reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć :happy:
Coś się nie wyspałam dzisjaj :sick:

Noeś spowrotem padł jakoś łotwo mi sie go uspiło :confused::happy:
Trzymajcie za mnie dziś kciuki , mam jakiś stres przed dzisiejszą robota ,
boje się że coś nie wyjdzie :eek:

mordziulka pisz jak tam w szkole :happy:
Kunda mhhhhh :happy2: super domowe winka są najlepsze , mój tata jest mistrzem nalewek, śliwowiczki a jego wiśniuweczka to mhhh nie do opisania

Kunda ,Zielona a aj marudze że Noe mnie budzi o 7.30 - 8.00 :sick: współczuje

reklama
Witam! My wstalismy po 7;00 a w nocy znow byla pobudka i mojemu dziecku odechcialo sie spac na 1,5 godzionki.Oczy mi sie zamykaja.
Mija nawet jak w podpisie wykasuje wszystko i chce wstawic samo zdjecie to jest to samo?????!!!!!!!!!!
Ide ogladac Pytanie na sniadanie.Lubie ten program a dzis jest o MAMA WRACA DO PRACY

dobry dzien
A MY PRZESPALISMY CAŁA NOCKE HURAAAA
od małego katarek sie odczepia
ANACONDA gratulacje zebola
SYLWIA my czytamy wszystko
IWONKA a sprobuj smarowac sutki-musztarda i tp;-) ja bym tak zrobiła moze mała to zniecheci
JAGODA witam na pokładzie
ja w ciazy przytyłam tylko 9 i bardzo chciałam zeby zostało,ale nic z tego suchotnik dalej ze mnie

No dobra ostatni raz prubuje żeby nie zaśmiecać :wściekła/y:

A z co wstawiasz ??? Zdjęcie w jakiej formie ?
Ja najpierw przerabiam w programie imageshack
A potem kopiuje Direct link to image
A nie wiem jak masz w ustawieniach ,
W prawym górnym rogu jest kwadracik z literkami AA tam trzeba przestawić aby wstawić przerobiony obrazek ,oczywiście między [ img ] a [/ img ]
Jak już teraz nie wyjdzie to nie mam pojęcia czemu nie możesz wtawić .
Jak chcesz wieczorkiem (jeśli masz skypa lub tlen) moge ci pomóc krok po kroku wstawić to zdjątko .

Witam :-)
Brenda - wiem, że to nieładnie, ale zazdroszczę Ci - tej przespanej nocki, oczywiście.
Mój głodomor chyba nigdy nie prześpi całej. A do tego budzi się rano o 6.00-6.30. Na szczęście teraz poszedł znowu spać, a mama siedzi przed kompem, zamiast zabrać się do roboty (a trochę się tego nazbierało:eek:).
Anaconda - gratuluję zęboli. U nas już też jest jeden, a ostry, jak nie wiem.

Mija - to fajnie się masz że maleństwo twoje nie budzi cie juz o godzinie np.6:00, mój mimo że przed spaniem wypije 250 ml kaszki to i tak w nocy upomina się o jedzonko :wściekła/y: , ciekawe kiedy prześpi całą noc:confused: bo jak narazie jeszcze takiej nie było!!!!!!!!!!!!!:-(

Musze przyznać że ja też mam problem z wklejaniem zdjęć :-( :-(

reklama
A u nas Maja przeważnie budzi się 7-8. teraz zasnęła, ale chyba ząbki jej dokuczają bo co chwila budzi się z płaczem. I na dodatek ten okropny katar nie pozwala jej oddychać. Coś mi się komp psuje chyba będzie trzeba dać go do serwisu:wściekła/y:

Do góry