło szukam mojemu dziecku butów do chodzenia po szkole...takich trampek mierzy 38 nie wchodzi stopa ...dobra no to 39...wcisnął i mówi mam cisną :szok::szok::szok::szok::szok:40 z tego rodzaju nie było:baffled::baffled::baffled:no więc wędrówka smyk..do 38 numeracja:sorry: boti 39 największe mierzy...za małe:sorry::sorry::sorry: no i w końcu w ccc były trampki jedne jedyne czarne sznurowane numer 40 i ok dobre leciutki luz taki max pół numeru:szok::szok::szok::szok::szok: jeden szok że mu tak stopa urosła drugi szok że trampki dla dziecka w zwykłym sklepie kosztuja 39.99:szok::szok::szok::szok: ja myslałam że tak z 19-29 zł to max:szok::szok::szok:
Łoooo matko, ale mu śmignęło!!!!!:szok::szok::szok:A jaka cena, cholera za trampki!!!???

Moj szwagier tez był kiedys swiadkiem strasznego wypadku:no:Dziewczyna jechala z chopakiem na motorze.Chlopak z przodu a Ona z tyłu.Przed nimi zahamowal szybko samochod,wiec On tez musial hamowac,no i ta dziewczyna przeleciala przez ten samochod co był z przodu,odbila sie od maski i wpadla wprost pod nadjezdzajacego z naprzeciwka tira ktory przednim kolem rozjechal jej glowe:no::no::no:Ten widok to byl podobno masakryczny:no::no::no:
Ćoś okropnego, aż boję się zamknąć oczy, bo mam ogromną wyobraźnię i zaraz szybko wszystko widzę...

Ale twój Dominik ma malutką stopę :szok:moj Julka teraz nosi 28-29 a kalosze ma 31 i są ciut za duże tzn takie na grubszą skarpetkę sa ok :tak::tak::tak:
Ja dzis w empiku byłam za zeszytami gładkimi dla nich bo nigdzie nie było nie powiem fajne mają tam zeszyty ale ceny niektórych to kosmos:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:żeby zeszyt w twardej oprawie z jakim kulotowym rysunkiem kosztował prawie 20 zł :szok::szok::szok::szok:http://allegro.pl/item1177761501_piekny_piornik_charlie_and_lola.html
KOchana jakbyś chciał odsprzedać po Julince buty to dawaj znać, bo z czego wyrośnie to na moją prawie dobre już. A te zeszyty-no kosmos!!!!!!!!

WOW WOW WOW, piękne sukienki!!!

Medea rowerek śliczny:tak::tak::tak:

No i cos tam jednak nadrobiłam. jak mi głowa pozwoli to jeszcze poczytam, hehehe, ach ta ciekawość i utęsknienie, hihiihii

no to witam jak sie jak zwykle w godzinie policyjnej:-D:-D:-D:-D:-D
dzionek pracowicie minal,przy kompie
zrobilam tylko rosolek co by maz mial co jesc:-p
dziewczyny u tesciowej grzeczne,jak wrocily to poszlysmy na spacre z psami wiec sie troche wszytskie 4 baby wyszalaly:-D:-D:-D:-D
moj p w koncu wybral sie do laryngologa.ma obustronen zapalenie uszu:eek:
tak t jets z chlopami-jak za raczke jak dziecko nie zaprwadzisz to nie pojdzie sam do lekarza:baffled:
jak mu to dzis powiedzialam to sie wkurzyl i pojechal
no i jestem o 120zl biednijesza:crazy:
dolozylabym troche i bym miala na farbe...:baffled:
ojceice mi dzis sciane nad balkonem na raz pomalowal wiec juz dom wygalad fajnie,bo drugi raz to juz tylko taka kosmetyka:-D:-D:-D
porobie jutro fotki to wam pokaze
zostalo jeszcze kilak drbiazgo do pomalowania ale najwazniejsze rzczy juz sa:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
podlogi sobie odlurzylam,pomylam,jutro kurze posieram bo w koncu koty mi zaczna na szafkach kwiatnac:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p

Aha chyba Wam nie pisałam.
Jak byłam na pielgrzymce to był pod Mstowem wypadek w grupie żółtej tuż przed nami.
Dziewczyna wybiegła za dzieckiem na pas dla samochodów i wpadła prosto pod jadące auto .
Samochód ją potrącił tak mocno,że przefikołkowała przez maskę i spadła pod następny samochód ,który ją przejechał...:eek::eek::eek:
Cała pielgrzymka modliła się o cud uzdrowienia tej młodej matki:sorry::sorry::sorry:
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]Dziewczyna miała usuniętą śledzionę,stan jest ciężki,ale przeżyła i wraca do zdrowia.:tak::happy::happy:

strszna historia...:-(

Jestem :happy:
Byłam z moją rebiatą na zakupach :eek::eek::eek::eek:albo ja nerwowa albo oni jacyś ...............
Adam przed wakacjami miał numer buta 37 i na taki rozmiar kupowałam mu sandały jak pojechał do babci po tygodnuiu mama mówi że mu paluchy wychodza z nich no to skwitowałam że nie umie w nich chodzic i tyle:eek::eek:potem jak wrócił nie miał adidasów bo jedne rozwalił u babci a drugie mówił że cisną go jakoś...babcia mu kupiła takie ala crosy i w nich śmigał a ostatnio pognał w moich adidasach z ojcem do kina..mówił że są ok..ale ja numer 41:eek:no i dziś mnie oświeciło szukam mojemu dziecku butów do chodzenia po szkole...takich trampek mierzy 38 nie wchodzi stopa ...dobra no to 39...wcisnął i mówi mam cisną :szok::szok::szok::szok::szok:40 z tego rodzaju nie było:baffled::baffled::baffled:no więc wędrówka smyk..do 38 numeracja:sorry: boti 39 największe mierzy...za małe:sorry::sorry::sorry: no i w końcu w ccc były trampki jedne jedyne czarne sznurowane numer 40 i ok dobre leciutki luz taki max pół numeru:szok::szok::szok::szok::szok: jeden szok że mu tak stopa urosła drugi szok że trampki dla dziecka w zwykłym sklepie kosztuja 39.99:szok::szok::szok::szok: ja myslałam że tak z 19-29 zł to max:szok::szok::szok:

no to faktycznie mu noga urosla:szok::szok::szok::szok:
ale co sie dziwic
w tym roku duz wit d bylo:rofl2:

Witam juz po zakupkach:tak::tak:Wlasnie popijam sobie kawke a mlodzi oczywiscie siedza przed bajkami;-):-)Pogoda zrobila sie jeszcze gorsza i zaczal mnie łeb bolec:no:
Kupilam Dominikowi ksiazki i do religii ale nie moglam kupic do angielskiego bo zapomnialam wziasc tej kartki z nazwiskami autorow:zawstydzona/y::wściekła/y:
Sobie kupilam klapki nike :tak::tak::tak:Dziewczynki powybieraly sobie jakies gowienka,ktore z pocatku sie Im podobaly a pozniej ja to wszystko wnosilam do chaty:szok:No i nie obylo sie bez lodow i koktailu:-);-)
Dzisiaj to byly takie zakupki na szbko bo siora sie spieszyla bo na 13 szla do pracy:tak:
B]

