reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam mąz w pracy wiec mam teraz czas dlasiebie i bb :-D:-Dmoje malenstwo w brzuszku dzisiaj cos buszuje chyba dlatego ze dałam jej dwa lyczki winka bo chcialm spróbowac czy tzreba doslodzic bo maz nie miał pojecia:-D:-D:-Dchyba dzidziulkowi zasmakował:-D:-D

Siostra faktycznie jak mi zwalisz wszystko na slasu to bede musiała chlopakom zDPD powiedziec zeby zabrali a w rzeszowie maz odbierze :-D:-D:-D

A&E fajnie ze zajrzałas dawno cie bie było ale rozumiem czasem tak jest ze cos wypadnie a tym bardziej jak ładna pogoda no i mam nadzieje ze Emili wyjdzie wkońcu z tych chorób i bedziecie miec spokój z jezdzeniem po lekarzach:tak::tak::tak:

Lidka gratki , zabka trzeba oblac :-D:-D:-Da tel juz zapisałam w komórce swojej:tak::tak::tak:

Witam nowa mame i widze ze modziutka jestes i zdziwiam sie troszke jak popatrzyłam na twoje suwaczki no ale miłosc nie wybiera gratuluje bo zosstałas młoda narawde młoda mamusia i sobie jakos radzisz , jestem pelna podziwu twojej postawy bo nie jedna by zostawia dziecko mamie i poszła dalej hulac:-D:-D:-D

Witam mąz w pracy wiec mam teraz czas dlasiebie i bb :-D:-Dmoje malenstwo w brzuszku dzisiaj cos buszuje chyba dlatego ze dałam jej dwa lyczki winka bo chcialm spróbowac czy tzreba doslodzic bo maz nie miał pojecia:-D:-D:-Dchyba dzidziulkowi zasmakował:-D:-D

Siostra faktycznie jak mi zwalisz wszystko na slasu to bede musiała chlopakom zDPD powiedziec zeby zabrali a w rzeszowie maz odbierze :-D:-D:-D

A&E fajnie ze zajrzałas dawno cie bie było ale rozumiem czasem tak jest ze cos wypadnie a tym bardziej jak ładna pogoda no i mam nadzieje ze Emili wyjdzie wkońcu z tych chorób i bedziecie miec spokój z jezdzeniem po lekarzach:tak::tak::tak:

Lidka gratki , zabka trzeba oblac :-D:-D:-Da tel juz zapisałam w komórce swojej:tak::tak::tak:

Witam nowa mame i widze ze modziutka jestes i zdziwiam sie troszke jak popatrzyłam na twoje suwaczki no ale miłosc nie wybiera gratuluje bo zosstałas młoda narawde młoda mamusia i sobie jakos radzisz , jestem pelna podziwu twojej postawy bo nie jedna by zostawia dziecko mamie i poszła dalej hulac:-D:-D:-D
No a ja to co nie młoda jestem tez w takim wieku miałam dzieci

Patrycja ślicznych masz synków a tak w ogóle to witam nową mamusie :tak::tak::tak:
My już wróciłyśmy od laryngologa i tylko potwierdziła ze z uszkami już wszystko w porządku :tak::tak::tak: no i pożegnałyśmy się na "jak najdłużej" :-p
Dziekuje:-)
Dobrze ze z uszkami małej wszystko w porzadku.... oby juz nie było potrzeby wizyty u laryngologa :tak:

No tak nie da sie ukryć ze jestem bardzo młoda.... Ale jak to mówią nie wiek świadczy o dojrzałości człowieka..... Znam nie jedna mamę dużo starszą odemnie i nie rozumie jak można co chwile "podrzucać" dziecko rodzicom czy znajomym i chodzic po imprezach.... Ja rzadko kiedy zostawiam dzieci z kimś innym niż z moim..... A jeżeli chodzi o imprezy to nigdy mnie na nie nie ciągło i raczej tak juz zostanie..... Dziekuję za miłe słowa... :))

No a ja to co nie młoda jestem tez w takim wieku miałam dzieci

Fajnie ze nie jestem sama :))))) Można wiedzieć ile masz lat?? jesteś pewnie starsza ode mnie....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
patrycja9009-witamy serdecznie!!:-)
slicznych masz synków.

anaconda-super że z uszkami jest już wszystko w jak najlepszym porzadku!!!:tak:
i zazdroszcze pogody.

iwicik-bardzo sie ciesze ze zapisalas moj nr.w kom.i mam nadzieje że sie odezwiesz.:tak:
i co z tym winkiem?:-p
mam nadzieje że kiedys bede miała okazje sie go napic.;-)

reklama
Do góry