reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

shady jak ja wchodze na strone to jeszcze ją odświerzam i dopiero widać to co pisałam ,troszke to dziwne ale mam nadzieje że się unormuje to wszystko

reklama
shady a ja juz na zamkniętym pisze ,a ty nie możesz tam wejść ?
mordziulka tez tam jest
zobacz na dole idż do i tam poszukaj mamy siedzace w domu

Cześć Mamuśki :-) ja też odkryłam że wrócił nasz zamkniety
Narazie siedze z Noesiem u dziadków ,a tu komp wolno chodzi i mnie szlag strzela ,więc nie bede narazie duzo pisać..
I wiecie co powoli kiedy wszystko zaczyna chodzić ,coraz bardziej mi sie podoba..tylko nie mam mojego zdjecia przy nicku :dry: a juz tyle razy ustawiałam , jak wy ustawiłyście:confused:

Ja już się zaczynam przyzwyczajać do tego nowego BB. Nie jest takie straszne, tylko kolory mogliby zmienić.

Witam wszystkich !
Ja juz dwie noce prawie nie spie przez ten katar mojego dziecka i ciagle by tylko cyca chciala a mnie juz cycki bola od tego memlania i jeszcze tych zebow tyle ma :wściekła/y: Juz mam dosyc! Nawet sobie mowie ze jak bede miala drugie dziecko to nie bede juz karmila piersia :no: Nawet nie wiem jak mam ja odstawic bo mi nie wychodzi nadal a teraz jeszcze za katarzona jest i wiecej cycula;-)
Sprobowalam wkleic zdjecioe ale nie wiem czy sie uda :-)

A ja zauważyłam że Majce wychodzi drugi ząbek, kurcze prawie dwa jednocześnie, ale to dobrze bo nie będzie chodzic z jednym kiełkiem tylko będzie miała dwa na dole

reklama
Dzien dobry, my sie witamy, troche pozno, ale zawsze. Jakos nie mam czasu pisac ostatnio, bo zalatwiamy wkolko cos tam, a to lekarz, a to goscie i czas mi ucieka. Bylam dzisiaj u ortopedy, poniewaz ostatnio bolal mnie bardzo krzyz i mam zawroty glowy. Kurcze jak mnie "poprzewalal":-D na wszystkie strony i musze chodzic na akupunkture, na razie raz w tygodniu i jesli nie pomoze to dalej a pozniej rehabilitacja. Kurcze beznadzieja. Z moim malym tez sie wybieram do ortopedy, bo glowke mi krzywo trzyma, wprawdzie pediatra powiedzial, ze wszystko dobrze i luzniutko w szyjce, ale nie zaszkodzi mi sprawdzic, poniewaz juz tak od kilku miesiecy ma. Poczekamy zobaczymy. Chcialabym juz jak najszybciej wrocic do pracy, bo przez to siedzenie w domu coraz wiecej chorobsk sobie wymyslam jak jakis hipohondryk.:tak:

Do góry