reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Na razie mam taka, potem ewentualnie zrobię, na sucho :sorry:

No jeszcze dodam, że na ramiączka, dekolt w łódkę, na dole cięta z ukosa, tak, że widać prawe kolano, rozciągliwa.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja
Wczoraj odpadlam bez pozegnania bo mnei rozlaczylo i za cholere nie moglam sie na nowo polaczyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Od rana tez juz mialam problemy ale jakos sie udalo:tak:Ciekawe jak dlugo bede miala neta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U nas pogoda cudna:tak::tak::tak:Swieci sloneczko i jest mega cieplo-tak mi sie wydaje przynajmnije:tak::tak::tak:
Zaraz lece robic sniadanko i moze jak mi sie bedzie chcialo i dzieciaki beda grzeczne przejedziemy sie do lasu na taka polanke i superowy plac zabaw:tak::tak::tak:
A i jeszcze chyba wstapie na chwile do Ojca bo ma dzisiaj urodziny

MEDEA
Udanych zakupow:tak:I koniecznie pochwal sie co kupilas;-):-)

a dla Maksa znó za duże:eek::rofl:

Lunka u teściowej to wszytko bylo spieprzone:eek: mowilam juzu kiedys ze wszystko musielismy naprawiac:rofl:
kran, całe rurki pod wanną, z kibelka rure ta dużą i tą małą od spłuczki też, spłuczka tez rozwalona:eek: prysznic:eek: a teraz jeszcze to:rofl:

teściu wszystko "naprawial" dmowymi sposobami- zamiast kupic rure za 20zł wolał kupić klej za 19:rofl:

Agnes poqinnaś wejsc.. ale.. jesli masz rozmiar cyca maksymalnie C:tak:

widziałam że mnie przywolywałyscie wczoraj:rofl: więc przywołałyście:rofl:

przed 22 już spałam:sorry: na kolacji byliśmy..... hm... godzine?:sorry: i wróciliśmy pokłoceni...:baffled:
ale nie mam ochoty nawet o tym mówić.....

DZISIAJ JADE NA ZAKUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::-D:-D:-D:-D i mam super humor::rof
l:
szkoda ze tak zakonczyl sie Wasz dzionek, a moglo byc tak pieknie tym brdziej ze Patryka nie bylo w domciu
Udanych zakupow
:-D:-D:-D:-D środkowe moje:-D:-D:-D

Cześć laski...spuchnięte oczy z wczorajszego płaczu mam i pieką mnie okropnie:no: Ale wiecie c o?? Zjadłam sobie kromkę z miodem i położyłam się oglądnąć pretty mena. Pouciskałam brzuszek tu i tam i dostałam serię kopniaków:tak::tak::tak: takze o to jestem spokojna:tak::tak::tak:
Natali bluzia spoko i jak pod pachami rozciagnie się do 45 do wleze. Mam szerokie ramiona i cyce i tu jest problem. Brzuch wlezie a pod pachami koszmar...Mam 90 obwodu.
Wiki ubrania ciążowe są:tak: Jeden sklep:tak: A tam ogrodniczki, białe bluzki i kantki:sorry: a za bluzkę prawie 100zł więc dziękuję....wolę w worku za ziemniaki isć:confused2:
Allegro przestudiowałam dogłębnie.....:no:

Luna zazdroszczę Ci kontroli:tak: Żeby tak mój chociaż wołał że kupe zrobił:sorry: a on to może łazić obsrany cały dzień:confused2:
Zaraz wybieram się na drugą część miasta..może coś będzie..

