reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam babeczki :-)

medeuska sprawdziłąś wrescie mje wymiary?????

może pzreoczyłam ale nie znalazłam zebyś mi odpisała :sorry:wejde w tą sukienke czy nie?

i kochana wszystkiego naj naj z okazji waszej rocznicy

Oliwka śpi od 21.00.

Oliwka od 2 dni chodzi i spiewa jedną piosenkę,raz jej dzieci zaspiewały jak była pierwszy raz na zajęciach w domu kultury:

WITAJ OLIWKO,WITAJ OLIWKO
JAK SIE MASZ? JAK SIE MASZ?
WSZYSCY CIĘ LUBIMY,WSZYSCY CIĘ LUBIMY
BĄDŹ WŚRÓD NAS,BĄDŹ WŚRÓD NAS

ZAPAMIATAŁA TO I TERAZ ŚPIEWA O NA OKRAGŁO :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
super, ma pamiec dziewczynka:tak::tak::tak::tak:

reklama
Mowi do mnie: mama spikaj:-D:-D:-D:-D
Aniu a co to znaczy?

Dowikla a może skanowanie systemu mOze jakiś wirus obrzydliwiec Cis ei gdzies zagnieździł. Ostatnio oglądąłm program i aż strach. Sa takie cholerstwa, wystarczy raz odebrać pocztę nieznaną np niby to z banku jakas reklama, czy cus tam innego i masz lipe, bo Twój komp robi za hmmm, zapomniałam fachowego określenia-pośrednika w wysyłaniu dalszych spamów, wirusów, pozyskiwania danych itd, dlatego muli. W PL juz tez coraz więcej tego, na potęgę się mnoża cholery.

Luna to znaczy ze mama ma isc z nia spać :-):-)

Mój maks kaszle i zamiast isc spac to siedzi i oglada film ksieżniczkę:-D i płacze zreszta ja tez teraz sie poryczałam:-D:-D:-D

jstem jeszcz i ja.udalo mi sie wepchac na kąpa,mój M grzcznie zeszedł.
ja sie juz wykapciałam i teraz moge z wami poklikac,bo spac mi sie nie chce,tylko mam nadzieje ze net mi bedzie chdził szybko i sprwanie bo ostatnio muli strasznie.

dewikla-a zjakiej siec ty maz internet(jesli moge spytac)bo ja mam w play i ostatni nie chce praktycznie działac.

agniechak123-oli pewnie z przedszkola za ta piosenkę.dzieciaki szybko sie uczą.

lunka-twoja malutka szybciutko zalapala że sie siusi do nocnika,i bedziesz mile zaskoczona jak juz nie bedzie chciala pampersa.

Ach spaaaaaaać, no to wszystko jasne:-):-):-)

lunka-twoja malutka szybciutko zalapala że sie siusi do nocnika,i bedziesz mile zaskoczona jak juz nie bedzie chciala pampersa.
właśnie, że ona nie chce na nocnik, tylko kibelek, i trzeba bedzie spacery w nocy robić do wc, no peszek, hehe.
on ajuż od zeszłego lata po domu bez pampka lata, pożądnie woła od początku zimy chyba, już nie iwem, moż ewzczesniej, al ena dwór pierwszy raz bez pampka.
Boshe, dziewczyny, ale stzrelam literówy, jak Anabuba-nie przymierzając:-).

No gdzie ta Medea, jak tak, to narzeka, że nikt nie chce, a jak sa dwie chętne na jedną kiecke, to ciszaaaaaaaa, hihihi.

Siostra Ty tak nie poplakuj na filkmach bo bedziesz mial wrazliwa coreczke:-D:-D
a jeszcze miałam powiedzieć-popieram. Moja mama w ciąży płakała jak bóbr i ja też tak mam, hehe, wrażliwiec zemnie, żeby nie powiedzieć, ze przewrażliwiona jestem:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ach spaaaaaaać, no to wszystko jasne:-):-):-)

właśnie, że ona nie chce na nocnik, tylko kibelek, i trzeba bedzie spacery w nocy robić do wc, no peszek, hehe.
on ajuż od zeszłego lata po domu bez pampka lata, pożądnie woła od początku zimy chyba, już nie iwem, moż ewzczesniej, al ena dwór pierwszy raz bez pampka.
Boshe, dziewczyny, ale stzrelam literówy, jak Anabuba-nie przymierzając:-).

No gdzie ta Medea, jak tak, to narzeka, że nikt nie chce, a jak sa dwie chętne na jedną kiecke, to ciszaaaaaaaa, hihihi.

lunka-madeuska-jest dzis na kolacji z M z okazji 4 rocznicy,wiec raczej a nawet napewno jej nie bedzie dzis na bb.;-)
a jak nie chce do nocnika to niech nie robi:no:,wazne ze chce siku do kibelka.mojej kuzynki synek za nic na swiecie nie zrobil siku do nocia,:no:biegala za nim z ty nocnikiem a on wszedzie zrobil siku tylko nie do noci:szok::no::-).ale jak mu pokazala ze moze sikac do kibelka to załapal bardzo szybko i pampersy juz nie były potrzebne.

No to chyba moja mama tez płakala jak była ze mna w ciąży, bo ona jak film ogląda to łódką można pływac :-D:-D:-D dobrze ze film sie juz skończył , ja chyba mam to po niej ale mój maksiu tez jest wrazliwy i to dobrze bo nie bedzie mu obojetna kzywda innego człowieka:-):-):-)

Ja przenosze sie do łóżka z laptopem bo mi zimno jakos:eek: dzisiaj burza byla u mnie z gradem i grzmiało:crazy: mówia ze teraz bedzie juz ciepło bo u nas tak sie mówi :ze jak wiosna nie pogrzmi to sie ciepło nie zrobi:-D:-D:-D:-D:-Dwiec licze jutro na słoneczko

Pogadałam z mężem przez tel . i chyba bedzie problem z jego powrotem bo na ulicach pełno policji i od 18 jest zakaz poruszania sie ciezarowych aut a on jedzie tirem :szok::szok::szok: puki go nie sciągna na parking to mówił ze bedzie jechal a jak go zatrzymaja to juz niech firma sie martwi przeciez wiedzieli od wczoraj juz o zakazie:baffled::baffled::baffled:

reklama
o rety, kto wie, czy mu się ta podróż nie przedłuży, oby udało się boczkiem boczkiem-jak ja to mówię.

Moja do nocnika tez tak na dwa razy, częsciej poza, hehe, w końcu powiedział o co jej chodzi-ze chce jak mamusia, no to dwa razy mi niemów-mniej roboty z myciem nocnika itd, hehe.

Do góry