reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ona ma materiał natej części biutowej pod spodem;-)

i u góry jest gumeczka, więc nie bedzie spadała... ale lepiej po dnią stanik:tak:

tylko kochana nic na górę nie mam...:-(
niestety nie mam bolerka żadnego....

reklama
myszunia-hemofer to jest najgorsze żelazo jakie tylko moze byc:no::no:.popros dr.niech ci zmieni na ferum lek,jest lepsze i sa przy,tym mniejsze kolki.moje blizniaki tak strasznie plakali jak im dawałam hemofer nic im nie pomagało,dopiero jak zmienił mi dr.na f.l to bylo duzo lepiej.:tak:

jutys-trzymam Cie za słowo:tak:,jutro sie obudze i bedzie piekne sloneczko.:-D:-D:-D;-)

a moje dzieci szaleja:szok::szok::szok:-nie ma mowy o spaniu.:no:

Mąż przyprowadził znajomego hydraulika, żeby nam wodomierze założył no i koleś siedzi przy tych wodomierzach od 17.30 i końca roboty nie widać :szok:
Idę położyć Piotrusia i wracam do was! :-)

no i niestety kerna raczej w tą sukienkę nie wejdzie, więc jakby któraś była zainteresowana to dajcie znać;-)
wklejam ją w wątek sprzedam jak już zrobiłam fotkę;-)

no i niestety kerna raczej w tą sukienkę nie wejdzie, więc jakby któraś była zainteresowana to dajcie znać;-)
wklejam ją w wątek sprzedam jak już zrobiłam fotkę;-)
mnie bardziej te spodnie by interesowaly :tak::tak::tak:
jakbys miala sie w nich na zdj to bym poprosila:tak::tak::tak:
bardzo ;-):-):-):-)

a wiesz moze ile by przesylka kosztowala?

reklama
myszunia-hemofer to jest najgorsze żelazo jakie tylko moze byc:no::no:.popros dr.niech ci zmieni na ferum lek,jest lepsze i sa przy,tym mniejsze kolki.moje blizniaki tak strasznie plakali jak im dawałam hemofer nic im nie pomagało,dopiero jak zmienił mi dr.na f.l to bylo duzo lepiej.:tak:
...

Oj to chyba muszę jej powiedzieć, żeby zmieniła :zawstydzona/y: Piotruś kiedyś dostawał hemofer i nic mu po tym nie było, ale Zuzia widać wrażliwszy brzuszek ma :zawstydzona/y:

A co do tematu wagi sprzed i po ciąży... :baffled::baffled::baffled: Przed pierwszą ciążą ważyłam 53kg (i pomyśleć, że wydawało mi się że to sporo :-p) a w tej ciąży dobiłam do 82kg :szok::szok::szok: Jeszcze się nie ważyłam po porodzie, ale myślę, że za dużo to mi nie spadło bo brzuch mam duży. :zawstydzona/y: Będę chyba musiała się jakoś zmobilizować żeby trochę zrzucić, ale kurcze, na razie nie mam siły. :baffled::baffled::baffled::baffled:

Do góry