dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzieki napewno skorzystam z tych chusteczek z bierdonkiJa tylko skromnie wtrącę swoje 5 gr. ( choć z pełna buzią mówic nie wypada) , że w realu są bodziaki z długim rekawem na 0-3-6-9 po 2,99 i kaszki mleczno- ryzowe ( dwupak) za 9, 45.
A w Biedronce 4-ropak chusteczek nawilżających Dada za 11 zl. z groszami.
Ekhem... i jeszcze piffko Strong ( warka) to duże za 2, 99.
jeee wkoncu zasnela - chyba sie zmeczyla tym ze do niej nie przychodzilam
ale spokoj a mnie juz sie chce spac.... a myslalam ze dluzej posiedze
ale tu chyba juz nikogo nie ma
Oj cos NIKI daje ci popalic.Bo wieczie piszesz ze usnela a za kilka minut juz placze:-(.Nie wiesz dlaczego ona tak robi?Moze potrzebuje twojej uwagi.A w nocy chyba az tak zle nie spi???ja uciekam od kompa bo ta znow zaczyna koncertowanie
dobranoc...
milego weekendu bo ja bede miala troche na glowie oj jutra wiec nie wiem kiedy bede a jak bede to pewnie przelotem ;-)
ANKA moja Oliwka jak narazie tez nie zabiera tak dzieciom zabawek.I pozwala aby inne dziecko wzielo jej zabawki.A juz spotkalam sie ze jak u kogos bylismy to dziecko nie dzielilo sie z Oliwka zabawkami i plakalo jak ONa cos ruszyla a jak ktos do nas przyjdzie to Oliwka nie zabiera.Jesli chodzi o dzielenie to w domu bardzo czesto domaga sie abysmy cos od niej wzieli jak ona cos je
Nocka lepsza od wczorajszej ale jeszcze nie taka fajna jak ostatnie nocki.No ale mam nadzieje ze juz dzis bedzie ok.
Oliwka wstala mi juz przed 7 .
Teraz gotuje paroweczki nam na sniadanie
G w pracy.Ja dzis planow nie mam bo na dworze kropi i jest raczej zimno.
Na 17 mamy ic z G do klubu bo jest zebranie organizacyjne.Nie wiem czy pojdziemy z Oliwka.Mam nadzeje ze mama moja z nia zostanie i pojdziemy sami ,bo na zebranie wolalabym isc bez niej aby bardziej sie skupic na tym co mowia.
AGNES mam nadzieje ze Oliwka szybko ci wroci do starych godzin wstawania.Rozumiem ze jestes zmeczona.
MILEGO DNIA