A pochawle się! michał mówi bamam-czyli banan:tak: czyli repertuar nam się powiększa:tak: Mama, tata, bamam, mniammniam, tań(wstań):tak: no i ciacia(ciocia), dzidzia:tak:
worek na ziamniaki tez moze fajnie wygladac:-D:-D
Gratulacje dla Michasia
MH zobaczyć zawsze mogę, chociaż w zwierzyńcu jeszcze nie chodziłam:unsure:;-)
:-D:-D:-D:-D
Na razie mam taka, potem ewentualnie zrobię, na sucho :sorry:

No jeszcze dodam, że na ramiączka, dekolt w łódkę, na dole cięta z ukosa, tak, że widać prawe kolano, rozciągliwa.
piekna:tak:
Witam i ja
Wczoraj odpadlam bez pozegnania bo mnei rozlaczylo i za cholere nie moglam sie na nowo polaczyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Od rana tez juz mialam problemy ale jakos sie udalo:tak:Ciekawe jak dlugo bede miala neta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U nas pogoda cudna:tak::tak::tak:Swieci sloneczko i jest mega cieplo-tak mi sie wydaje przynajmnije:tak::tak::tak:
Zaraz lece robic sniadanko i moze jak mi sie bedzie chcialo i dzieciaki beda grzeczne przejedziemy sie do lasu na taka polanke i superowy plac zabaw:tak::tak::tak:
A i jeszcze chyba wstapie na chwile do Ojca bo ma dzisiaj urodziny

MEDEA
Udanych zakupow:tak:I koniecznie pochwal sie co kupilas;-):-)

no to kochana fajny dzioen przed Wami
Wszytskiego naj dla taty :)

Witam i ja :)
Chalpuka sprzatnieta tylko trzeba z odkurzaczem przeleciec.
Laura szybko wstala wiec w poludnie ja poloze jak wieczorem mam isc na urodzinki
Zaraz zjemy drugie sniadanko i idziemy na podworko z kreda i bedziemy malowaly:rofl2:

no i ja jestem.
Natali no co ty 20cm w szyi??? to że niby ja jestem jakiś olbrzym!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
MH kiecka ciekawa...kurcze ale nie wiem jakbym wyglądała w takim zwierzątku:rolleyes2: Ależ łądnie na tej fotce wyglądasz i nie przesadzaj założe się, że się nie zmieniłaś:tak:

A ja ołaziłam się jak głupek po miescie i lumpkach i kupiłam:baffled: Ale na szczęście w razie czego mogę w poniedziałek zwrócić:rofl2::-)
Dodatkowo pasowała na mnie inna, bardziej mi się podobała, ale nie zakryje rozsuniętego rozporka:confused2: Tamta coś w stylu natalineczki ale niby satynowa i też na szyje...ale z zapięciem na czyi nie miałam problemów:rofl2::rofl2::rofl2:
Zaraz wstawię fotki tak na sucho a jak wróci m to może mi ciachnie jedną...
Ledwo zdążyłam do spożywki, bo tlyko do 12 otwarte, ostałam się w kolejkach że mało nie zemdlałam...ale dałam rady ufff

dowikla masz taka z netem jak i ja. Raz mam, raz nie.
Ja mam wi fi i dawałam do naprawy, koleś stwierdził, że wsio ok. Potem znowu to samo, to zrobiłam całego windowsa i co??? To samo:wściekła/y: Takze ni cholery nie wiem o co chodzi..może karte wywala..moze przeciązenie.. Brat ma neta piętro wyzej i on zawsze ma sygnał bdb a ja bardzo niski lub brak..Jak nie chce się połączyć to rozłączam i włączam neta, czasem pomaga, czasem napraw....A może macie zaśmieconego bardzo...jest taki folder gdzie zapisują się wszsytkie wiadomości z neta.To zajmuje od cholery miejsca...

Medea zapomniałam....współczuję randki..no szkoda bo okazja a czasem nie wychodzi planowo.

Ostatnia edycja:
IMG_4655.jpgIMG_4653.jpgIMG_4654.jpg

tak więc to coś takiego...bluzka jest na tyle długa, że zakryje wszystko, rozciągliwa i anwet nie opina mnie tak okropnie oczywiście nie licząc biustu:sorry:..Ale mam wrażenie, że wygladam w niej jak........żona torreadora....zrozumcie moje skojarzenie:-D te ozdoby nie wiem czy nie dziwne są...

a na pocieche mój mały akrobata:-D:-D:-D za każdym razem jak robi tunel to woła mama mama, bo mama za każdym razem musi Mimę pochwalić:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry