reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobranoc Iwcik
Ja tez isę odmeldowuję. Mam jakiegoś horrora na lapku, to zawine się w kołderke jak naleśnik i sobie obejrze. mał śpi spoojnie-odpukac, to może isę uda.
Dobranoc dziewczyny

reklama
A ja sie zgubilam
Chlopaki przywiezli rybke wiec wzielam sie za nia i w sumie zostalo mi na jutro :)Sandacz:-p
A moja Lali jeszcze nie spi bo tez chciala rybke:-D:-D
Teraz juz sie kladzie wiec ja tez uciekam

Dobranoc

Jestem,ale net mi nawala.
Muli jak cholera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Dziś kolejny dzień świra,ale to norma przecież.
Rano szkoła potem znów szkoła i zakupy po drodze.
W fundacji małego zostawiłam i poszłam do opieki społecznej po wniosek na opiekuńcze.
Zgadałam sie też na temat SUO i mały ma szansę,że dostanie od nich.:tak::-):-)
Problem polega na tym,że oni z góry powiedzieli,żeby nie wnioskować o 20 godzin ,bo i tak tyle nie przyznają tylko max połowę tego.
Czyli będę wnioskować o 80 to powinnam dostać 40 .:tak::-D:-D
Jak połowa to połowa.:-D:-D:-D:-D
Z fundacji wyszliśmy o 16 i spacerkiem na stajnię.
Kowal akurat jeszcze był ,ale Klaudia mu pomogła.
Wsiadłam na swoją dziewczynkę i miło się jeździło.:tak::-D:-D:-D
Nawet mam fotkę.:happy::happy::laugh2::laugh2::laugh2:
Potem do jędrzeja poszliśmy i tak zeszło do 21.30 .
Dzieciaki szalały a my sobie poplotkowałyśmy.:tak::-D:-D
Mąż Dorotki jeszcze na koniec przywiózł nas do domu.:tak::-D:-D:-D
Było bardzo milusio i sympatycznie.:tak:;-):-):-)
W domku tylko kolacja i młody zasnął z tostem w ręku.:-D:-D:-D

Malinka adidaski biedronkowe faktycznie fajniusie, szkoda tylko że takie małe numery bo bym Mai kupiła :tak::tak::tak:
a dla Maksa znó za duże:eek::rofl:

Lunka u teściowej to wszytko bylo spieprzone:eek: mowilam juzu kiedys ze wszystko musielismy naprawiac:rofl:
kran, całe rurki pod wanną, z kibelka rure ta dużą i tą małą od spłuczki też, spłuczka tez rozwalona:eek: prysznic:eek: a teraz jeszcze to:rofl:

teściu wszystko "naprawial" dmowymi sposobami- zamiast kupic rure za 20zł wolał kupić klej za 19:rofl:

Agnes poqinnaś wejsc.. ale.. jesli masz rozmiar cyca maksymalnie C:tak:

widziałam że mnie przywolywałyscie wczoraj:rofl: więc przywołałyście:rofl:

przed 22 już spałam:sorry: na kolacji byliśmy..... hm... godzine?:sorry: i wróciliśmy pokłoceni...:baffled:
ale nie mam ochoty nawet o tym mówić.....

DZISIAJ JADE NA ZAKUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::-D:-D:-D:-D i mam super humor::rof
l:

Ostatnia edycja:
reklama
witam :-) jak nigdy o tej porze :-D:-D:-D
As miałas fajny i udany dzionek :tak:

a ja o tej porze bo mam na 9.45 do pracy wstałm po 6 i nastawiłam rosól zeby sie gotował ,mój mąz w pracy do 18 moja mama ma byc z dziećmi az ja wrócę z pracy przed 17 ,ugotuje tylko makaron a jutro zrobię ogórkową bo też pracuje od 11.30 do 20 .30 .Niestety mimo uroczysctosci pogrzebowych my normalnie pracujemy :szok::szok::wściekła/y:,im dłuzej pracuje tym wiecej widzę :baffled: dobrze ze dla mnie to nie nowośc ze wiem jak jest w handlu a tym bardziej w hipermarketach :eek: nawet bym sie nie zdziwila jak dostalabym wypowiedzenie wszystko mozliwe :no:

Miłego dnia :tak::-)

Do góry