to malutka ma noge
moja Weronika taki rozmiar nosi jak Twoj Dominik:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Meduska poczekaj poczekaj:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
U mnie Adam długo pozwalał sie ubierac w to co mamusia szykuje Julka szybko sama decydowała w co chce się ubierac sama oczywiście nie pozwalam jej na niestosowne ubieranie sie np pstrokacizna do szkoły itp Antoni ma swoje ulubione ubrania i nie ma przebacz kocha np sandały i nie raz przed wyjściem w chłodny dzień robi sceny bo on chce sandały:eek: wtedy mamusia mówi no ok to załóż sobie sandałki ale mama idzie a ty zostajesz wtedy szybko zmienia zdanie :-D:-D:-D:-Dale swetrów nie lubi i koniec kropka:-D:-D:-D:-D a bluzy z kapturem kocha mógłby w nich spać :-D:-D:-D ale ja myslę że tak ma każdy jedne ubrania lubi a drugie przekłada na dno szafy :-D:-D:-D

Twoj Antek jak moja Weronika-tyle ze ona tk kocha kalosze:-D:-D:-D:-D
no i w koncu moje dziecko skonczylo z trauma na podworko:-D
teraz tylko krzyczy ze do basenu chce:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
jeszzcze na weekend upaly zapowiadaja wiec moze poczekam jeszcze ze spuszcaniem wody z basenu:-)
no a Paulina nauczyla sie nurkowac w basenie wiec ja moze na basen w tym roku zapisze:tak::tak::tak::tak::tak:

Hej Dziewczyny, ja tylko z tęsknoty na chwilę zaglądam ...:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że wszystko u Was o.k.
U nas na razie wszystko dobrze Jaś rośnie jak na drożdżach, szaleje ze starszymi ;-)
A u mnie nic nowego, odrzuciłam propozycję dobrej pracy , bo za dużo godzin by było, a szkoda mi na razie maluchów więc dalej w domciu posiedzę ... :tak:

no witaj kochana!
kupe lat!
czemu tak malo do nas zagladasz?????????/

Hej dziewczyny, wróciłam!

Nie było mnie 2 tygodnie więc nie mam szans nadrobić, nawet nie będę próbować, ale prosiłabym o skrót :-):-):-)

Wakacje były super, i gdyby nie tęsknota za ojcem, mężem i kochankiem siedziałybyśmy do końca sierpnia. Młoda wyszalała się za wszystkie czasy, ja wypoczęłam. Ciężko było zostawiać hamak, no ale co zrobić:-D. Realia wzywają, trzeba zabrać się za szukanie pracy:tak:.

witaj Lunka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fajnie ze juz do nas wrocilas bo nie ma komu postow nadrabiac:-D:-D:-D:-D
ja Ci nie streszcz bo tez malo bylam ostatnio.

Ana widze , ze robota pełną parą idzie, super i czekam na focie!
A zapalenia uszu nie zazdroszczę-i masz rację- no jak dzieci!

Ja kuchnia w stylu prowansalskim duża big okna wyjście na taras jasne meble białe przecierane błękitne dodatki..na tarasie bujany fotel dużo wikliny..w ogrodzie hamak..ech jak nic musimy wygrać w totka:-):-):-):-):-):-):-)
Ten przecierany błekit zamieniłabym na wrzos lub brąz i dokładnie mój obraz :tak::tak::tak:

Medea szkoa, ze nie wiedzialłam , że mulę byś chciała, bo mam nie używaną już od daaaaawna, hehe.

cholera jasna z tą Twoją szefową!!!
A trójca zdrowsza już???

hej laski witam was gorąco:tak::tak::tak:

Dawno mnie tu nie było :-D:-D:-D niestety nie nadrobie ale was w szpitalu podczytywałam z tel kom bo mam internet ale nie odpisywałam bo za długo by mi zeszlo a mnie i tak skasowali na 30 zł :-D:-D:-Dciul rachunek bedzie za ten miesiac wysoki bo nawet limit darmowych minut przekroczyłam :-D:-D:-D

Dzisiaj wyszłysmy wkoncu ze szpitala , ja prawie wpelni sil troche cos mnie dzisiaj glowa boli ale mam nadzieje ze przejdzie a tak to ok wiadomo troche jeszcze boli brzuszek ale to musi :-):-):-)no i przez pół roku dieta watrobowo trzustkowa no i stwierdziłam ze nie bede miala co jesc bo to co kaza jesc to ja nie lubie:-D:-D:-D

Lenka sobie smacznie spi w swojej kołysce troszke na poczatku sie krzywiła bo kazdy chcial ja wziąść i plakala nie wiedziała biedna co sie dzieje dopiero jak mamusia wziela i przytuliła to sie uspokoila i zasnęla .Rączka sie zagoila po bakteri nie ma sladu mam nadzieje ze teraz juz wszystko bedzie oki:tak::tak::tak::tak:
KOchana a co to się stało, że w szpitalu wylądowałyście!!!????????

Więcej nie nadrabiam, czuję juz ból za okiem, wiec jestem juz tylko na bierząco.

Dziewczyny, czy to z moim kompem jest coś nie teges, czy to bb. Pisze, piszę i nagle tekst przeskakuje i jest w np jakim poniższym cytacie, no bez przerwy, a uważam już i nic nie dotykam.

Na placu boju widze Agnes i Anabube, ja niestety spadam do wyrka, głowa zaczyna na dobre, do juterka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam laski hejo mamy już piątek:happy2:
śpicie i śpicie tylko As i Makunga od rana na posterunku :-D:-D:-D:-D
Jezu jak mnie głowa boli i jakieś zawroty głowy mam i taka do niczego jestem :baffled:
Wczoraj siedzieliśmy z Pietruszką do 2 i sobie gadaliśmy gadaliśmy gadaliśmy a rano wstać sie nie chce:baffled::baffled::baffled:
Lunka jesteś kochana :-):-):-):-) ale fajnie wszystkie wracaja znaczy sie lato się kończy :-D:-D:-D:-Dmoże nasza Justyś tez jak dziatwę odprowadzi do szkoły to będzie miała więcej czasu dla nas :-p:-)
dzieci do szkoły mamuski na bb !!!!!!!!!!!!!!1 pamiętajcie laski to hasło na wrzesień :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Anabubka ale ci się Pioter załatwił o mamo :szok:bolało go???ale chłop to chłop jak nie wypchniesz z domu to do lekarza nie pójdzie :no:
Mój Antek kocha sandały kalosze lubi a sandalki kocha :-D:-D:-Da tu niedługo zima......i sandałki nie potrzebne...o chyba że jako kapcie po domu:tak::tak::tak:ale oni wszyscy jak mamusia na bosaka chodzą :baffled:
Pati my nie musimy czekać do po wesela żeby wiedzieć że wy największe laski tam będziecie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Mam dziurę w mózgu i nie pamiętam co miałam napisać :zawstydzona/y:

reklama
hej mamuski!!
to i ja podpisuje dzis liste obecnosci.;-)
ja ma dzisiaj troszke luzniejszy dzien bo nie musze gotowac,obiad mam z wczoraj tylko krystkowi robie zupe,posprzatalam i teraz kawke pije.dzieci sia a krystian na dworze sie bawi.pogoda taka dziwna niby słonce swieci ale wieje tak ze mało głowy nie urwie.:szok:a swoja droga ciekawa jestem czy jeszcze goraco bedzie????????:sorry2:
dzis jak m wruci z pracy to ja zmykam na solarke,do kosmetyczki i na zakupy trzeba powoli sie przygotowywac na wesele w niedziele.a wieczorkirm jedziemy na grilla do mojej mamy bo siostra z nicei przyjechala.:tak:

milego dnia.:-)

luna-witaj kochana po dłuszej przerwie.
fajnie ze wyjazd Ci sie udał.:tak:

anabuba-ale Ci sie p załatwił.:-(dużo zdrowia dla niego.

patrysia-sliczne te sukienki.:tak:

madeuska-rowerek super.
ten z krówka też exstra ale cena powalajaca.:szok:

Do góry