edit: teraz jak Maks sobie ucial drzemke to obejrzalam kolejny film-humains- nawet nawet obleci....;-)
mam na kompie moze sie skusze wieczorkiem;-)
no to tylko trzyamć kciuki, zeby na stałe. A nie powiedział mu? dziwne.
Spadam uż kochane, bo mała zasypia, mo obolały, bo na nogę mu wałki spadły ze sklejarki, i ma spuchnięta stope, trza oaptrzyć dzieciątko, hehe.
Do juterka.
niestety ma takiego szefa ze na umowie ma najnizsza a nigdy nie wie ile wyplaty wezmie kazda jest inna wiecznie inne normy raz na godzine raz na akord a to ze wogole podwyzke dostal to szok normalnie bo zgredicho z niego jak nie wiem tylko patrzy gdzie tu na ludziach kase przyciac
Szkoda że nie szukasz już spacerówki bo poleciłabym Ci X-landera XGO. My właśnie testujemy i jesteśmy bardzo zadowolone.
nie no spacerowke mam nowa szwagier zafundowal czarkowi
my mamy baby design sprint i jestem przeszczegolnie zadowola super jest ten wozio normalnie jak bym miala polecac to tylko ten
ale teraz szukam glebokiego dla kolejnego;-);-)
ja sobie wymyslilam zeby rybke kupic
i narazie czekam na wyplate;-);-)
czesc mamuski!!!
witam sie i ja wieczorem.ja cały dzien dzis zabiegana,rano byłam u fryziera,nastepnie zakupy i z M bylismy szukac narożnika do pokoju.na godz.18 byłam umowiona z alanem u dr.okazalo sie ze goraczkował bo to byla trzydniówka strasznie go obsypalo.a to ze wczoraj mi wymiotował to po czesci moja wina bo w niego wcisnełam.ale już dzis mi nie wymiotowal wiec chyba jest ok.jak dzis bylam w domu 1 godz to góra,ale fajnie tak czasem odpoczac od dzieci!!!
przepraszam was kobietki ale nic nie czytałam, bo jakas taka padnieta jestem.
wybaczcie!!!!!
spokojnej nocki!
super ze sobie tak odpoczęłaś;-)
Wczoraj poszłam do spułdzielni po zakupach, bo półtora tygodnia temu drugi raz zgłosiłąm zalanie, miaął przyjść kierowniczka po 10 to czekałam, ale w koncu poszłam. No i okazałao sie, że jest na szkoleniau, wróci Bóg wie kiedy. Nakrzyczałąm, i po 2h w domu był jakiś gościu, obejrzał i mówi, że od zewnątrz parapet jest nie doszczelniony i nim leci. No i tyl etrzeba było czekać. Teraz pójdę do PZU i niech płacą, a co. Pokoik i tak musiałam odmalować. Jeszcze tylko sprawdzę jak podłoga, bo kurde nowa, a tak ciurkiem leciało, że napuchłą, może wróciła do stanu pierwotnego, oby! Ni eiwdać tak, bo to pod dywanem. Ale kiedyś się zmieni, albo przemebluje, a to nie środek pokoju, zeby mały chodniczek położyć i już
.
Nocka strasznie szybko zleciała, znów plecy mnie napierniczają.
a niechplaca a co
od tego jest ubezpieczenie;-);-)
wspolczuje plecow
ja lubie burze,podobaja mi sie pioruny,ale tych gwaltownych nie lubie
z reguly po takich nie mam pradu
jutro czeka mnie przyjecie urodzinowe Pauliny.ciekawe jak to wyjdzie
dzis mnie @ w koncu dopadla ale tak nie boli w okolicach jajnika ze ledwo moge chodzic
pewnie to przez blizne w tym iejcu i w ogiole
ale wzielam ketonal i czekam az zacznie dzialac
kurcze i do szkoly po Pauline,chyba ze bedzie lalao to moze uda mi sie kogos poprosic o przywiezienie.i dzis zakonczenie bilaego tygodnia
trzeba by isc....ehhhh...a tak mi si e nie chce
ale ten czas leci dopiero co pisalas ze ile jeszcze do komuni i te wszystkie zalatwienia a teraz juz koniec bialego tygodnia
a burze ja tez uwielbiam
zreszta to juz wiecie a teraz jak na zlosc nas omijaja
wiecznie leje i zimno wiec nawet nie ma sie z czego ta burza zrobic
no i co????????????????????????????
podpisywac liste prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Weronika o 7 zjadla flache i spi,stray tez spi
na obiad robie dzis spagetti,wieczorem posprzatalam wiec ma czas posiedziec a tu takie pustki
podpisuje sie pod liste;-);-)
Ja na pewno nie kupię tego niby delikatnego OFF bo on strasznie brudzi
moj wujaszek kiedys na grilla nam zakupil jakies swinstwo kazdy sie popsikal i wtedy dopiero sie zlecialy
tak zesmy do domu uciekali az sie kurzylo odrazu okna drzwi i wszystko na cztery spusty pamykane a i tak jak sie rano wstalo to jedna wielka masakra nigdy jeszcze nie bylam tak pogryziona jak wtedy
BUBKA ja jakos kaca zabardzo nie mialam.Tylko bylam przymulona bo godzine spalam ,ale ostatnie wydarzenia w Czestochowie chyba dodaja mi skrzydel i wcale az tak zle sie wczoraj nie czulam :-).Chyba mam dobre geny po ojcu do alkoholizmu hehehehe :-)zart. MH super ze zauwazylas mojego pozytywnego posta :-).A wiesz jak mnie sie takie fajne posty pisze :-).Mialam juz dzis mily telefon z rana a i wieczor zapowiada sie milo :-).
e no to super ze wypoczelas
Ja na muchy to mam sprawdzony sposób i jakoś mi się nie dają tak we znaki jak te wstrętne komarzyska
podziel sie z nami tym sposobem
współczuje kochana biegaj do lekarza co by ci sie nic gorszego nie rozwinelo skoro az tak sie popazylas
witam m w pracy czarek baje oglada a ja na bb
mialam dzis po kwiaty jechac ale leje i leje nawet ochote stracilam
moze jeszcze sie zbiore bo w domu mi sie siedziec nie chce
wczoraj zbieralismy szczaw na spacerze i dzis szczawioweczka na obiadek
wczoraj wywiesilam pranie na balkon i na noc nie zebralismy a teraz od rana leje i leje wiec mam mokre jak cholera
juz wzielam cala suszare do domu ale zanim mi to wyschnie to minie rok
moze jutro m bedzie mial wolne to sie gdzies wybierzemy
mielismy do zoo jechac ale pogoda najwyrazniej nam nie pozwoli wiec trza cos innego wymyslec;-)
nie wiem co