reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lidka powiem ci tak jak mi kiedyś moja córka jak pytałam retorycznie kiedy ja sie w końcu wyśpię?????mamusiu na starość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a co do cichych dni z M to u nas marne szanse na to bo my oboje gaduły na maxa :dry:
As strusiu pędziwiatrze ty to jestes zaganiana :szok: ty kochana piszesz co by dnia nie przebimbać :szok::szok::szok::szok::szok:kochana a daj ty sobie raz na luz i pobimbaj :tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Julina z Adamem czytają Anie z zielonego wzgórza i o dziwo jak mój synus na początku stwierdził że nigdy głupszej książki nie czytał to właśnie stwierdził że drugą cęść i kolejne też przeczyta bo fajna ta książka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
malinka1-ha ha i powiem Ci ze chyba twoja córcia ma rację!!!:tak:
a ja z moim M to jestesmy straszne uparci i zawzieci potrafimy nawet tydzien nie rozmawiac ze sobą.:no:ale to już mnie troszke meczy:baffled:
moze taka zła jestem jak osa bo sie nie wysypiam:confused:

MH no jak na cycu to sie nie ma co spieszyć z tymi zębami :-D:-D:-D:-D:-D:-D a tak właśnie się zastanawiam bo moja sasiadka Magda karmiła Oliwke do lutego to jest do prawie 3 lat :cool2: i sie zastanawiam czy ona jej nie gryzła???jak to jest karmić piersią dziecko które ma już zęby????
Ja karmiłam bez 2 tygodni rok i powiem,że różnie jest.
Jak ma dobry humor to szybko zjada i cacy ,ale jak coś nie teges tooooo.....
Mój jak był już lekko najedzony to zaczynał się bawić i memłał tego cycka między zębami a ja byłam gotowa wszystkich świętych wzywać.:baffled::baffled::baffled:
Jak mu zęby szły to też potrafił sobie brodawką dziasła masować przygryzając dziąsłami ,że aż oczka mrużył ,a i wtedy pociągał przeokropnie bo kręcił głową jak mówiłam nie wolno.:-D:-D:-D:-D:-D

As, nie mogłam obiadu z Helenka bo usiłuje zrzucić parę deko, więc smażone odpada :-p Teraz wcinam jogurt :-p

Musze nabyć patelnie grillowa, ma któraś ?? Polecacie jakąś konkretna?? A może czego nie warto kupować :confused: Bedę wdzięczna za rady :tak:

Lidka, ja to zawsze mówię, że chyba dopiero w trumnie sie wyśpię :baffled::-D;-)

Niki zasnęła przy cycu, znowu nocka bedzie do bani :/
No kochana jogurt na obiad to całkiem full wypas danie :-D:-D:-D:-D
MH mój przespał pierwszą noc jak skończył 3 lata i tak mnie nie pobijesz.:baffled::baffled::baffled::baffled:
A swoją drogą wiem co to znaczy,jak małe w nocy wstaje i jeszcze popłakuje przy tym.
Mogę tylko cierpliwości życzyć,bo pamiętam,że nieraz wymiękałam.:sorry2::sorry2:
Mam grillową i polecam.
Mam Zeptera i Tefala różnica niewielka w obsłudze ,ale w cenie kolosalna.:baffled::baffled::baffled:
Zepter rzeczywiście robi natychmiast i wrzucasz mięso i wyłączasz gaz.
W Tefalu smażysz normalnie na małym ogniu.:tak:
Ja teraz poluję na woka:happy2::happy2:,ale też dobrego poszukuję.:tak:

No to podmieniłam wodę wodę w akwa,powiesiłam pranie,następne naszykowałam,poskładałam co suche,posegregowałam co do prasowania obiadek małemu zrobiłam i za prasowanie się nie wzięłam:baffled::baffled::baffled::baffled:

mama helenki-ja tez jestem na etapie odchudzania!!:tak:
dieta,cwiczenia to dla mnie codziennosc.musze sie pozbyc pare kg.co zostalo po blizniakach!:szok:
najgorsze jest to ze ja jestem nałogowiec jesli chodzi o słodycze-a brak mi silnej woli:eek:
ale idzie wiosna i trzeba cos ze sobą zrobic.;-)

Też miałam dziecko z AZS .
Z czystym sumieniem polecam dietę PP i w rok mu przejdzie.:tak:
Co to za dieta PP, jeśli można spytać :confused: Marzy mi się żeby u mojej Mai tego już nie było:sorry2:

dieta,cwiczenia to dla mnie codziennosc.musze sie pozbyc pare kg.co zostalo po blizniakach!:szok:
najgorsze jest to ze ja jestem nałogowiec jesli chodzi o słodycze-a brak mi silnej woli:eek:
Może dietka MŻ będzie pomocna. Nie trzeba sobie niczego odmawiać tylko jeść w mniejszych porcjach i i koniecznie 5 x dziennie. Mi to bardzo pomogło i mam wagę jaką chciałam ;-)

reklama

Dzieki, muszę pojechać do sklepu i pomacać sobie :-p A Zepter, rzeczywiście ma ciekawą cenę :dry:

Ja jestem nałogowcem ogólnie jedzeniowym :dry: Po prostu lubię dobrze zjeść :sorry2::-p Po ostatniej ciąży został mi brzuszek :no: No ale to przez to wielowodzie :sorry2:

Do góry