reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :happy2:
kochane ja tylko melduje że żyję mam się dobrzy tylko czasu na kompa brak bo albo moczymy dupke nad wodą z Antoniem albo siedzimy na placu albo zwiedzamy zacieniona okolice miasta (czytaj lasy) więc jakoś tak na kompa czasu i weny brak :baffled:teraz też wpadliśmy na godzinkę odsapnąć w domciu podszykować obiadzio i gonimy do lasu na jagody :tak::tak::tak:jest upalnie ale mamy świetny las w którym tego upału tak nie czuć więc korzystamy ile wlezie :-D:-D:-D:-D:-D
buziam was wszystkie mocno mocno :-*******
a szczególnie wszystkie nasze ciężaróweczki trzymajcie się kochane nie ma dnia bym o was nie myślała bo te upały to dla was 100 razy gorsze :-(ale juz kochane z górki i niedługo będziecie bierzyły dumnie z wózkami :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Znikam po cole z lodem i obierać ziemniaki póki moje dziecko zajęło sie klockami :-D:-D:-D

reklama
Witam :happy2:
kochane ja tylko melduje że żyję mam się dobrzy tylko czasu na kompa brak bo albo moczymy dupke nad wodą z Antoniem albo siedzimy na placu albo zwiedzamy zacieniona okolice miasta (czytaj lasy) więc jakoś tak na kompa czasu i weny brak :baffled:teraz też wpadliśmy na godzinkę odsapnąć w domciu podszykować obiadzio i gonimy do lasu na jagody :tak::tak::tak:jest upalnie ale mamy świetny las w którym tego upału tak nie czuć więc korzystamy ile wlezie :-D:-D:-D:-D:-D
buziam was wszystkie mocno mocno :-*******
a szczególnie wszystkie nasze ciężaróweczki trzymajcie się kochane nie ma dnia bym o was nie myślała bo te upały to dla was 100 razy gorsze :-(ale juz kochane z górki i niedługo będziecie bierzyły dumnie z wózkami :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Znikam po cole z lodem i obierać ziemniaki póki moje dziecko zajęło sie klockami :-D:-D:-D

malinko widze ze u ciebie aktywnie:-D:-D:-D:-D

my siedzimy w domku co by ten najgorszy upal przeczekac
mi tam tak strasznie narazie nie jest ratuje sie pepsiakiem z lodem:-D:-D:-D
mlody pije beczkami, zobaczymy czy obiad bedie chcial:sorry2:
pewnie za duzo to nie zje bo taki gorac to i mi sie jesc nie chce:sorry2::sorry2:

I Antoni zmienił mamusi plany :-D:-D:-D:-D:-D:-Dpadł na dywanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
to mamusia myk za deskę i żelazko i wyprasowałam wsio co było :tak::tak::tak::tak::tak: teraz Tonik odsypia jeszcze a ja mam chwilę relaksu ziemniaczki nastawione się gotują wątróbka do tego z wczoraj i srówka gotowa colesław i obiadek będzie jami :tak::tak::tak::tak::tak:
więc już dziś raczej nie wyjdziemy najwyżej chłopaki pójdą na lac zabaw koło 19 jak mamusia będzie w pracy:tak::tak::tak:
na termometrze w cieniu iu nas 37* :szok::szok::szok::szok::szok::szok:ale upalne lato póki co :tak::tak::tak:wiosny nie było to lato ze zdwojoną siłą uderzyło :tak::tak::tak::tak::tak:
Natali obejrzałam filmik Czarusia masz bardzo mądrego synka :tak::tak::tak::tak:niewielka różnica między nim a moim Antonim a mój Antoni tak ładnie nie mówi :no::no::no::no::no::no: no i to siusianie do nocnika :tak::tak::tak:u nas jedno siku do nocnika 15 na podłogę :-D:-D:-D:-D:-Dale w końcu kiedyś się nauczy :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzieki malinka
ja sama nie wiem po kim on taki wygadany
a ten wierszyk to musial sie od cioci nauczyc:tak::tak::tak:
ja go nie uczylam a on mi tu bawi sie paluszkami i spiewa:tak::tak:
szok normalnie jak to uslyszalam:tak::tak::szok:
a jaka duma:-D:-D:-D:-D:-D

Antos sie tez nauczy zobaczysz, szybciej nawet niż ci sie wydaje:tak::tak::tak:

mlody juz w lozeczku do spania poszedl
wczesniej sie pochlapal w basenie troche na balkonie
i juz mam spokoj wiec zaraz sie za moja ksiegarnie zabiore:-p:-D

czesc mamuski!!!
a co tu takie pustki:szok::-(
ja wpadam tak na chwilke bo padam na twarz cały dzien na nogach,jak nie sprzatanie to prasowanie,gotowanie,pranie i tak mi dzien zleciał jak nie wiem.teraz zasiadłam przed kapem bo m oglada siatkówke a ja za chwilke bede sie brała za robienie paznokci na jutro:tak:
moje dzieci dały mi dzis czadu niedobre urwisy strasznie.a i musze wam powiedziec ze mój alan juz super sam chodzi-załapał strasznie szybko az w szoku jestem.

