reklama
Cześć Mamuśki :-) ja też odkryłam że wrócił nasz zamkniety
Narazie siedze z Noesiem u dziadków ,a tu komp wolno chodzi i mnie szlag strzela ,więc nie bede narazie duzo pisać..
I wiecie co powoli kiedy wszystko zaczyna chodzić ,coraz bardziej mi sie podoba..tylko nie mam mojego zdjecia przy nicku a juz tyle razy ustawiałam , jak wy ustawiłyście
Narazie siedze z Noesiem u dziadków ,a tu komp wolno chodzi i mnie szlag strzela ,więc nie bede narazie duzo pisać..
I wiecie co powoli kiedy wszystko zaczyna chodzić ,coraz bardziej mi sie podoba..tylko nie mam mojego zdjecia przy nicku a juz tyle razy ustawiałam , jak wy ustawiłyście
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam wszystkich !
Ja juz dwie noce prawie nie spie przez ten katar mojego dziecka i ciagle by tylko cyca chciala a mnie juz cycki bola od tego memlania i jeszcze tych zebow tyle ma Juz mam dosyc! Nawet sobie mowie ze jak bede miala drugie dziecko to nie bede juz karmila piersia Nawet nie wiem jak mam ja odstawic bo mi nie wychodzi nadal a teraz jeszcze za katarzona jest i wiecej cycula;-)
Sprobowalam wkleic zdjecioe ale nie wiem czy sie uda :-)
Ja juz dwie noce prawie nie spie przez ten katar mojego dziecka i ciagle by tylko cyca chciala a mnie juz cycki bola od tego memlania i jeszcze tych zebow tyle ma Juz mam dosyc! Nawet sobie mowie ze jak bede miala drugie dziecko to nie bede juz karmila piersia Nawet nie wiem jak mam ja odstawic bo mi nie wychodzi nadal a teraz jeszcze za katarzona jest i wiecej cycula;-)
Sprobowalam wkleic zdjecioe ale nie wiem czy sie uda :-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
O ! udalo sie wkleic zdjecie na reszcie!
Ja juz tez sie przyzwyczailam tylko jak ten kolor zmienia to bedzie ok!
Ja juz tez sie przyzwyczailam tylko jak ten kolor zmienia to bedzie ok!
anaconda27
styczniówka2006
A ja zauważyłam że Majce wychodzi drugi ząbek, kurcze prawie dwa jednocześnie, ale to dobrze bo nie będzie chodzic z jednym kiełkiem tylko będzie miała dwa na dole
reklama
aga29
Fanka BB :)
Dzien dobry, my sie witamy, troche pozno, ale zawsze. Jakos nie mam czasu pisac ostatnio, bo zalatwiamy wkolko cos tam, a to lekarz, a to goscie i czas mi ucieka. Bylam dzisiaj u ortopedy, poniewaz ostatnio bolal mnie bardzo krzyz i mam zawroty glowy. Kurcze jak mnie "poprzewalal" na wszystkie strony i musze chodzic na akupunkture, na razie raz w tygodniu i jesli nie pomoze to dalej a pozniej rehabilitacja. Kurcze beznadzieja. Z moim malym tez sie wybieram do ortopedy, bo glowke mi krzywo trzyma, wprawdzie pediatra powiedzial, ze wszystko dobrze i luzniutko w szyjce, ale nie zaszkodzi mi sprawdzic, poniewaz juz tak od kilku miesiecy ma. Poczekamy zobaczymy. Chcialabym juz jak najszybciej wrocic do pracy, bo przez to siedzenie w domu coraz wiecej chorobsk sobie wymyslam jak jakis hipohondryk.
Podziel się: