reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kurcze wiki ja nie wiedziałam zez ciebie taka młoda dupa jest:-D:-D:-D
Patrycja no faktycznie podziwiam i dobrze ze nie zostawiasz dzieci ja wsumie tez młodo wyszłam za mąz ale dziecko dopiero miałam pozniej a teraz dopiero drugie:-):-):-)

Lidka ewnie juz jest elegancko wyklarowane tylko trzeba troszeczke dosłodzic bo ja lubie słodkie i ja sie wybiore do ciebie to napewno flaszeczke upuszcze z butli:-):tak::tak::tak:małą lampke moge wypic nic mi sie nie stanie :-D:-D

reklama
No a ile miałaś lat jak urodziłas pierwsze dziecko.I jak ze slubem było przez sąd czy miałaś na slubie 18 lat

Ja Martynke urodziłam w Lutym a w lipcu miałam 18-kę a Kamilka jak miałam 20 lat
Jak urodziłam Sebusia miałam 16 a Kube 19.... My ślubu jeszcze nie mamy dobrze nam sie zyje tak jak jest..... Niektórzy myśla ze jak bez ślubu to pewnie długo razem nie beda ale my jesteśmy tak w sobie zakochani ( mimo to ze juz tak długo jesteśmy razem).... Urzadzimy sobie huczne weselicho jak uzbieramy pieniązki na to..... Juz troche mamy odłożone .... Także mam nadzieje ze juz niedługo....

Kurcze wiki ja nie wiedziałam zez ciebie taka młoda dupa jest:-D:-D:-D
Patrycja no faktycznie podziwiam i dobrze ze nie zostawiasz dzieci ja wsumie tez młodo wyszłam za mąz ale dziecko dopiero miałam pozniej a teraz dopiero drugie:-):-):-)

Lidka ewnie juz jest elegancko wyklarowane tylko trzeba troszeczke dosłodzic bo ja lubie słodkie i ja sie wybiore do ciebie to napewno flaszeczke upuszcze z butli:-):tak::tak::tak:małą lampke moge wypic nic mi sie nie stanie :-D:-D

No młoda młoda

a to policzek Kamilka

:szok::szok::szok:16 lat o kurcze az nie moge uwiezyc ze naprawde zajełaś sie dzieckiem , nie jedna dopiero zaczyna zycia uzywać :-):-):-) a ile lat ma twój ?????/

:szok::szok::szok:16 lat o kurcze az nie moge uwiezyc ze naprawde zajełaś sie dzieckiem , nie jedna dopiero zaczyna zycia uzywać :-):-):-) a ile lat ma twój ?????/
W tym roku skończył 24 latka :)))) jest tak głupi za dziećmi... zreszta tak jak ja....
Iwcik28 nie wyobrażam sobie ze nie miałabym sie nim zająć.... Zaraz po porodzie zamieszkaliśmy razem i tylko mama mojego nam czasami pomagała a tak to wszystko sami robiliśmy... :))))

Jak urodziłam Sebusia miałam 16 a Kube 19.... My ślubu jeszcze nie mamy dobrze nam sie zyje tak jak jest..... Niektórzy myśla ze jak bez ślubu to pewnie długo razem nie beda ale my jesteśmy tak w sobie zakochani ( mimo to ze juz tak długo jesteśmy razem).... Urzadzimy sobie huczne weselicho jak uzbieramy pieniązki na to..... Juz troche mamy odłożone .... Także mam nadzieje ze juz niedługo....

To kochana życze wam tego z całego serducha i podziwiam cie w sumie troche mnie przypominasz.Ja mam szwagierke która urodziła jak miała 16 lat ale mysle ze ona jeszcze nie dojżała do tego bardziej interesują ją imprezy czesto zostawiała z moją mamą dziecko i czasem na noc nie wracała z m szkoda słów

A gimnazjum skonczyłaś???? i daj jakąś fotke twoją i m

Ostatnia edycja:
reklama
OJ wiki nawet po twojej buzi widac ze mlodziutka jestes , a policzek no faktycznie oby nie drapał to szybko sie zagoi , ale blizny niebedzie bo to dziecko mój maksiu jak miał 5 lat wywalił sie na takim małym jezdziku mówił na niego maluch bo na niego sie siadało i nogami odpychało i tak sie rozpedził ze przez kierownice przelecał i prsto na droge z kamyków zdarty był caly nos czoło i broda no i wrga ale to sieszybko zagoiło a wygladal jak jakies ufo kilka tygodni nim sie zagoiło przez jais czas miał taka czerwona skórke ale wszystko sie rozeszło, zreszta on smiesznie wygladał bo on ma karnacje ciemna a ta skórka zrobiła sie bielsza ale pózniej sie wszystko wyrównało:-):-):-):-)

Do góry