reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mamy drugiego ząbka!!! :-)
:tak:
gratki
Wariacja totalna.
Ugryzł mnie w nogę pies fundacyjny ,z którym właśnie pracowałam.:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
u lala nie ladnie :no:
dziewczyny mamy z M w piątek rocznicę i chcemy gdzieś wyjść....
u w sumie nie mamy pomysłi żadnego oprócz wyjścia do restauracji na kolacje....

w kinie akurat w ten dzień nic nie leci czego byśmy nie widzieli, albo nic godnego uwagi.....

więcej pomysłów nie mam....:zawstydzona/y:
jak dom odpada to jakas zaciszna restauracja, spacer wieczorem we dwoje, park albo cus
albo jakis seksik w plenerze (jak cieplo bedzie) choc w deszcze tez idzie :-p:-p:-p

pamiętacie tego pieska co kiedyś zaginął i go w schronisku znalazłam?
To ten sam kawaler.:tak::-:)-(
Uwaga 22.11- zginął pies rasy West! | marki.net.pl
Czasami to już słów na niego nie mam.:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Na ogół jest grzeczny,ale ma psie ADHD i gdy coś zdenerwuje to kłapie dziobem.:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moja noga wygląda tak:
Zobacz załącznik 235917

Sporo krwią podeszło,ale od tego nie umrę.
To zbyt mały powód :-D:-D:-D:-D:-D
nie ladnie to wyglada ale jak piszesz ze nic Ci nie bedzie to mnie uspokoilas :laugh2::laugh2::laugh2:
Co do Brandona.
To pies ze spaczoną psychiką.
Jako szczeniak był męczony przez nastolatków w fundacji.:szok::szok::szok::eek::eek::eek:
podejrzewam,że dlatego jest agresywny i nie lubi hałasu i zamieszania.
Moim zadaniem jest go naprostować i wyciszyć.:baffled::baffled:
Efekty widać właśnie dziś :-D:-D:-D:-D:-D,ale będzie lepiej.
Już wiem czego unikać :tak::-):-):-)
Już 2 psich terapeutów próbowało go układać i się poddali po 2-3 zajęciach.
Ja przepracowałam z nim już ponad 20 godzin.:tak::tak:
Efekty już ładnie widać,ale on nie jest zdenerwowany,a teraz był i to mocno.
Tak się mocno nakręcił,że nawet nie zauważył ,że mnie pogryzł.:szok::szok::eek::eek::eek:
Dziabnął mnie w obydwie nogi,ale ta druga to ledwie ruszona.:tak:;-):-):-)
Ta noga już ładnie wygląda ,bo jest na maxa zmrożona (widać czerwone pory na skórze od przemrożenia,ale przynajmniej już się krew nie leje).
no to powodzenia i oby tak dalej - bez dziabniec :laugh2::laugh2::laugh2:
a co przeskrobalo Twoje dziecko?:rofl2:
a nico napisze Ci to co dziewczynom :laugh2:
wiesz gdzies (nie pamietam gdzie)
zaginal chlopiec i teraz sprawdzaja po domach czy sa wszystkie dzieci wiek ok 18-20 mcy albo troche wiecej
wiec oficjalnie przyszedl jak powiedzia do Seweryna...
u znajomej tez byli do jej synka...
ale moglby czesciej wpadac... :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::laugh2::laugh2:
Widze ze popisałyscie sobie jeszcze wczoraj wieczorem;-)

ja nie mogłam zasnac i kręciłam się do 24... o 1-2 zaczęło się wycie Maksa..:-( najpierw ząbki, spocony boroczek calu, jak sie położyla i zasypiałam to sie rozdarl bo sie posusiał:eek:

potem nie umiał zasnąc:rofl:

na szczescie potem usnął- ale przed 6 pobudka- więc niewyspana jestem:eek:

czekam aż będzie troche męczony i bede mogła go położyć i sama się troszkę zdrzemnąć jeszcze...
nie zazdroszcze nocki:eek:
witam dziołchy. Słuchajcie no poradźcie mi. Mima może tak iść na wesele czy jednak biała bluzka musowo? Bo nie wiem czy dokupić...Ta jest taka popielata..no i te napisy...Zobacz załącznik 236004
mmmmmmmmm wyglada smacznie...
moge go schrupac :sorry::laugh2:
mnie sie bardzo podoba!
no ja siedze na allegro właśnie i z białych używanych to są dwie:eek: a reszta do licytacji, a ja musze kupić w mairę szybko, żeby zdążyła dojść.Elegancka marynareczka z koszulką (991038804) - Aukcje internetowe Allegro. znalazłam coś takiego, tam jest biała koszula pod spodem i cena ujdzie. Ale marynara okrooopna:sorry:
dzięki Medea za info, juz jej wysłałam PW
szczerze to wlasnie nie widzi mi sie ta marynarka :sorry::-p
Hej Dziewczyny :)
Postanowiłam dziś napisać ja...
Siedzimy w domku z Moim prawie 2 letnim Synkiem ... Cala noc mi goraczkowal - pewnie na zabki .
Nudzimy sie troszke :p

Chcialabym dolaczyc do Waszych dyskusji ,jednak troszke nie jestem w temacie :p

Pozdrawiam i zycze Wam MILEGO UDANEGO DZIONKA :)
wspolczuje nocki,
dolaczaj - wrobisz sie :tak:
dzięki dziewczyny. Wesele jest 1 maja. Więc za dwa tyg. Jak zwykle obudziłam się i teraz będę wszystko w biegu kupować. Do tego ja nie wiem jak się ubiore a w tym zadupiu to nawet sklepów nie ma ciążowych z fajnymi rzeczami. a jak cos jest to 200zł trzeba dać...:confused2: a tyle to ja mam do końca miesiąca i jeszcze mi rachunek za wodę przylazł:sorry: no i w koperte cza dać...dlatego suzkam jak najtańszej opcji. Mam dwie kiecki ale i w jednej i w drugiej wyglądam do dupy...:wściekła/y:
dowikla z tego dziecka to niezły gagatek:baffled:
witam nową mame:-)
Medea Maksiu zmeczony bo ciężko pracował nad perełkami:tak: może już trzeci gdzieś tam jeszcze się czai ;-)

Ja posprzątałam i zasiadam do was:-)
powiedz mi jaki nosi rozmiar - bo ja mam komplet - koszula spodnie na kant i sweterek... aj znajde aukcje to Ci pokaze co ;-)
u lalal z brzusiem Ci do twarzy
mnie sie podobasz w tej kicy :tak::tak::tak:
Zobacz załącznik 236109 proszę się nie śmiać z mojej pozy i obroży na szyi;-) Zobacz załącznik 236108 no i to jest ta druga. O dziwo zmieszczę się w nią, ale wiadomo brzuch wywaliło i zwija się na plecach. Dlatego myślałam o dłuższym bolerku z tyłu....
ta
Twoja obroza jest bardzo ladna, z pozy sie nie smieje bo ladnie wygladasz no a buzi buzi bardzo romantico :-D:-D
Cześć dziewczyny!

Korzystam z chwili wolnego :-) Piotruś przyklejony do telewizora, a Zuzia śpi. Pewnie niedługo się obudzi, więc szybko zdam relację z tego co u nas. :tak:

Nie odzywałam się bo weny nie miałam ani trochę po tej katastrofie, zresztą teraz też jak oglądam telewizję to się nakręcam, więc staram się jak najmniej oglądać i czytać na ten temat. Niemniej poruszyło mnie to bardzo :-:)-:)-:)-:)-(

