anaconda27
styczniówka2006
Drzewko szczęścia to i moja siostra ma ale coś ostatnio bardzo gubi liście :-
-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja helenka pomogła mi dzisaj zrobic pranie... Ja załadowałam pralke białym, jak poszłam po proszek to ona dołożyła do środka moje czarne buty... A jak wróciłam to nasypałam proszku i pusciłam pralke... Wybraźcie sobie jak wygląda moje pranie... Dodam jecze, że jak mnie nie było to M był z dziećmi w domu...
Joanna
1. chyba wybujały nieco aloes
2 i 3 grubosz, tzw drzewko szcześcia
4, paprotka, ale jaka to nie powiem
5 i 6 niewiem
7 filodendron pnący
Paproć, drzewko szczęsxcia i filodendron, jak dla mnie nie wymagają zmiany doniczek, o reszcie się nie wypowiadam
No ale widzę, że już większość wiesz od Natalieczki
Dowikla sernik z brzoskwiniami, mmmmm...
Babski wieczór i mi by sie przydal, ale jakoś ciężko mi wyjść z domu... ciekawe czemu...
Moja helenka pomogła mi dzisaj zrobic pranie... Ja załadowałam pralke białym, jak poszłam po proszek to ona dołożyła do środka moje czarne buty... A jak wróciłam to nasypałam proszku i pusciłam pralke... Wybraźcie sobie jak wygląda moje pranie... Dodam jecze, że jak mnie nie było to M był z dziećmi w domu...
hej, po kolei:
1; aloes, roślinka lecznicza
2 i 3 nie mogę sobie przypomnieć,a wiem ze babcia miala taki sam jeszcze popytam
4; na pewno paproć ale czy to davallia czy nefrolepisdo konca nie jestem pewna powiedz czy wychodza górą takie jakby kudłate korzenie???
jesli nie to nefrolepis
ale wszystkie paprocie traktujemy niemal identycznie duzo i czesto podlewajac, ra na tydz mozna podlac troszku mleka wtedy sa bardziej zielone, paprcie lubia ciasne donice
5; nie moge odgadnac, to chyba jakas młoda sadzonka?
6; begonia mexicross,
7;filodendron,
jeśli chces wiedziec cos wiecej pisz na PW;-);-);-);-)
a to moj filodendron, niedlugo musze go zawinac spowrotem bo juz na kolejna sciane wchodzi
Zobacz załącznik 223243
inne kwiatki sa po zimie w oplakanym stanie, az wstyd sie przyznac![]()
Klaudia miała obrazek,katechizm,różaniec i srebrny łańcuszekPamiątki to znaczy co? Ja dostałam obrazek i katechizm, to niech będzie 50 zł A coś więcej wymyślają??
AS
Dobrze zrozumialam ze Ty spalas dzisiaj we wannieNo niezle
No to sie witam
U nas przebija sie sloneczko z czego bardzo sie cieszeMlode wstaly kolo 8 znowu ale jak sie bawily to udalo mi sie jeszcze na chwilke usnac i w sumei to niedawno wyszlam z wyrka
Dziewczynki sie juz ubraly wiec zaraz bedziemy szykowac jedzonko
Wszystkei jestesmy troszke zasmarkane,a Dominik cos mi kaszlal
![]()
współczuję nieudanej nocki.Witam kochane środowo
przeczytałąm wszystko ale nie dam rady narazie odpisać więc w skrócie Antek miał noc masakra budził się milion razy Adam wstał o 5.30 wyspany i mu się nudziło więc obudził Julię ta niewyspana więc zła opierniczyła go na czym świt stoi a że głosik ma donośny to obudziła nas i Antkawstałam z mega bólem głowy bolącym gardłem katarem i bólem wszystkich mięśni
za oknem ponuro i kropi deszcz
Antek marudzi Julka przysypia w fotelu przed tv Adam na rekolekcjach Pietruszka w pracy w domu burdel a mi się nic nie chce poza spaniem:-
-
-
-
-
-( wpadnę za chwile jak nastawie zupe i odgruzuje kuchnie
Tak Aniu szefowa to super babka,ale Kuba zachował się tak,że mi było za niego wstyd wobec rodziców.witam z rana:-)
My juz na nogach
Laura wcina saniadanko to ja hop na komp
Iwcik duzo drowka i uciekaj do lekarza!!!
AS fajnie ze zaoszczedzilas godzinke.Tak bys byla niezle zaganiana a tak spokojnie skonczysz dzien pracy o 17.Fajna baba z szefowej
Anabuba doczytalam ze mialas wycieczke po przedszkoilach.Ja tez bym zapisala do obu a potem by sie zobaczylo.Super ze babki mile
Dowikla dzieki za info odnosnie Kerny