reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pati serio? No mój nosi 80 i pewnie owlałabym długi rękaw, bo wesele jest 1 maja więc upałów nie będzie...
A sluchajcie tu. Byłam dzis w sklepie i była tam laska z córeczką. Ona się mnie pyta ile ma Mima, ja jej że półtora roku a ta szok! Oczy wielkie zrobiła i do mnie naprawdę? JA jej no 19m-cy dokładnie a co sie stało?? A ta no moja córka ma 16!!!!!!!!! Ja se myśle o matko, tragedia normalnie...bo jej córka troszkę wyższa była. Pwoedziałam jej, że ja mam niskie dziecko i poszłam...nosz kuźwa..co mam sobie w łeb szczelić bo dziecko małe?? Ludzie to gupki.
:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
sorki ale smieje sie z tej babki :-D:-D:-D:-D
buty identyczne NIETUZINKOWE WĘŻOWE CZÓŁENKA (CCE) r.36 (998753175) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a kurtki musze zrobic zdjecie :)

no mam andzieje ze nikt nie bedzie pokrzywdzony

to zaoszczedzicie :)
buty zaje **** fajne;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

ide polozyc mlodego spac i zaraz wracam;-)

Ja pierwszą ciążę zaczynałam z wagą 47kg:szok: drugą z wagą 65kg bo po pierwszej nawet kg mi niezszedł:-( ale nie było tak źle ale po drugiej jak ważyłam 73,5 to powiedziałam koniec z tym i mi się udało:tak:

Julia no ładnie:tak:
Ja zawsze wazyłam 54kg, potem skoczyłam do 65kg tak o po prostu, potem ciaża i po porodzie jeszcze dobiłam 74kg. Od lat sięodchudzałąm i ani kg nie spadł. Ale tak jak Ty powiedziałąm sobie koniec:tak:

Ja pierwszą ciążę zaczynałam z wagą 47kg:szok: drugą z wagą 65kg bo po pierwszej nawet kg mi niezszedł:-( ale nie było tak źle ale po drugiej jak ważyłam 73,5 to powiedziałam koniec z tym i mi się udało:tak:
47 kg:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ja wazylam przed pierwsza c 58kg po ciazy schudlam w jakies moze 8 mcy i wazylam 57:tak::tak::tak:
no i teraz znow w gore :tak::tak::-D
ach te efekty jojo:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kerna ja nigdy się nieodchudzałam aż ie dobiłam do tej wagi pomimo że teściowa twierdzi że wtedy wyglądałam lepiej:szok: no ale wg Niej kobieta z 2 dzieci figury juz mieć niemoże:sorry:

:-D - mniej jeść i 30 minut dziennie ćwiczonek i z 5 minut brzuszków + duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo wody :tak: no i nie jadam po 17-stej
Ja też ograniczam jedzenie, słodkiego praktycznie w ogole nie jem pić dużo pije wody niegazowanej- przepadam za nia;-) i jak narazie nic :-(
Julia no ładnie:tak:
Ja zawsze wazyłam 54kg, potem skoczyłam do 65kg tak o po prostu, potem ciaża i po porodzie jeszcze dobiłam 74kg. Od lat sięodchudzałąm i ani kg nie spadł. Ale tak jak Ty powiedziałąm sobie koniec:tak:

Ja tez kiedyś tyle ważyłam ;-( teraz moim marzeniem jest 65 a niewiem czy to mi sie uda zrobic :-(

reklama
Do góry