reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ANACONDA
No to mi dzieci odmlodzilas hehe;-):-)

A tej 100 u gina to jest rowniez cytologia wliczona i usg czy tylko sama wizyta:-)?
Ja od zawsze chodze do gina na NFZ:tak::tak::tak:Tearz tez musze zadzwonic ale stale zapominam:zawstydzona/y:

KERNUS
Myslalam ze na allegro wystawiasz

A jak my wczoraj bylysmy wsklepie to w takim duzym sklepie ze zwierzetami i zarelkiem dla nich byly mlode malutenkie yoreczki:tak::tak::tak:No moje dzieczynki nie mogly od nich odejsc:tak::tak::tak:Byly cudne:tak::tak::tak:

Mialam zjesc jogurt a pozeram crispello:rofl2:

Dowikla ja też chodzę do gina na NFZ, a to 100zł to za tabletki antykoncepcyjne :crazy::crazy:
A ja sobie chyba kawkę zrobię

A no chyba ze:tak::tak::tak:
Ja bralam raz cilest a raz logest i zadne z nich mi nie sluzyly:no::no::no:Po cilescie zarlam jak porabana i to caly dzien a po logescie non stop bolala mnie glowa i to tak mega mocno

Ja juz kawke wypilam:tak:
A teraz Dominik caly czas za mna chodzi i mnie nakreca zeby nie szedl jutro do szkoly

Ja brałam regulon, a od roku biorę novynette, ale ostatnio coś niedobrze często się robi i nie wiem czy to nie od tabsów, może powinnam sobie zrobić przerwę w ich braniu :sorry2::sorry2:

Zrob sobie przerwe i najlepiej niech Twoja ginka zleci Tobie badania:tak::tak::tak::tak:
Bo generalnie to przed zapisaniem tabletek lekarz powinien porobic badania zeby wiedziial jakie ma zapisac,ale niestety prawie zaden lekarz tego nie robi:no:
Ja jakos nie mam przekonania do tabletek:no:Zdecydowanie wole plastry

Dowikla otóż to prawie żaden ginekolog nie zleca dodatkowych badań :crazy::crazy::crazy:
No jak dla mnie cena plastrów trochę za duża i dlatego przy tych tabsach ciągle jestem, ale tak myślę na jesień je odstawić na jakieś 3-4 m-ce, tylko żebym potem wam tu nie napisała że fasolka z nieba zleciała :-D:-D:-D;-);-);-)

Dowikla otóż to prawie żaden ginekolog nie zleca dodatkowych badań :crazy::crazy::crazy:
No jak dla mnie cena plastrów trochę za duża i dlatego przy tych tabsach ciągle jestem, ale tak myślę na jesień je odstawić na jakieś 3-4 m-ce, tylko żebym potem wam tu nie napisała że fasolka z nieba zleciała :-D:-D:-D;-);-);-)

A niech zleci hehe:-);-)Majeczka by sie pewnie cieszyla:tak::tak::tak:

Ale mi sie nic nie chce:crazy::no:

witam sie popoludniowo.
moje dzieci wlasnie poszły spac wiec ja mam czas na odpoczynek.glowa mnie boli od samego rana i jakas taka jestem dziwna.alan na szczescie już mi nie goraczkoje(pewnie ta goraczka była na zeby,ale jeszcze mu sie nie wybil,bo gdyby to była trzydniowka to by go dzis opsypalo)ja dzwoniłam dzis do mojego ginekologa zapytac sie o wyniki cytologo-na szczescie jest wszystko ok.:tak:
ice pranie rozwiesic.

dowikla-wszystkiego najlepszego dla dominika!!!!!!!!!!!!
a ty kochana nc sie nie chwalisz ze mąż wraca.to pewnie nie bedzie cie na bb od jutra.

anaconda-mi też jest co raz czesciej niedobrze i podejrzewam ze to przez tabletki.ale ja nie moge przerwy zrobic bo bym sie chyba załamała jak bym w ciaże zaszła.
ty to co innego,maja by pewnie chcała miec braciszka albo siostrzyczke.;-)

reklama
A moje wlasnie wstaly :-)
LIDUS
Kochana,jasne ze bede na bb:-);-):tak::tak::tak::tak:Moze troszke mniej,ale bede;-)

No i zaczelo padac:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry