reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwicik-to nie za ciekawie z tym powrotem twojego m do domku!!!!:no:ale ma racje niech sie firma martwi jak go zlapia.
to kochana czeka cie natepna nocka w samotnosci.:-(
ja tez jak z krystianem byłam ciazy to sie zrobilam straznie wrazliwa.ja płaze z byle powodu...ogladam film-placze,przypomni mi sie cos-placze,w kosciele jak sa swieta-płacze itp:szok::szok::szok::szok:.tak jakas jestem!!:sorry:

lunka-jak chce siku na kibelek to niech sika.wazne ze chce!:tak:

reklama
lunka-jak chce siku na kibelek to niech sika.wazne ze chce!:tak:
przecież jej nie bronię:-D:-D:-D
mi tam nawet wygodniej:-):-):-)

EDIT
Ziewacz mi se włączył. A nawet w pidżamkę nie wskoczyłam. A jeszcze aplikacja, wrrrr.

Jak moge posiedziec to pech-dziewczyny albo na kolacjach pyszniutkich, albo w łóżeczkach wygrzanych, albo ... no wiecie, tak samą mnie zostawiać? Lidka jeszcze dycha biedna , a Iwcik i Natali przysnęły na klawiszach, hehe. Uwaga na odciski, hihihi

Ostatnia edycja:
jasne ze wygodniej odrazu do kibelka , mój maksiu to na nacnik i sam wyciagał i siadal zawsze miał pod łózeczkiem swoim to wiedział gdzie go szukać:-D:-D:-D a jak zaczal do kibekla to zawsze chodził z młotkiem takim plastikowym zeby sobie swiatło samemu oswiecic bo nie siegał do włacznika swiatła:-D:-D

No jak nie dojedzie jutro na 9 rano do domu tzn ze go zatrzymali :crazy::crazy::crazy:

Hallo jeszcze ja jestem:)eleganckie kawalki:)a co do żelków to mi jak mis nie chce stac tez go zjadam:):):)

Musialam zmyc makijjarz i wskoczyc wpizamke bo ja juz w łóżeczku z laptopem przynajmniej on mi został heheheh

Ostatnia edycja:
Luna to znaczy ze mama ma isc z nia spać :-):-)

Mój maks kaszle i zamiast isc spac to siedzi i oglada film ksieżniczkę:-D i płacze zreszta ja tez teraz sie poryczałam:-D:-D:-D
ja tez na tym filmie ryczalam niestety dzis nie moglam go ogladac:sorry::no:
O matko kochana, na śmierc zapomniałam, to juz dziś:szok:
Ubzdurało mi się we łbie, że jutro.
a co :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
No to chyba moja mama tez płakala jak była ze mna w ciąży, bo ona jak film ogląda to łódką można pływac :-D:-D:-D dobrze ze film sie juz skończył , ja chyba mam to po niej ale mój maksiu tez jest wrazliwy i to dobrze bo nie bedzie mu obojetna kzywda innego człowieka:-):-):-)

Ja przenosze sie do łóżka z laptopem bo mi zimno jakos:eek: dzisiaj burza byla u mnie z gradem i grzmiało:crazy: mówia ze teraz bedzie juz ciepło bo u nas tak sie mówi :ze jak wiosna nie pogrzmi to sie ciepło nie zrobi:-D:-D:-D:-D:-Dwiec licze jutro na słoneczko

Pogadałam z mężem przez tel . i chyba bedzie problem z jego powrotem bo na ulicach pełno policji i od 18 jest zakaz poruszania sie ciezarowych aut a on jedzie tirem :szok::szok::szok: puki go nie sciągna na parking to mówił ze bedzie jechal a jak go zatrzymaja to juz niech firma sie martwi przeciez wiedzieli od wczoraj juz o zakazie:baffled::baffled::baffled:
i ma racje ten twoj m:tak::tak::tak:

<peter> a ty stary czemu w szpitalu byles po tej imprezie?!
<peter> wydawalo mi sie ze w miare ogarniales
<rado> no tak, ale..
<rado> wiesz co to sa takie mydla w plynie "Luksja"?
<peter> no
<rado> nie wiem jakim cudem przeczytalem "Luksusowa"..
<peter> ... xD
------------------------------------------------------------------------------
<żelek> nie chwali się dnia przed zachodem słońca
<cryssy> a męża za życia

i to będzie moje motto:-D:-D:-D
<kelt> ustawiam sobie żelki w armię
<kelt> ale rygor
<kelt> jak któryś nie chce stać
<kelt> to go zjadam
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

m juz jest ja zjadlam 3 i pol nalsniczka i jestem pelna
al na rano beda:tak::tak::tak::tak:
mialam ogladac stalowe magnolie ale m sobie horrora wlaczyl:sorry2::sorry2:
a niech oglada przynajmniej na bb moge wpasc;-):-D:-D

meduska gdzies ty przepadla:eek::eek::eek:

lunka-a wlasnie tez to zauważyłam jak ja mam ochote i chec do pisania i spokojnie moge posiedzec(dzieci nie marudza)to tu dziewczyn nie ma!!!!!!!!:no:
kawały super:-D:-D:-D:-D

reklama
ja jak zaczal do kibekla to zawsze chodził z młotkiem takim plastikowym zeby sobie swiatło samemu oswiecic bo nie siegał do włacznika swiatła:-D:-D
i to jest myśl, musze mojej teżkupic, hehe

mialam ogladac stalowe magnolie ale m sobie horrora wlaczyl:sorry2::sorry2:
a gdzie dają horror?

ło matko na smierc zapomnialam:szok::-D:-D

hehe, następna:-). My to mamy pamięć, ja nie mogę:-D:-D:-D

Do góry