babeczki moje ja już na wekeendzie nie zagladne do was bo to wesele jutro a w niedziele bedziemy odsypiac i raczej nie uda mi sie wpasc na bb,wiec życze wam udanego,ciepłego weekendu.:tak:

dobranoc:-)

natalineczka-sliczny ten twój czarus.

as-świetna z ciebie babeczka:tak:
zdiecia super,widac ze dzieciaczka sie podobało.

iwicik-kochana głowa do góry,już blizej niz dalej dasz rade.

Natali ale masz zdolnego synka, superrrrrrrrr:-):-):-)

Olenka zycze zdania egzaminu trzymam kciuki napewno bedzie git:tak::tak::tak:

Malinka super ze o nas ciezarowkach pamietasz w te upalne dni bo ja juz nie moge:baffled::baffled::baffled::baffled:w poniedzialek ide do gina to zobacze co mi powie jak zobaczy:baffled: moje nogi:baffled::baffled::baffled:

Ja caly dzien przesiedzialam albo przelezałam masakra jakas tylko pranie zrobiłam i nic wiecej ........a kto posprzata to nie wiem nawet obiadu nie zrobilam dobrze ze miałam gotowe pierogi to zjadlam z synem:tak::tak::tak: a wczesniej to była pizza wiec jakos poszło a jutro trzeba by pojechac na zakupy ...........:-:)-:)-(ciekawe kto pojedzie:-:)-:)-:)-(hmmmmm moze dam rade:confused::confused::confused:najwyzej znów sprzatanie pójdzie w sina dal:baffled::baffled::baffled::baffled:upsssssssss

Witam wieczornie :-)

Dotarłam do domku, padam na twarz:)

Dzieki zaq miółe słówka, wypad do anabubki udany :tak::tak::tak:

...

MH,ANABUBKA
Ale Wam zazdroszcze ze znowu sie spotykacie:tak::tak:Super macie:tak::tak::tak:
A jesli chodzi o ta zoltawa opalenizne to pierwsze o czyms takim slysze:szok::szok::szok:Ja to zawsze na brazik i jest git;-):-)

/bo ona przesadza z tym żółtym kolorem, świetnie wygląda :tak:

No i oglasdałam fotki, od Madziuli :tak: Super maja :tak:

I jeszcze nutka na dobranoc odemnie :-D

[video=youtube;sK9jT0O8CXM]http://www.youtube.com/watch?v=sK9jT0O8CXM&feature=related[/video]

lidzia ty jutro wesele:szok:
ale masz super, sama bym gdzies poskakala ale za pewnie nie za dlugo bo mala by mi nie dala:sorry2::sorry2:
milej zabawy zycze:tak::tak::tak:

a jakies oklady z lodu albo kompresy itd nic ci nie pomaga:confused:
ja to bym sie chyba z miejsca nie ruszyla na twoim miejscu:no::no:

MH świetna ta muzyczka
od razu mi w ucho wpadła:tak::tak::tak:

przed chwila mnie gorac dopadl taki ze az mi lzy pociekly nie wiem zaraz sobie cisnienie zmierze poki co wiatrak sobie zalaczylam i mi wieje :-D

Ostatnia edycja:
Hej,
Czy przyjmiecie mnie do swojego grona ;) ?

Jestem mamą 2 dzieciaczków- córcia ma 3latka a syn 15 miesięcy, jestem z nimi w domku, nie pracuję zawodowo, mąż pracuje od rana do nocy-własna działalność, mieszkamy na totalnym odludziu więc net jest dla mnei niezastąpiony.
Miło byłoby wpaść do was na pogaduszki.
Pozdrawiam

reklama
Witam,witam
Sorki ze tak malo sie odzywam ale przez te upaly to nawet mi sie nie chce przy laptopie siedziec

Odebralam wczoraj Wiktorii wyniki i znowu ma duzo leukocytow,wiec teraz dostaje Bactrim i umowilam Ja juz na usg brzuszka,a po zakonczeniu leczeia kolejne badania moczu.Oprocz tego znowu dostaje xyzal i sinecod na ten kaszel w nocy:no:
Klaudia ma zapalenie spojowek a zakroplenie jej oczu graniczy po prostu z cudem:no::no::no:jest jeden wielki krzyk i wycie:no::no::no:

Widze ze tutaj ostatnio straszne pustki,ale wogole sie nie dziwie:no:U nas dzisiaj 35 stopni w cieniu s do tego ani kawalka chmurki nie ma:tak:I z tego co mowia w pogodzie to takie temperatury maja byc niby do piatku

Do góry