reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja karmiłam rok i 2 miesiące, odstawiałam stopniowo od ok. 11 miesiąca aż w końcu zakończyliśmy.
Co do skóry i kości to niestety mi sie nie udało :-(, w ciąży przytyłam prawie 30kg, po straciłam 16kg potem jeszcze 4 kg a odkąd skończyłam karmić waga poszła w górę :-( i teraz wpadłam w nadwagę, z jednej strony się martwię a z drugiej nie mogę sobie poradzić z zamiłowaniem do słodyczy które rozwinęło się u mnie w ciąży i jakoś mi minąć nie może :eek:.
Powtarzam sobie że jak wrócę do pracy to taka zabiegana będę że waga spadnie, ale zobaczymy jak to będzie naprawdę.

j@god@ ja też ciągle sobie powtarzam: urodzisz to schudniesz, przestaniesz karmić to będziesz się odchudzać, będzie lato to wybiegasz...baju, baju będziesz w raju. A w biodrach jak była stówa, tak jest.:baffled:

Witam wieczorkiem! Moe sloneczko wykapane ale jeszcze sie bawi dopoki mama nie skonczy pisac na bb!:-) Zaraz bedzie usypianko.:tak:
Ja w ciazy przytylam 12 kilo a obecnie waze 8 k8ilo mniej niz przed ciaza.:baffled: Milego wieczorku!:-) :-D :happy: :cool2:

Cześc wieczorową porą :cool2:
ja padam z nóg jutro jeszcze robota i znowu jestem mama siedzącą w domu :happy:
Coś sie odzwyczaiłam od pracy :-p:-D

Ja w ciąży przytyłam 17 kg
No i przy karmieniu bardzo szybko mi spadło,mały wyjadał ze mnie wszystko, teraz kiedy jużnie karmie też mi ubywa bo nie mam czasu jeśc ,Noe jest jak mały nakręcony samochodzik :eek: czasami nie śpi cały dzień

Też pędze usypiać piranie

Witam po przerwie:-D :-D
Byłam u mamy w ubiegłym tygodniu i nie miałam dostępu do netu. Nie będę czytać co pisałyście bo za dużo tego. Maja ma już dwa ząbki i nabawiła się katarku, może nam coś doradzicie.
Pozdrawiamy wszystkie mamusie:-)

Witaj anaconda ! Oj troszke na klikalysmy:tak: I nie wiem czy zwrocilas uwage ze sa zmiany u mam siedzacych :-) a jak tam minela ci podroz z corka w samochodzie ktorej sie tak obawialas?:confused: Moja coreczka juz spi:tak:

Hej znow nie ma nikogo:confused: Ja obejrzalam wlasnie super nianie w polskiej edycji na Tvn Style i musze powiedziec ze nie zly ten program tak samo.Az mi ciarki [przechodza jak sobie pomysle ze moje dziecko tez bedzie takie nie dobre ale coz trzeba ogladac i sie czego s nauczyc jak postepowac z dziecmi zebyu kazda strona byla zadowolona:-)
Poczytam jeszcze chwilke inne watki i uciekam spac:-)
Dobranoc!;-)

reklama
I ja witam po dluzszej przerwie!!
nie bedzie mnie jeszcze z jakis tydzien bo mezus wykabinowal sobie jeszcze tydzien wolnego i piekna pogoda jest wiec trzeba korzystac!
Chcialam oglosic ze Judi od 3 dni zaczyna raczkowac...o ile tak to mozna nazwac ale chodzi juz na kolankach.co prawda nie wiele bo naraz ze 4 kroki ale zawsze cos!odkad zaczela z tym kabinowac to non stop sie wscieka jak cos nie idzie i taka tym przejeta jest!no i turla sie juz calkiem w kolko:)

Co do wagi ja przytylam 15 kg po porodzie stracilam odrazu 10-11 a w tydzien reszte.do 2 miesiecy po porodzie schudlam 23 kg :) jeszcze 4 by sie przydalo:( ja nie karmilam piersia wogole.

Zycze wam milego i cieplutkiego tygodnia!!

Do góry