Zuzia ma kolki odkąd dostaje żelazo. :zawstydzona/y: Pani doktor stwierdziła, że "w końcu brzuszek się przyzwyczai", więc musi jeszcze trochę pocierpieć :baffled::baffled::baffled::baffled: Poza tym jest grzeczna. Wczoraj byliśmy u neurologa i pani stwierdziła, że drżeniem rączek nie trzeba się przejmować, bo to tylko niedojrzałość układu nerwowego. Wszystkie odruchy ma prawidłowe, więc jest super. :tak: Dziś byliśmy na szczepieniu. Przy okazji zważyłam ją - waży 4560g, więc 250 g w ciągu tygodnia przybyła. Pani doktor ją zbadała, stwierdziła, że jest super. :tak::-):-):-)
A jak pielęgniarka ją kuła to obydwoje z Piotrusiem narobili takiego wrzasku, że chyba cała przychodnia ich słyszała, a ja nie wiedziałam które mam utulić. Piotruś tak kocha swoją siostrę, że nie pozwoli jej krzywdy zrobić. :-D Nawet jak wychodziliśmy to krzywo patrzył na pielęgniarkę :-p:-p:-p:-D
No to chyba tyle u nas!
wsplczuje kolek - ja przy niki nie wiem co to jest
ladnie przybrala na wadze
Witam Was kochane
i odrazu sie tlumacze ze brak czasu na kompa pogoda fajna to albo jestesmy na dworze albo zawsze cos wyskoczy no albo w ostatecznosci po prostu brak weny na kompa wybaczcie ze was tak ostatnio zaniedbuje
Jak juz Wam Ania pisala bylismy dzisiaj na tym tescie potu zadzwonilam do innej kliniki dzieciecej i powiedzieli mi ze w czwartek moge przyjechac wiec sie ucieszylismy bo w innych klinikach tych blizej nas mialam termin dopiero na maj czerwiec.
Wyniki bede dopiero w nastepnym tygodniu
Emily byla dzielna az musze ja pochwalic nic nie plakala ani nie marudzila Pani doktor sama byla z niej bardzo zadowolona powiedziala ze juz dawno tak grzecznego dziecka nie miala w gabinecie
dostala w nagrode slodycze i malego pieska:))
Az sie sama dziwilam ze ona tak siedziala z tymi elektrodami przez ktore przeplywa prad bo sama wiem ze to takie dziwne uczucie ale ona siedziala dzielnie i nawet raczka nie ruszyla:)))
Potem musielismy 30 min z nia biegac i ja troszke wymeczyc zeby sie wypocila i na szczescie sie udalo bylo dosc sporo potu:))
Jak beda winiki to dam wam napewno znac ale mam nadzieje ze beda negatywne.

Dzis ma Ania przyjechac wiec musze sie zabrac za jakis obiad i troche ogarnac ale mam mega lenia
musialam dzis wstac przed 7 wiec to dla mnie jeszcze noc bo przewaznie wstajemy ok 10 no i teraz chodze pitoma nic mi sie nie chce :))
ciesze sie ze byla dzielna buzi od cioteczki bb :laugh2:
i tzrymam kciuki za wyniki
Witam.... Można dołączyć..... Co prawda trudno bedzie mi sie tu wdrążyć ale spróbuje.... Ja siedze z moimi chłopakami w domciujuz ponad 3 latka.... w sumie to nie nudzi mi sie bo bawie sie w nianie ;) oprócz swojej dwójki pilnuje jeszcze 2 Dzieci.... W sumie nie ma źle dajemy rade a i zawsze jakiś grosz wpadnie :))

dolaczaj dolaczaj
sklicznych masz synow

reklama
Witaj
OJ wiki nawet po twojej buzi widac ze mlodziutka jestes , a policzek no faktycznie oby nie drapał to szybko sie zagoi , ale blizny niebedzie bo to dziecko mój maksiu jak miał 5 lat wywalił sie na takim małym jezdziku mówił na niego maluch bo na niego sie siadało i nogami odpychało i tak sie rozpedził ze przez kierownice przelecał i prsto na droge z kamyków zdarty był caly nos czoło i broda no i wrga ale to sieszybko zagoiło a wygladal jak jakies ufo kilka tygodni nim sie zagoiło przez jais czas miał taka czerwona skórke ale wszystko sie rozeszło, zreszta on smiesznie wygladał bo on ma karnacje ciemna a ta skórka zrobiła sie bielsza ale pózniej sie wszystko wyrównało:-):-):-):-)

A dzięki za komplemęt a co do Kamilka mam nadzieje ze mu to szybko zejdzie ale brzydkie to ma tak na zdjęciu inaczej wyszło

no i wkoncu dotarlam...
witam Was

mialam zwariowany dzien wczoraj
wyslalam ostatnio dwie paczki i co sie okazalo
buty poszly do Pani co zamawiala komplet na chrzest a komplet do tej co chciala buty
ale co najwazniejsze w niedziele maja chrzciny!!! :szok::szok::szok:
trza bylo to naprawiac
ojej
dzwonienie pisanie meili normalnie na glowie stawalam....
nie wiem czy sie udalo dowiem sie jak dojdzie paczka...
mam nadzieje ze dojdzie im doniedzieli bo ten co dostal buty wysylal im dzis rano priorytetem....

