reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowiklus ja sama jestem w szoku bo on z tych co to czapek nie lubią :szok::szok::szok::szok::szok:
ja tez bym chciała babski wieczór :tak::tak::tak::tak::tak::tak:ale odkąd tu mieszkam to takiego nie miałam ani wyjścia na piwko :-:)-:)-:)-:)-:)-(ech szkoda słów:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
malinka czarek obudzil sie po 8 zjadl meko, powiedzialam mu " synek jeszcze chwileczke sie ponynamy i zaraz wstaniemy dobrze?":-D:-D:-D a on troszke pojeczal ale sie polozyl ja za chwile slysze ale cisza ja patrze a on spi wiec tez sie polzylam obudzilam sie o 11 a on jeszcze sobie spal slodko wiec go nie budzilam ja sobie ksiazeczke czytalam a on kimal wstal 11:44 :tak::tak::tak::tak:

joanna73-co do kwiatków to nie pomage bo sie nie znam.:no::no:
a gabi to sliczna dziewczynka!!!:-)

dowikla-a mogę wiedziec ile ma lat twoj synek?
ja starszemu tez sciągam napletka,od małego bo tak mi lekarz kazał!!a teraz przy blizniakach mi powiedział zeby nic nie ruszac,bo wczesniej był taki nacisk na to by naciągac a jak nie zejdzie to zabieg.ja juz nie wiem o co im chodzi:confused: raz mówia tak a raz tak!!!!!!!okreslili by sie wkącu:wściekła/y:

malinka czarek obudzil sie po 8 zjadl meko, powiedzialam mu " synek jeszcze chwileczke sie ponynamy i zaraz wstaniemy dobrze?":-D:-D:-D a on troszke pojeczal ale sie polozyl ja za chwile slysze ale cisza ja patrze a on spi wiec tez sie polzylam obudzilam sie o 11 a on jeszcze sobie spal slodko wiec go nie budzilam ja sobie ksiazeczke czytalam a on kimal wstal 11:44 :tak::tak::tak::tak:

matko!!!!!!!ale ci dobrze.:-):tak::szok:
jak ja bym chciala zeby moje dzieci tak spały.
tylko pozazdroscic.;-)

LIDKA
Moj syn w listopadzie skonczył 6 lat:tak::tak::tak:

Ja zmykam bo dziewczynki juz wstaly i wolaja obiad

to mój krystian skaczy 6 lat 1 kwietnia,waży 27kg. a ciuchy mu kupóję na 122.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
joanna73-co do kwiatków to nie pomage bo sie nie znam.:no::no:
a gabi to sliczna dziewczynka!!!:-)

dowikla-a mogę wiedziec ile ma lat twoj synek?
ja starszemu tez sciągam napletka,od małego bo tak mi lekarz kazał!!a teraz przy blizniakach mi powiedział zeby nic nie ruszac,bo wczesniej był taki nacisk na to by naciągac a jak nie zejdzie to zabieg.ja juz nie wiem o co im chodzi:confused: raz mówia tak a raz tak!!!!!!!okreslili by sie wkącu:wściekła/y:
chodzi o nastkę??
mojemu czarkow zaczelam sciagac od prawie samego poczatku i bardzo zaluje bo teraz nie chce mu sie sciagnac :no::no::no::no:
a wiem ze nasza lekarka jak to zobaczy to wysle mi go na zabieg, a ja nie chce zeby mu robili zabieg w tak wczesnym wieku:no::no::no::no:
moja mama nie sciagala mojemu bratu i jak jej powiedzialam o tym sciaganiu to sprobowala wiktor mial juz ponad rok i odrazu mu zszedl :tak::tak::tak:
i teraz nie wiem czy ja czarkowi czegos zle nie zrobilam :no::no::no::no:
ale narazie nie pokazuje tego lekarce:no::no::no::no:

Joanna

1. chyba wybujały nieco aloes
2 i 3 grubosz, tzw drzewko szcześcia
4, paprotka, ale jaka to nie powiem
5 i 6 niewiem
7 filodendron pnący

Paproć, drzewko szczęsxcia i filodendron, jak dla mnie nie wymagają zmiany doniczek, o reszcie się nie wypowiadam :)

No ale widzę, że już większość wiesz od Natalieczki :)

Dowikla sernik z brzoskwiniami, mmmmm... :p

Babski wieczór i mi by sie przydal, ale jakoś ciężko mi wyjść z domu... ciekawe czemu... :D

Moja helenka pomogła mi dzisaj zrobic pranie... Ja załadowałam pralke białym, jak poszłam po proszek to ona dołożyła do środka moje czarne buty... A jak wróciłam to nasypałam proszku i pusciłam pralke... Wybraźcie sobie jak wygląda moje pranie... Dodam jecze, że jak mnie nie było to M był z dziećmi w domu...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry