reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam nowe mamusie:-)

kernuś tak wygląda ta sukienka:
x0o4md.jpg

w biuście ma 50 cm po rozciągnieciu
w najwęższym miejscu(pod biustem) ma 40 cm

sprzedam za 15 zł ;-)
jest z takiej jakby satynki rozciągliwej troszkę:tak:

tej drugiej nestety nie znalazłam
fajniusia ta sukieneczka:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
nic takiego nie pisałam:-D

kochana napisz mi na pw ile masz w talii i w najszerszym miejscu to sprawdze czy się rozciągnie do takich wymiarów:tak:
i podaj ile masz w cycach;-)

Natalineczka jak kerna sie w nią nie zmieści to Ci ją odsprzedam;-):-D

Ostatnia edycja:
Ja mam podobna tylko ze w kolorze zółtym z czarnym paseczkiem cieniutkim :-):-)ale ja sie w nia w tej chwili nie zmieszcze hehehe

Załączniki

• S5000747.jpg
    S5000747.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 37
iwcik mi sie podobałataka beżowa:tak: juz miałam sobie ją kupić.... jak okazało się że jestem w ciazy i zrezygnowałam:-D

...
Z wypadu do lumpka jestem bardzo zadowolona bo udało mi się kupić dla Mai podomkę nową a to że na 9-10 lat to nieważne :-D:-D:-D i 2 bluzeczki z długim rękawkiem :tak::tak:...
9-10 lat? :szok::szok::szok::szok: Majeczka to dorodna dziewczyna! :tak::-):-):-):-)
...
Siostra spoko ty władujez w golfa kombika wszystko co wejdzie a ciekawa jestem jak ja to pomieszcze w moje auto :-D:-D:-Dchyba na trzy razy bede jezdzic na slask:-D:-D bo ani BMW ani Audi nie ma tak pojemnego bagaznika:-D:-D:-D
...
No właśnie, przy dzieciach kombi to podstawa! :tak: Ja już nie wyobrażam sobie mniejszego samochodu.
Witam Was kochane
i odrazu sie tlumacze ze brak czasu na kompa pogoda fajna to albo jestesmy na dworze albo zawsze cos wyskoczy no albo w ostatecznosci po prostu brak weny na kompa wybaczcie ze was tak ostatnio zaniedbuje
Jak juz Wam Ania pisala bylismy dzisiaj na tym tescie potu zadzwonilam do innej kliniki dzieciecej i powiedzieli mi ze w czwartek moge przyjechac wiec sie ucieszylismy bo w innych klinikach tych blizej nas mialam termin dopiero na maj czerwiec.
Wyniki bede dopiero w nastepnym tygodniu
Emily byla dzielna az musze ja pochwalic nic nie plakala ani nie marudzila Pani doktor sama byla z niej bardzo zadowolona powiedziala ze juz dawno tak grzecznego dziecka nie miala w gabinecie
dostala w nagrode slodycze i malego pieska:))
Az sie sama dziwilam ze ona tak siedziala z tymi elektrodami przez ktore przeplywa prad bo sama wiem ze to takie dziwne uczucie ale ona siedziala dzielnie i nawet raczka nie ruszyla:)))
Potem musielismy 30 min z nia biegac i ja troszke wymeczyc zeby sie wypocila i na szczescie sie udalo bylo dosc sporo potu:))
Jak beda winiki to dam wam napewno znac ale mam nadzieje ze beda negatywne.

Dzis ma Ania przyjechac wiec musze sie zabrac za jakis obiad i troche ogarnac ale mam mega lenia
musialam dzis wstac przed 7 wiec to dla mnie jeszcze noc bo przewaznie wstajemy ok 10 no i teraz chodze pitoma nic mi sie nie chce :))
Ja nie bardzo jestem w temacie :zawstydzona/y: Po co te testy? Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK. :tak:
...
myszunia-slicznie niunia Ci rosnie.super że wszystko z malutka w porządku.:tak:
a jakie ty żelazo podajesz?
ne zgadzam sie z pania dr.że brzuszek sie przyzwyczaji do żelaza,to nie prawda.:no::-(
...
Daję jej Hemofer - 2 kropelki 2 razy dziennie.
Czyli czeka nas 5 tygodni bólu brzuszka? :-:)-:)-:)-:)-(
No jestem znowu i dotego z kawą :-) Kamilek sie przewrucił i otarł sobie policzek o mur domu bidulek ma cały czerwony i lekko zapuchnięty ale to mu nie przeszkadza w byciu niegrzecznym teraz ogląda swoją ulubioną bajke Doktor Fred
Biedaczek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Witam.... Można dołączyć..... Co prawda trudno bedzie mi sie tu wdrążyć ale spróbuje.... Ja siedze z moimi chłopakami w domciujuz ponad 3 latka.... w sumie to nie nudzi mi sie bo bawie sie w nianie ;) oprócz swojej dwójki pilnuje jeszcze 2 Dzieci.... W sumie nie ma źle dajemy rade a i zawsze jakiś grosz wpadnie :))
Witaj :-):-):-)

...
My już wróciłyśmy od laryngologa i tylko potwierdziła ze z uszkami już wszystko w porządku :tak::tak::tak: no i pożegnałyśmy się na "jak najdłużej" :-D:-D:-D...
To super! :tak:
Pati serio? No mój nosi 80 i pewnie owlałabym długi rękaw, bo wesele jest 1 maja więc upałów nie będzie...
A sluchajcie tu. Byłam dzis w sklepie i była tam laska z córeczką. Ona się mnie pyta ile ma Mima, ja jej że półtora roku a ta szok! Oczy wielkie zrobiła i do mnie naprawdę? JA jej no 19m-cy dokładnie a co sie stało?? A ta no moja córka ma 16!!!!!!!!! Ja se myśle o matko, tragedia normalnie...bo jej córka troszkę wyższa była. Pwoedziałam jej, że ja mam niskie dziecko i poszłam...nosz kuźwa..co mam sobie w łeb szczelić bo dziecko małe?? Ludzie to gupki.
Kerna, ja mam to samo z Piotrusiem. On jest niski i drobniutki i ludzie często zwracają na to uwagę, a ja im wtedy mówię, że najważniejsze, że jest zdrowy i śliczny :-p:-p:-p:-p Generalnie olewam to ciepłym moczem :-p:-p:-p:-D

O rany, pisałam tego posta jedną ręką chyba ze dwie godziny :szok::szok::szok::szok::szok:

no Iwcik fajowa:tak:
A ja sobie tak myślę, że taka góa sukienki bez szelek biustu nie utrzyma:no: chyba stanik musowo do takich wielkości nie...
I ciekawe czy w ogóle sutki zakryje:eek::eek::eek:

i jestem!
dzieciaczki już wykąpciane,nakarmione ale tak jak wczoraj nie maja zamiaru spac.
krzycza,piszcza,smieja sie,a w nosie maja spanie.

madeuska-super ta sukenka.identyczna miałam na sklepie jak pracowałam.

natalineczka-gdzie ty sie podziewałas dzis przez caly dzien?

Kerna ja tez tak myslalam bo ja tez mam cyca kawałek ale byłam bez stanika bo było wtedy cholernie gorąco:-D:-D:-Dale mozna ubracstanik i dac te szeleczki z silikonu przezroczyste:-):-):-) a i do tego tez mam zółta marynarke lub czarna mozna zalozyć

no Iwcik fajowa:tak:
A ja sobie tak myślę, że taka góa sukienki bez szelek biustu nie utrzyma:no: chyba stanik musowo do takich wielkości nie...
I ciekawe czy w ogóle sutki zakryje:eek::eek::eek:

kochana ja na twoim miejscu bym sie nie martwila.:-)
ja doskonale wiem z jakiego ta sukienka jest materialu,spokojnie sie rozciąga i napewno sutki ci zakryje:-):-);-):laugh2:.a szeleczki zawsze możesz doszyc.gatnkowo też jest ok.:tak:

reklama
Padam. Dosłownie padam...
Cały dzień w ruchu... wchodzę co by poczytać, sprawdzić czy troll się gdzieś nie zadomowił z nami ;-) i co widzę?:szok: Mnóstwo stron do nadrobienia.:eek: Cieszy mnie , że forum żyje...:tak: ale litości.:hmm::hmm::hmm: nie nadążam.:eek::sorry::ninja2::huh:

Matko poszłam wykapać moje brzdące a Wy żeście tyle naskrobały:szok:
ja właśnie o tym :-D:-D:-D

Witam nowe mamusie, myślę , że zagościcie u nas dłużej.:tak::tak::tak:

Przypominam o opcji "edytuj".;-) w poście, co ułatwi każdej z nas czytanie forum.:tak:

justys-daj tej ładnej pogody troszke do rzeszowa;-) bo tu u mnie od soboty pada.:no::wściekła/y:

zamówiłam ci słonko na jutro.;-):tak:

Medeuska jak dobrze, że panujesz nad wszystkim.:tak::tak:;-):-) Miej dziś oko , tzn. dwa:baffled:, bo ja odpadam.:sorry:

Miłego wieczorku mamuśki.:-)

Do góry