ale dobra
orpocz tego robilam sobie wczoraj ciasto z kremem ajerkoniakowym i krowkowym
i wyszlo mega pyszne - zjadlam prawie cala blache - zostaly tylko 4 kawalki takie wieksze :-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
oj gruba bede...
dzis byl;a u mnie znajma
odsprzadala mi buty i kurtke
buty takie jak chcialam na allegro a kurtka skora ze stojka czarna...

poza tym bylam na solarce dzis z tych wrazen....

i juz 19 wiec za niedlugo kolacja kapanie malych i do wyrek....
tylko ze Sewek spi....:confused2::confused2::confused2::confused2:
polozyl sie z moim i zasnal... nie ladnie bo bedzie mi busziowal
ale co popisze wtedy z Wami:-D

kerna ten komplet to to:
__DAGA__ Komplet chłopięcy 1024 r 80 __ chrzest (993785153) - Aukcje internetowe Allegro

witaj!
Oboje mieliśmy pod górke w zyciu i to nas połączyło.... My jesteśmy z ok. Katowic
no a ja z Rybnika...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fajnie ze tak blisko mieszkasz :))))
No wczpraj miałś naprawde szalony dzień.... Mam nadzieje ze pomyłke uda sie szybko naprawić i nikt nie bedzie miał zalu :-)

Pati jaki komplet!!! no śliczny, ale c ena katastrofa:szok::szok:
Ale narobiłaś z wysyłką o jej...
Iwcik no szkoda wielka....pewnie w innym pudle masz albo komuś dałaś:tak:

no i wkoncu dotarlam...
witam Was

mialam zwariowany dzien wczoraj
wyslalam ostatnio dwie paczki i co sie okazalo
buty poszly do Pani co zamawiala komplet na chrzest a komplet do tej co chciala buty
ale co najwazniejsze w niedziele maja chrzciny!!! :szok::szok::szok:
trza bylo to naprawiac
ojej
dzwonienie pisanie meili normalnie na glowie stawalam....
nie wiem czy sie udalo dowiem sie jak dojdzie paczka...
mam nadzieje ze dojdzie im doniedzieli bo ten co dostal buty wysylal im dzis rano priorytetem....

ale dobra
orpocz tego robilam sobie wczoraj ciasto z kremem ajerkoniakowym i krowkowym
i wyszlo mega pyszne - zjadlam prawie cala blache - zostaly tylko 4 kawalki takie wieksze :-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
oj gruba bede...
dzis byl;a u mnie znajma
odsprzadala mi buty i kurtke
buty takie jak chcialam na allegro a kurtka skora ze stojka czarna...

poza tym bylam na solarce dzis z tych wrazen....

i juz 19 wiec za niedlugo kolacja kapanie malych i do wyrek....
tylko ze Sewek spi....:confused2::confused2::confused2::confused2:
polozyl sie z moim i zasnal... nie ladnie bo bedzie mi busziowal
ale co popisze wtedy z Wami:-D

kerna ten komplet to to:
__DAGA__ Komplet chłopięcy 1024 r 80 __ chrzest (993785153) - Aukcje internetowe Allegro

to faktyczne kochana miałas szalony dzien.
pochwal sie tymi bucikami i kurtką.
a ten kąplecik DAGA-est poprostu sliczny!!!

zmykam kobietki,obowiazki wzywaja kąpanie dzieci,karmienie.
postaram sie jeszcze dzis zaglądnąc.

Ostatnia edycja:
Pati serio? No mój nosi 80 i pewnie owlałabym długi rękaw, bo wesele jest 1 maja więc upałów nie będzie...
A sluchajcie tu. Byłam dzis w sklepie i była tam laska z córeczką. Ona się mnie pyta ile ma Mima, ja jej że półtora roku a ta szok! Oczy wielkie zrobiła i do mnie naprawdę? JA jej no 19m-cy dokładnie a co sie stało?? A ta no moja córka ma 16!!!!!!!!! Ja se myśle o matko, tragedia normalnie...bo jej córka troszkę wyższa była. Pwoedziałam jej, że ja mam niskie dziecko i poszłam...nosz kuźwa..co mam sobie w łeb szczelić bo dziecko małe?? Ludzie to gupki.

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie kochane
ja nie mogłam zasnac i kręciłam się do 24... o 1-2 zaczęło się wycie Maksa..:-( najpierw ząbki, spocony boroczek calu, jak sie położyla i zasypiałam to sie rozdarl bo sie posusiał:eek:

potem nie umiał zasnąc:rofl:

na szczescie potem usnął- ale przed 6 pobudka- więc niewyspana jestem:eek:

czekam aż będzie troche męczony i bede mogła go położyć i sama się troszkę zdrzemnąć jeszcze...
alez nocka wspolczuje:sorry::tak::tak::tak::tak:
chodzilo o zupki chinskie:-D:-D:-D:-D
witam dziołchy. Słuchajcie no poradźcie mi. Mima może tak iść na wesele czy jednak biała bluzka musowo? Bo nie wiem czy dokupić...Ta jest taka popielata..no i te napisy...Zobacz załącznik 236004
:-D
jak dla mnie super, to jest male dziecko i nie musi miec takiej gali, krawata przeciez mu nie wywiazesz:no:
a teraz na wesela to rzadko kiedy w bialych koszulach teraz chodza:tak::tak::tak:
przewaznie kolorowe

Zobacz załącznik 236093 a oto przedstawiam Wam dzieło pierworodnego z dzisiaj:confused2: Mama buszuje po allegro a syn znalazł sobie zajęcie:sorry: Po drugiej stronie ściana wygląda tak samo:sorry:
widze ze u ciebie sciany wygladaja tak samo:sorry::-D:-D:-D:-D

jak dla mnie bomba:tak::tak::tak::tak:
He he kiedys tez tak mialam , siedzialam na komputerze a synek porysowal kanape ze skory dlugopisem:no: i gumowa pilke do cwiczen fitness mojej szfagierki :-) Chwila nie uwagi i nie ten pokoj :-D
kanapa ze skóry :szok::szok::szok::szok::szok:
chyba bym sie poryczala:tak::tak:
Zobacz załącznik 236109 proszę się nie śmiać z mojej pozy i obroży na szyi;-) Zobacz załącznik 236108 no i to jest ta druga. O dziwo zmieszczę się w nią, ale wiadomo brzuch wywaliło i zwija się na plecach. Dlatego myślałam o dłuższym bolerku z tyłu....
widze ze spodniczka do kolan a nie podniesie sie za wysoko przez brzuszek:eek::eek::eek:
Zuzia ma kolki odkąd dostaje żelazo. :zawstydzona/y: Pani doktor stwierdziła, że "w końcu brzuszek się przyzwyczai", więc musi jeszcze trochę pocierpieć :baffled::baffled::baffled::baffled: Poza tym jest grzeczna. Wczoraj byliśmy u neurologa i pani stwierdziła, że drżeniem rączek nie trzeba się przejmować, bo to tylko niedojrzałość układu nerwowego. Wszystkie odruchy ma prawidłowe, więc jest super. :tak: Dziś byliśmy na szczepieniu. Przy okazji zważyłam ją - waży 4560g, więc 250 g w ciągu tygodnia przybyła. Pani doktor ją zbadała, stwierdziła, że jest super. :tak::-):-):-)
A jak pielęgniarka ją kuła to obydwoje z Piotrusiem narobili takiego wrzasku, że chyba cała przychodnia ich słyszała, a ja nie wiedziałam które mam utulić. Piotruś tak kocha swoją siostrę, że nie pozwoli jej krzywdy zrobić. :-D Nawet jak wychodziliśmy to krzywo patrzył na pielęgniarkę :-p:-p:-p:-D
No to chyba tyle u nas!
no to super ze synek tak dba o siostrzyczke:tak::tak::tak:
no i super ze corochna zdrowa:tak::tak::tak:

A my po obiedzie, mima oczywiście odmówił..standard:sorry: ale taka pychota!! Dawno tak się obżarłam...mizeria do tego pierwsza klasa;-) /QUOTE]
Mizeria!!!:szok::szok::szok: :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Witam Was kochane
i odrazu sie tlumacze ze brak czasu na kompa pogoda fajna to albo jestesmy na dworze albo zawsze cos wyskoczy no albo w ostatecznosci po prostu brak weny na kompa wybaczcie ze was tak ostatnio zaniedbuje
Jak juz Wam Ania pisala bylismy dzisiaj na tym tescie potu zadzwonilam do innej kliniki dzieciecej i powiedzieli mi ze w czwartek moge przyjechac wiec sie ucieszylismy bo w innych klinikach tych blizej nas mialam termin dopiero na maj czerwiec.
Wyniki bede dopiero w nastepnym tygodniu
Emily byla dzielna az musze ja pochwalic nic nie plakala ani nie marudzila Pani doktor sama byla z niej bardzo zadowolona powiedziala ze juz dawno tak grzecznego dziecka nie miala w gabinecie
dostala w nagrode slodycze i malego pieska:))
Az sie sama dziwilam ze ona tak siedziala z tymi elektrodami przez ktore przeplywa prad bo sama wiem ze to takie dziwne uczucie ale ona siedziala dzielnie i nawet raczka nie ruszyla:)))
Potem musielismy 30 min z nia biegac i ja troszke wymeczyc zeby sie wypocila i na szczescie sie udalo bylo dosc sporo potu:))
Jak beda winiki to dam wam napewno znac ale mam nadzieje ze beda negatywne.

