wiktoria12
Mama i żona :)
śliczneO o tym zapomniałam hehe oto moje dwa brzdące
anakonda u nas dzisiaj na chwilke wyszło słonko a tak to ciągle pada przedtem tak lało i z gradem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
śliczneO o tym zapomniałam hehe oto moje dwa brzdące
No a ja to co nie młoda jestem tez w takim wieku miałam dzieciWitam mąz w pracy wiec mam teraz czas dlasiebie i bbmoje malenstwo w brzuszku dzisiaj cos buszuje chyba dlatego ze dałam jej dwa lyczki winka bo chcialm spróbowac czy tzreba doslodzic bo maz nie miał pojecia
chyba dzidziulkowi zasmakował
Siostra faktycznie jak mi zwalisz wszystko na slasu to bede musiała chlopakom zDPD powiedziec zeby zabrali a w rzeszowie maz odbierze
A&E fajnie ze zajrzałas dawno cie bie było ale rozumiem czasem tak jest ze cos wypadnie a tym bardziej jak ładna pogoda no i mam nadzieje ze Emili wyjdzie wkońcu z tych chorób i bedziecie miec spokój z jezdzeniem po lekarzach
Lidka gratki , zabka trzeba oblaca tel juz zapisałam w komórce swojej
Witam nowa mame i widze ze modziutka jestes i zdziwiam sie troszke jak popatrzyłam na twoje suwaczki no ale miłosc nie wybiera gratuluje bo zosstałas młoda narawde młoda mamusia i sobie jakos radzisz , jestem pelna podziwu twojej postawy bo nie jedna by zostawia dziecko mamie i poszła dalej hulac![]()
Dziekuje:-)Patrycja ślicznych masz synków a tak w ogóle to witam nową mamusie
My już wróciłyśmy od laryngologa i tylko potwierdziła ze z uszkami już wszystko w porządkuno i pożegnałyśmy się na "jak najdłużej"
![]()
Witam nowa mame i widze ze modziutka jestes i zdziwiam sie troszke jak popatrzyłam na twoje suwaczki no ale miłosc nie wybiera gratuluje bo zosstałas młoda narawde młoda mamusia i sobie jakos radzisz , jestem pelna podziwu twojej postawy bo nie jedna by zostawia dziecko mamie i poszła dalej hulac![]()
No a ja to co nie młoda jestem tez w takim wieku miałam dzieci
witam Mamusię:-):-):-):-)
anaconda ufff laryngolog z głowy, super!
A ja też zjadłabym paczka![]()
No to jesteś 2 lata starsza ode mnie ja jestem 90 rocznik ;-)Ja mam 21 no w tym roku bede miała 22 jestem rocznik 88
No a ile miałaś lat jak urodziłas pierwsze dziecko.I jak ze slubem było przez sąd czy miałaś na slubie 18 latNo to jesteś 2 lata starsza ode mnie ja jestem 90 rocznik ;-)