Dzis ma Ania przyjechac wiec musze sie zabrac za jakis obiad i troche ogarnac ale mam mega lenia
musialam dzis wstac przed 7 wiec to dla mnie jeszcze noc bo przewaznie wstajemy ok 10 no i teraz chodze pitoma nic mi sie nie chce :))
daj znac koniecznie po wynikach:tak::tak::tak::tak:
&&&&&&&& oby byly negatywne
Witam.... Można dołączyć..... Co prawda trudno bedzie mi sie tu wdrążyć ale spróbuje.... Ja siedze z moimi chłopakami w domciujuz ponad 3 latka.... w sumie to nie nudzi mi sie bo bawie sie w nianie ;) oprócz swojej dwójki pilnuje jeszcze 2 Dzieci.... W sumie nie ma źle dajemy rade a i zawsze jakiś grosz wpadnie :))
witaj i sie dolaczaj;-);-)
O o tym zapomniałam hehe oto moje dwa brzdące
super sliczne:tak::tak::tak::tak:

Ja mam 21 no w tym roku bede miała 22 jestem rocznik 88
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a ja zawsze myslalam ze ty starsza jestes
a ze ja najmlodsza:zawstydzona/y::-):-)
Jak urodziłam Sebusia miałam 16 a Kube 19.... My ślubu jeszcze nie mamy dobrze nam sie zyje tak jak jest..... Niektórzy myśla ze jak bez ślubu to pewnie długo razem nie beda ale my jesteśmy tak w sobie zakochani ( mimo to ze juz tak długo jesteśmy razem).... Urzadzimy sobie huczne weselicho jak uzbieramy pieniązki na to..... Juz troche mamy odłożone .... Także mam nadzieje ze juz niedługo....
co do wesela to tak jak my :sorry::sorry:
mamy tylko cywilny narazie ale probujemy uzbierac na koscielny i weselicho:tak::tak::tak:
a rodziny nasze lubialy sie rozmnazac:sorry::-D:-D:-D
No młoda młoda

a to policzek Kamilka
ło ludzie bidoczek malutki:no::no::no:
oby tylko nie drapal:tak::tak::tak:
W tym roku skończył 24 latka :)))) jest tak głupi za dziećmi... zreszta tak jak ja....
Iwcik28 nie wyobrażam sobie ze nie miałabym sie nim zająć.... Zaraz po porodzie zamieszkaliśmy razem i tylko mama mojego nam czasami pomagała a tak to wszystko sami robiliśmy... :))))
my tez wszystko sami choc mama niedaleko to odrazu po porodzie pojechalam do swojego mieszkanka z maluszkiem:tak::tak::tak:
witamy witamy

uffff
alescie dzis werwe mialy :tak::tak:
co to za dopalacze rozdawali:eek::-D:-D:-D
my dzis po wyplate m pojechalismy juz oplacilam rachunki i czynsz oddalam cioci i nawet troszke jeszcze zostalo :tak::tak::tak::tak::szok:
a jutro na zakupki;-);-);-)
dzis tylko spodnie brzuchate sobie kupilam w lumpku ;-)
wyczailam nowo otwarty u nas jakis "ekskluzywny" :-D:-D:-D:-D
ale spodnie za 15 zl kupilam i to fajne takie tyle za na dupci i nogach mi wisza bo mam chude ale na brzuchu za to takie akurat i do konca ciazy:tak::tak::tak::tak:

czarek byl w domu z ciocia teraz siedzi i oglada maje:tak::tak::tak::tak:
kupilam jeszcze odzywke do wlosow i lakier do paznokci i zmywacz
szok bo juz dawno sobie tylu rzeczy nie kupilam :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry